Triendy21'in Diyet Günlüğü

0 | nick | başlangıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |:kkk::kkk::kkk:
3 | triendy21 | 79.8 | 61.8 | 60.6 | 1.200 | 19.200 | 58 |:nazar::nazar::nazar:

hey be buhafta 3. olduum haftaya 1. olurum inşallah 59u görerek:62::62:

slm canım ,baştan sona kadar okudum topiğini. tebrik ederim seni:71:seni hep takip edicem ama hedefine ulaşmışsın.umarım terk etmezsin buraları:))ben seni biraz geç buldum:((umarım bana da yardımcı olursun.
şunu çok merak ediyorum akşam kaçta yatıp sabahları kaçta kalkıyorsun??sabahları biraz geç kahvaltı yapmana rağmen epey kilo vermişsin.hani uzmanlar sabah en geç 9a kadar kahvaltıyı yapın diyorlar ya o açıdan sordum.
bana gelince ben 5 ekim çarşamba başlıyorum Allahın izniyle ilk hedef 68 mart ayına kadar:))))))))))))

kahvaltı=10:00

2d. kızarmış k. ekmek(yağ sürülmüş)

2kk peynir

1domates

1az şekerli siyah çay,(nadir içerim eşim iç diyoda kıramıyorum:23:)

ara

yeşil çay
1 armut

akşam üstü

4kaşık yoğurtlu makarna

akşam=17.50

balık(20 tane falan)

patetes yemeği (4kaşık herbirinde 3tane patetes vardı heralde:97:)

salata:39:

toplamda 3ltremi tamamlarım yatana kadar

akşam yürüyüşe çıkcaz eşimi ikna ettim,,gerçi regl olduğum için dün,,,yarın büyük ihtimal artıda çıkarım,,neyse haftaya hepsini atıcam nasılsa dokunmayın bana bugünlerde sinirim geçti gerçi ama neyseee:27::27:he bide saunaya giricem gece inşallah bu dönemimdede zararı yoktur onun,,neyse yarın inşallah yinede iy sonuç alırımda moralim bozulmaaz:59:

hadi kaçtım ben yeşil çayımı içiyim eşimede siyah bol şekerli çayıyla çekirdeğini vereyim elineee:63::10:
sonradaa yürüyüşe çıkalım,,nedense her yürüyüşte canım dondıurma istiyo ama neyse bugün soda içicem:23::23::23:

:74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
13.10.201 cuma

:56:kahvaltım:56:

2d. ekmekle çift kaşarlı tost

4 zeytin

1 domates

:nazar:ara:nazar:

1armut
:125:

1bardak biberiye çayı
:68:

:56:öğlen:56:

3 inegöl köfte(yağsız tavada)

2 pane tavuk(snitzel)

yeşil salata

1kase yoğurt

:nazar:ara:nazar:

1 elma
:125:

7 otlu çay
:7:

deminden18.00

biberiye çayı
:7:
:56:akşam:56:

special -k yiycektim ama öğlen yemeğini saat 16.00da yedim dedim acıkırım belki ama acıkmadım yemekte istemiyorum bu saatten sonra inş.acıkmam:26::1:

şimdiyye kadar 2lt su
:68:

toplamda 3lt olucak yatana kadar,,,e bide yeşil çayımı içicem birazdan,,yatmadan öncede saunaya giricem 20dk,,yarın güzel bi rakam görürüm inşallah hadi bakalım geri sayım başladııı:119::119::119::119::119::119:

nolucak bildirimimi görde nolduna bak

kilo bildirimim

başlangıç:79.8

geçen hafta:60.3

buhafta:60.3

gelen/giden:0

hedef:
58 (daha çoook beklersin:27:)

