• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trendyol ürünleri orjinal değil!!!!

sedakarakaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
71
1
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar az önce trendyoldan aldığım elbise beni hayal kırıklığına uğrattı,resimdekiyle alakası yok,ipleri bile daha temizlenmemiş kalitesiz bir penye orjinal olmayan bir ürün.sahte etiket koymuşlar birde...

Trendyoldan ürün alıptamemnun olan var mı??? Yoksa bana mı denk geldi???

canım ben elbise aldım 2 tane beklediğimden daha iyiydi benmkiler çok beğendim ben.kumaşlarıda gayet kaliteli..

sanırım size öyle gelmiş bende pek çok sipariş verdim hepsinden de gayet memnunum :31:

Şuan bir ayakkabıyı çok beğendim fakat bu olumsuz yorumları görünce insan tereddüt ediyor. Ayakkabı alan oldumu hiç kalıp uymayınca geri gönderim oluyor mu ? Biri yardım etsin almak istiyorum ayakkabıyı :12:

Ben terndyoldan çok alışveriş yaparım hepsindende memnum kaldım.Trendyol üretim yapmıyor anlaşma yapılan markaların ürünleri satılıyor hem memnun kalmazsanız iade hakkınızda var. Kargosu ücretisiz bildiğim kadarıyla, sahte olduğunu düşündüğünüz ürünü iade edin ve mesaj atarak markadan memnun kalmadığınızı belirtin bence.

kızlar netten elbise almak büyük çılgınlık. bazı markaların kalıpları deği$iyo örneğin ben S giyerken gene aynı mağazada M tam oluyo. ben netten alımlara cesaret edemem doğrusu. umarım pi$man olmazsınz . . .

Genelde alanlar çok memun kalıyor sanırım böyle bi problem size denk gelmiş.
umarım bi dahakine aynısı olmaz :61:

trendyoldan bir kere Derique markasından alışveriş yaptım ,şuan hatta üstümde
kumaşı süper ötesi
yalnız bedenlerde hata var medium istemiştim large gibi bedeni.

evet ben de alışveriş yaptım hatta bugün geldi. nasıl gördüysem öyle geldi bana da öyle kalitesiz fln gibi görmedim
bazı kumaşlar güzel görünmesine rağmen dikkatli bakınca kesimi kumaşı çok iyi olmadığı anlaşılıyor bence biraz yakından ve dikkatli bakmakta fayda var. bir de ben kıyafet alsam da ayakkabıya cesaret edemiyorum bir tane yağmur çizmesi almıştım başka bi internet sitesinden şansıma iyi ve rahat çıktı ama topuklulara asla güvenemem belki çok iyi bir ayakkabı markası olursa anca o zaman

Bazı parçaları kesinikle denemeden alamıyorum dkkanda görürüm çok güzel bir denerim hiç olmaz.. elbise ayakkabı pantolon ve ceket asla denemeden alamam. burdan alanlar iyi cesaret valla.

trendyoldan bişey almadım ama takip ettiğim kadarıyla bazen aynı ürün farklı markalar altında satılabiliyor ya da aynı kumaş deseni, biri elbise yapmış biri etek yapmış, sonuçta elbiselerin hepsi neredeyse birbirinin aynı emprime kumaşlardan alacalı bulacalı tunik tarzı kıyafetler

Ben de daha geçtiğimiz günlerde trendyoldan bir sandalet tarzında ayakkabı aldım ve bir sorun yaşamadım. Müşteri memnuniyetine önem veren bir kurum. Beğenmediğiniz takdirde veya herhangi bir sorun yaşadığınız takdirde iade alıyorlar. Sanırım sizin şanssızlığınız... :( Fakat pekâlâ ürünleri kargolamadan kontrol edebilirler diye düşünüyorum...

Şuan bir ayakkabıyı çok beğendim fakat bu olumsuz yorumları görünce insan tereddüt ediyor. Ayakkabı alan oldumu hiç kalıp uymayınca geri gönderim oluyor mu ? Biri yardım etsin almak istiyorum ayakkabıyı :12:

ben converse aldım çokda menunun güzel yani orjinal:32:

polonun erkek ayakkabısını aldık aynının siyahı mevcut bu defaki de bej kesinlikle orjinalle alakası dahi yoktuoysa daha önce alıp memnun kalmıştım..

Back
X