ya bi gr oynamazmı bu ya dün okaa da dikkat ettim bol su içtim birsürü bitki çayı içtim ,hafta başından beridir nerde zararlı şey var hep yedim mesela sabah kahvaltısında 4tane gül böreği yemiştim,,akşam geç saatte makara yemiştim öğlenleri ekmek yemiştim,daha saymadığım bi yığın güzel şey şu son 2 gün dikkat ettim kilomu korumuşum buna sevinmelimiyim aslında bilemedim..buda iyi bişi diğilmi kızlaaar...bu hafta pazartesiden başlıycam dikkat etmeye haftayada aynı olursam çeker giderim buralardan:10::9:

dünkü akşam menümde tava böreği vardı(peynirli baharatlı),4/1.5unu yedim:27: bide 6 tane kalem böreği(oda peynirli) yedim,,hepsinide kendim yaptım:21: yanındada sadece salata ve yoğurt vardıı:101: e bide saat 8 olmuştu:26:bide baktımki sabah 200gr artıda çıktım:104: yanii 60.5 dün yine 60.3tüm cumadan beridir koruyodum ne yedimse artı çıkmamıştım,:81:,bunları dün geç yedim diye hemen tartıda artı çık hiç kaçırma aman:63:neyse bugün kendimi tebrik ettiğim bi menüyle karşınızdayım yarın tartı ne göstercek bakalım:46:

gaç kalktığım için yine 2 öğün yedim

kahvaltı

saat:12.00
2 tost(kaşarlı)
1domates
3zeytin
7 otlu çay

ara
biberiye çayı
1 armut

akşam(eşim 19'da gelcekmiş arkadaşlarıyla geziyomuş bende erkenden yedim kendim:87:)

saat 17.30
küçük bi tabak rendelenmiş havuç sote(yoğurtlu geçen resmini koyduğum)
küçük bi tabak domates çorbası(kaşarlı)
yeşil salata

şimdide yeşil çayımı aldım önümde içiyorum:126::116::119:

şimdiye kadar 1lt su içebildim,hava soğuk gitmiyo canım hiç istemiyo aklımada gelmiyoo,ama yatana kadar 2.5 lt yi tamamlıcam:129:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:benden bu kadar nadir günlerden birini yaşıyorum akşam ekmek yemedim:122::116:

kızlar size bi iksir veriyimmiii,,,deneyip denememek size kalmış:16::16::17:

Elma Sirkesi Bal ve Ilık Su ile fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Merak ettiğiniz bir konu: Elma Sirkesi Bal Zayıflatırmı? Cevabımız evet. Elma sirkesi bal su ile kilo vermek ister misiniz?

Elma sirkesi Bal karışımının faydaları nelerdir?

Elma sirkesi ve bal karışımının zayıflatıcı etkisi bilinmektedir. Vücut için enerji verici özelliği vardır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Bilgisayar başında yorulan ve ağrıyan, ışığa hassas gözleriniz için de sabahları içilecek elma sirkesi bal karışımı faydalıdır. Yaraların çabuk iyileşmesi için faydalıdır. Mide ekşimesi, gaz ve kabızlığa karşı faydalıdır.

Pek çok tedavi sürecinde tedaviyi hızlandırıcı özelliği vardır. Ameliyat olmadann dört hafta önce elma sirkesi -bal su karışımı almaya başlamanızda fayda vardır.

Elma sirkesi bal karışımının kolesterol düşürücü etkisi vardır.

Elma sirkesinin zayıflamaya faydaları

Elma sirkesi düzenli kullanıldığında sindirime yardımcı olur. Nasıl olduğunu açıklamaya çalışalım. Yediğimiz şeylerin sindirilmesi için vücudumuz yan ürün olarak sirke asidi üretir. Metabolizmanın çalışmasını sağlayan yakıt gibi düşünebiliriz. Sirke asidi olmasa, yağ ve karbonhidratların sindirlimesi neredeyse imkansız olacaktır.

Metabolizmamızın düzenli çalışması için 100 gram kadar sirke asidine ihtiyaç vardır. Bünyemiz zaten üretmektedir sirke asidini, ancak metabolizmanızın hızlanması için sirke asidi içeren elma sirkesini denemenizde fayda var.

Elma Sirkesi Bal ve Ilık Su ile Zayıflama Formülü

Sabahları içilmesi çok önemlidir. Çünkü metabolizmanızı sabahtan hızlandırısanız, kilo vermeniz kolaylaşacaktır. Her öğün içebilirsiniz. Bir bardak ılık suyun içine bir-iki tatlı kaşığı elma sirkesi ve bir tatlı kaşığı bal ekleyip, karıştırıyoruz.

İsterseniz, her seferinde yapmak yerine, 1 litrelik karışımı hazırlayabilirsiniz. 4 çorba kaşığı elma sirkesi, 4 çorba kaşığı bal ve 4 su bardağı suyu bir litrelik tercihan cam kavanoza koyup çalkalayın.

Elma sirkesi bal zayıflatırmı?

Elma sirkesi ve bal karışımının pek çok faydası vardır. Metabolizmayı hızlandırır. sindirimi kolaylaştırı. Böylece kilo vermenize yardım eder. Elma sirkesi, bal ve ılık su, güzel bir diyet ve egzersiz programı ile desteklenirse, düzenli kilo vermenizi sağlayabilir.elma-sirkesi

Elma sirkesi bal karışımı nasıl kullanılır?

Her yemekten sonra yarım su bardağı içilir. Etkisinin kuvvetli olması için sabah içilmesi çok önemlidir. Ufak yudumlar şeklinde içebilirsiniz.

Fazla göbeğinizden ötürü, bikini giymekten kaçınıyor musunuz? O halde bu öneriler sayesinde, istediğiniz model bikini ile hayallerinizde ki gibi fit bir göbeğe sahip olmanız mümkün olacaktır.

Göbeğinizi 1 haftada içerisinde eritme keyfi

İlk adım: Alışkanlıklarınızı gözden geçirin

Bu planı uygulamaya başlamadan önce yiyip içtiklerinizi, egzersiz, yürüyüşleri not alın. Ufak bir not defteri ya da notebooka kaydedin.

Mümkün olduğunca detaylandırın. Örneğin öğle yemeğinizi masanızda mı yiyorsunuz? Stres, üzüntü gibi durumlar yemenizi arttırıyor mu? Tüm bunlar neden zayıflayamadığınız ve kilo aldığınız sorusunun cevaplarıdır. Tuttuğunuz günlüğe kilonuzu, kalça, bel, göğüs, basen ölçülerinizi yazın. Çekebiliyorsanız bir fotoğrafınızı çekin. İleri de değerleriniz düştükçe bu sizi motive edecektir.

Belki size yakın cafede atıştırmaktan vazgeçeceksiniz ya da rahatlamak için içtiğiniz bir şişe şarabı artık içmeyeceksiniz. Normalde diyette 1 kadeh şarabın zararı yok ancak çoğu kişi kendini tutamayıp şişeyi bitirdiği için zayıflamakta zorlanabiliyor.

Düz karın diyeti kuralları

Tuttuğunuz günlüğe baktığınızda acil olarak zayıflamanız gerektiğini gördünüz. Hayatınızın kontrolünü ele alarak düz bir karına sahip olabilirsiniz.

* Günde üç öğün yiyin. İyi bir kahvaltı yapın; bir öğününüz protein bakımından zengin -bu öğlen veya akşam olabilir-, tavuk, kahverengi pirinç gibi tam tahıllılar, bol sebze, kremasız ev yapımı çorba ya da salatadan oluşmalı. Gün içinde 5 porsiyon meyve ve sebze tükettiğinizden emin olun.

* Acıkmayı beklemeyin. Öğün atlamak, çok acıkmak aşırı yemenize neden olur. Sağlıklı atıştırmalıklardan seçin sabah kahvaltıdan sonra veya akşam çay zamanı bunları tüketin.

* Güne bir bardak sıcak suya sıkılmış limon suyu içerek başlayın. Gün içinde en az 6-8 bardak su içtiğinizden emin olun. Ayrıca, bir kaç bardak bitki çayı da içebilirsiniz.

* Yediğiniz ekmeğin şeker oranına dikkat edin. Kepekli olanları tercih edin. Sandviç yerine büyük bir kase çorba veya salata yiyin. Ekstra karbonhidrat ihtiyacı duyarsanız yulaflı kek, diyet atıştırmalıklar enerji seviyenizi dengelemenizi sağlar.

* Şekerli yiyeceklerden uzak durun. Atıştırma için meyveyi ya da bir kaç ufak parça kakao oranı yüksek çikolatayı tercih edin.

* Yemeğinize çok tuz atmayın. Bu vücudunuzun daha çok tuz tutmasına neden olabilir.

* Yemek yerken yavaşça ve başka şeyler düşünmeden yemek yiyin.

* Porsiyonlarınıza dikkat edin. Yiyecek etiketlerini, miktarlarını kontrol ederek tüketin. Mümkün olduğunca ufak tabak kullanın ve yemeğinizi çok yavaş yiyin.

Düz karın kahvaltılıkları

Ballı yulaf ya da taze meyve suyu, taze meyveli yoğurt, haşlanmış yumurta, domates gibi yiyecekler tüketin.

Yulaf: Yulaf karbonhidrat ve lif bakımından zengindir. Metabolizmanızı hızlandırır, sizi tok tutar.

Yoğurt: Protein bakımından zengin yoğurt mükemmel bir atıştırmalık. İçine bal, meyve veya tahıl taneleri koyabilirsiniz. Sindirim sisteminizi çalıştırarak, vücuda gerekli kimyasalların daha iyi emilimini sağlar. Az yağlı yoğurt tüketmeye özen gösterin.

Sağlıklı yiyecekler yiyin:
Yağlı bir şeyler canınız istediğinde yararlı yağ içeren avakado, zeytin, fındık, çekirdek ve bitter çikolata yiyin. Bunları beslenme öğünlerinize azar azar ekleyebilirsiniz.

Yeşil çay: Antioksidan bakımından zengin yeşil çay düz karın için idealdir. Kan şekerinizi düzenler, daha az karbonhidrat almanızı sağlar.

Salatalık: Serin ve diüretik salatalık midenizin küçülmesine de yardımcı olur. Sizi tok tutar ve cildinizin iyi görünmesini sağlar. Düz karına sahip olmanızı sağlayacak diğer yiyecekler karpuz, kuşkonmaz, pırasa, kereviz olarak sıralanabilir.

Tatlı atıştırmalıkları

* Bir kase çilek, böğürtlen
* Ufak bir muz
* Olgun bir armut veya şeftali
* Bir adet olgun incir
* Bir mandalina
* 3-4 kare siyah çikolata
* Bir bardak taze sıkılmış meyve suyu
* Zencefil ya da meyveli yulaflı bisküvi

Lezzetli atıştırmalıklar

* Çorba
* Az yağlı yoğurt
* İki avuç içi dolusu çerez
* Avuç içi kadar fındık
* Yarım avakado
* Havuç gibi sebzeler
* Bir kaç tane ufak domates

resimlerine bayıldım gerçekten....harikasın:nazar:
umurım hedefledin kiloya kısa zamnda ulaşırsın

resimlerine bayıldım gerçekten....harikasın:nazar:
umurım hedefledin kiloya kısa zamnda ulaşırsın

ay inşallah canımyaa çok sağol,,o resimler baya oldu çekileli ,,ozamandan buyana 6 kilo daha gitmiş bideeee beni şimdi görr:21::21::1::1:

Son düzenleme:
asker kardeşim:70::59:

gidişinle kardeşim yine başladı hasret

sensizlige dayanılmaz elbet

düşünceler`le ve iyi olman dilekleriyle

ugurladık seni vatan ocagına

sende bu vatan için gün sayıcaksın

dalgalanan bayrak ugruna dayanacaksın

bu topraklara ihanet edenleri tek tek kovacaksın

senin gibi askerler sayesinde rahat uyuyacak

anan,kardeşin,akraban ve türk milletin

sende bunun farkındasın gayetindesin

bizim soframızda bir kişi eksik olacak

elbet sen geldigin de o boşlukda dolacak

gözümüzde yaş eksik olmayacak

ama bize verdigin gururda hep anlatılacak

sanada kısmet oldu vatana emek harcamak

senin gözlerinde hasretlik degil bayrak;

yüreginde hayeller degil vatan olacak

belki daglarda belki yollarda olacaksın

sende şafak güneşi sayacaksın

sen komando yada onbaşı er fark etmez

sen askersin vatan fedayisisin

bu bizlere yeter

şanınla gittin şanınla dönmek nasip olsun

dualarımız sen gibi asker kardeşlerimiz de olsun

akan gözyaşları son bulsun
:14::14::14::14:

vanda deprem:53::53::53::14::14:ve benim kardeşim orda asker allahım sen koru yarabbim bi haber versin ben iyiyim desin nolur allahımm...:14::14::14:

fotolarına baktım çok süper zayıflamışsın canım ya maşallah topik uzun okumadım nasıl beslendiğin yazıyor mu içerilerde okuyacağım yazıyorsa, imrendişm valla kız maşallah:nazar:

yazıyo canım yalnız benim beslenme şeklim buraya yazdıklarım ilk sayfalarda düzenliydi ama iyice çıtır olunca:1:azcık salladım herşey yer oldum maşallah halada gidiyo kilolar,,yani demem oki burda yazdığım menülerim var yiyipte kilo verebilirsin sende ama önce biraz kilon azalsın ondan sonraa,,şuanda beslenme şeklimle ilgili bi yazı paylaşıyım burda zayıflamana yardımcı olucak..istersen tabii..çünkü sayfalar uzun dediğin gibi pek sıkmak istemem senii ama yinede sen bilirsin..mesela son formülüm elma sirkeli ılık suu,,bunun sayesinde neler yedimse son kaç aydır hiç kilo artısım olmadı şükür...hep korudum durdum ama dikkatli beslenmeye başladımsada tekrar pek olmuyoo ya neyse sirkeli suyum ve bitki çaylarım sağolsun ...

KIZLAR NE ALAKA DEMEYİN EMİ ŞİMDİKİ YAPICAĞIM ŞEY GEÇMİŞE YOLCULUK BAKIN BU TOPİĞE BAŞLAYIŞIM VEDE KISA Bİ İLERLEME ,,76.2 kiloymuşum ozamanlar..
en komik şeyse sena ablayla tanışıklığımız nasıl olmuş,,nasıl başlamışız pek iyi bi izlenim olmamış ama neyse şuanda gülüyorum..sena abla sende gül bak sende ozamanlar kaç kiloymuşsun vede üzülmüşsün çok hoş yaa..anılarım depreşti inanırmısın..neyse başlayalım
morla yazdıklarım o anı anlattıklarım şimdi yazdım yanii bazı yerleride kırmızıyla belirginleştirdim okadar..

buraya ilk gelmişim vede lap diye menümü paylaşmışım menüde ne menü ama bi öküz menüsü:))
04.02.2011
benim bugünkü menüm:64:

sabah 1 bütün beyaz ekmek
1 tava kıymalı yumurta
3 bardak çok şekerli siyah çay

3haşlanmış yumurta
3 kibrit kutusu beyaz yağlı peynir
15 tane zeytin ve ekmek üstü çikolata
5 dilimi çikolata sürdüm 5 dilimlede kıymalı yumurtayı bitirdim

nasıl bu gidişle ii kilo vericem harikayım
sena ablayıda tanımıyorum daha heleki kaptan olduğunu hiç bilmiyordum,,da sanki kaptan değilmişte ozamanlar bilirkişicilik yapıyomuştuu ne biliyim kimse kaptanım dememişte ondan:27:
neden gerçek dışı menüleri yazıyorsun aslı astarı olmayan şeylerle insanları uqraştırıyorsun burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kendine eqlencemi arıyosun biz millete burdaki menüleri okuyup örnek alın diyoruz sen tutup olmıcak şeyler yazıyorsun bu arkadaşlarına karşı saygısızlıktır..

(bunu başkasına yazmış bana değil)ben baya kilo verdim 90dan 73e düştüm bu arada en kısa zamanda kilo çizelgeni yapmanı isticem cnm..

ben gerçek dışı menü yazmıyorum tamammı o menü benim kilo vermeye karar vermeden önceki yediklerimin bir özetiydi ve onu kendim ve başkaları motive olsun diye yazdım şuanki yaptıklarımla kendimle gurur duyduğum için yazdım anlayışızlığın için tesüf ederim:36::36::36:
sonra bazı kızlar şakamı bu ,,bukadar şeyi yemiş olamazsın dimi falan yazınca cvb vermişim:17:

ya kızlar tabikide şakaydı yermiyim ben bukadar şeyi artık ama gerçek olan birşey varkı kilo vermeye karar vermeden önce böyle yiyordum yemeklerimi her öğünde muhakkak 1 ekmek biterdi yumuşak olduğu için ama şükür o günler geride kaldı

:41:
sena ablada bana cvb vermiş:27:haklı olarak:17:

Arkadaşlarım senin bu kadar şey yediqine inanmadıklarını söyledikleri için sen yemediqini itiraf ettin ve zaten günlük menü paylaşımı yapar gibi yazdın menünün başında ben daha önce bu tarz besleniyordum diye bir uyarıda bulunmamışsın arkadaşlar tepki verince geri adım atıp ben bunları önceden yiyordum dedin bu bizlerle dalqa geçmektir!!!!....

neyse bu cvbıda alacaya yazmışım ozamanlar rakip olmak istemişim onla:16:o bana kilo bildirimi yap diyincee bendeee:24:
ya bugün benim tartı günüm değil ama neyse 200grm vermişim pazartesi tartılıp çizelgemi ona göre değiştircem neyse alaca abla sen baya uçmuşsun şimdiden ben sana yetişmem için hiç birşey yememem gerekiyo:52: bu arada arkadaşlar geçen yazdığım menüm için dalga geçmedim kimseyle sadece şaka olsun diye yazdım ve sonra sebebini açıkladım zaten erginsena hariç hepinizden özür diliyorum çünkü o beni anlamadı :20:

şimdiki menümse çok düzgün başlama gerçek menümmüş:46:ve ozamanlar yeşil çay içemiyomuşum,,şimdiyse sayah çayı içmiyorum:1:
bugünkü sabah menüm
domatesli yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
k.k peynir
3 kaşık yoğurt
1haşlanmış yumurta
ve yeşil salata ve turp yedim
ben kahvaltıda bile salata yer oldum
birde 2 bardak çay

valla şu siyah çayı bırakamıyorum ama yeşil çayıda zor içiyorum ama zaten siyah çayıda günde 2 bardak tüketiyorum olsun okadacık dimi:40:

burdada kendimi tanıtmışım vede 65 olmakmış tek istediğim şimdilik..sonrada 60a çabuk inermişmiş hee tabeeee:4::1:
22 yaşındayım 3 yıllık evliyim bir oğlum birde kızım var tabi gebelikler arka arkaya olunca epey kilo aldım ve burda vermeye çalışıyorum evlendiğimde 60 kiloydum şimdi 65 olsam 60kiloya rahat inerim azimliyim

ay yazık bana göbek çekiyomuşum:48:
benimde boyum 1.68 valla aynen bende çok çok çok hatta çoooooooook zayıflamak istiyorum biliyomusun aslında kendim için zayıflamak istiyorum ama birazda eşim için istiyorum çünkü onun yanında alışamadım bu kilolu hallerime aslında pek belli olmuyo dışardan boyum olduğu için kapatıyo ama gelde içimi sor göbeğim benden önde gidiyo bende içime çekiyorum dışarda falan napalım garip duruyo

ozamanlar nigdelim vardı onlada rakiptik,,o avatara bi resim koymuştu zayıf ince bi kız resmi boydan çekilmiş ona hitaben yazmışım cvbı:16:
tamam bekleriz sonra ve evet bende o resimdeki gibi olmak isterim hayalim öyle zaten aaaaaaaahhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
evet dediğim çıktı sena abla kaptan değilmiş ozaman tanıtıma bakın ben bu sitenin menü yorumlayıcısıı:9:sena abla kızma emi çok hoşmuşsunyaa:16:
Günaydın 70-79 topiqinin güzel hatunlarıı :16:

hayatım öncelikle günaydın cnm aramıza hoşgeldin :71: ben sena bu sitenin menü yorumlayıcısı :27: canım neden normal diyet yapmıyorsunda lahana çorbası diyeti yapıyorsun bence normal diyet yapmalısın en saqlıklısı bu eqerki kilonda 1 hafta falan sabit durma olayı yaşarsan vücudun direncini kırmak için şok diyetler yaparsın 1-2 gün ama bunun haricinde aç kalırsın ve saqlıqını kaybedersin çizelgeme bak ben çok kilo verdim ama herşeyi yiyerek ve hiç aç kalmadan..

canım bende suyu az içtiqim günler kilo veremediqimin farkındayım demekki bundanmış paylaşım için teşekkürler :16:

sempatik günaydın hayatım naber bakıyorumda keyifler yerinde Allah yüzünden gülücüqü eksik etmesin cnm bugün yaşadıqın olayı bende çok yaşıyorum aynı sen gibi bende dün tartıldıqımda 72.2 dim bu sabah 71.9 çıktım insanı ne güzel motive ediyor dimi canım hadi bakalım bütün hafta kilo kaybetmen dileqiyle öpüyorum datttlımııı :54:
işte bakın buda ozamanların listesiymiş:16::16::16:bende varım bendee
04.02.2011 yarışma sonuçlarıdır.

cikolatakizzz:73,5..........70,8..........2,7kg ile birincimiz:65:
nidah:.........72,4..........70,2..........2,2kg ile ikincimiz:65:
pj_muguet_..75,2..........73,7..........1,5kg ile üçüncümüz:65::65:
monarose_22..69,8........68,4..........1,4kg ile dördüncümüz:65:
mektup..........73,8........72,5..........1,3kg ile beşincimiz:65:
chukulate.......71,5........70,3..........1,2kg ile altıncımız:65:
erginsena.......73,4........72,3..........1,1kg ile yedincimiz:65:
_ptrck_..........74...........73............1 kg ile sekizincimiz:65:
bilge..............70...........69............1 kg ile sekizincimiz:65:
cleopatra.......76,5.........75,7..........800gr ile dokuzuncumuz:nazar:
alaca............76,2.........75,4..........800gr ile dokuzuncumuz:nazar:
arcak81.........72,9.........72,2..........700gr ile onuncumuz:nazar:
nigdelim........77,5..........76,8..........700gr ile onuncumuz:nazar:
shryvz.........72..............71,5.........500gr ile onbirincimiz:nazar:
bluemoon26...72,2..........71,8.........400gr ile onikincimiz:nazar:

kilo veren t5üm arkadaşlarımı tebrik ediyorum:71:
şimide de ceza alan arkadaşlarımıza bakalım(:26::27::26::27::26::27:)

nilimben.......69,3.....69,1....---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk:69:
sempatik......79,6.....79,4....---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk:20:
triendy21.....76,2......76......---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk:18:
eertanis.......79,5.....79,3....---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk:27::27::27::27::
asl35..........72..........72......000000yerinde saymış ceza 150 mekikkkk:27:
milk............75,5........75,5...000000yerinde saymış ceza 150 mekikkkkk:27:

sudem34 ve green4 izindeler:39::39::39::39:
yalnız independent ve mountainmist arakdaşları göremedim ,gözümden mi kaçtı .canlarım son kilonuzu yazarmısınız?

ve aramıza gelen yeni çıtırlar haftaya sizde bu listede yerinizi alacaksınız.hoş geldiniz:71

bezdolap:82
burningflame:75
fangolina:78,1
betusssss:?
sanadair:75
nihonjin:78
ecubukcu:76
nida_gul:?
ruhide:78
bu_ne_ya:73
nightwinglover:79,8 hepiniz de hoşgeldiniz kızlar:71:

kilo bildirimi yapmayan toplam:15 arkadaşımız vardır.diskalifiye olmuşlardır.(izinli olanlar ve ismini belirtdiklerim hariç)

kızlar eksik yada hatalı yazdığım varsa lütfen düzeltelim
listeyi geç vermemin nedenine gelince,misafirlerim vardı o yüzden dün tüm gün giremedim
çokkk özür diliyorum beni affedin:58::30::30::30::54:
buda ozamanki kurallar:9::9:vay bayada güzelmiş ama sıkıymış biraz anneeee:53:
gelelim haftanın kurallarına;
1:)cuma günleri kilo bildirimi yapılacaktır.yapamayan arkadaşlarımız perşembeden bildireceklerdir.
2:)haftalık minumum 350 gr verilecek veremeyen arkadaşlarımıza 150 hafta sonu mekik cezası
3:)bildirim yapmayan arkadaşlar diskalifiye olacaktır.
4:)hergün menüler yazılacak(zorunlu değil ama yapılırsa güzel olur)ERGİNSENA arkadaşımızın güzel tecrübelerine dayanılarak kendisi tarafından yorumlanacaktır.
5:)hergün en az 8 bardak su içilecektir.
buda muhteşem menülerimden birisimiş:56:
selam kızlar bugünkü menüm

sabah kalkınca 1 bardak su ve bir tutam dereotu
kahvaltı
yarım tabak sahandA Yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
bol yeşil salata
kk peynir
1 şekerli çay
4-5 kaşık yoğurt
gün içinde 3 litre su içiyorum

ara bir bardak pekmezli ılık süt ve 1 yeşil elma

akşam 1 kase mercimek çorbası

şimdi yine elma yiyorum

birazdan cezam olan mekiklerimi çekicem
buda sena ablanın menüsümüş,,:52:bide kendine yorum yapmış:9::9:
SENANIN MENÜSÜ

kahvaltı/öqlen
1 bardak su
3 tane mücver :47::47:
1 dilim haşlanmış patates :47:
3 biber kızartması :47:
1 kaşık pastırmalı yumurta :47:
1 dilim kaşar peyniri
yeşilçay

ara
1 elma
3 tane kestane

akşam
2 büyük kıymalı gül böreqi :36:
1 porsiyon kısır
1 bardak ayran

ara
5 fındık
1 bardak 5i 1 yerde çay

1.5 litre su

SENAA MENÜNÜ HİÇÇ BEĞENMEDİMMM ÇOK KÖTÜÜ :20::20:

buda benden :17::17:
erginsenacım aramız bozuk deil diiğimi geçenki konuşmalardan ötürü böyle kötü hissediyorum dargınlık kırgınlık oldumu arada varsa bir kusurum kusura bakma artık tamammı:71::71:

ufak bir kırgınlıqım var ama geçenki komuşmayla ilqili deqil sonrasında yazdıqın bir yazıyla ilqili herkesten özür dilerim ama erqinsena hariç demişsin benden özür dilemeni beklemiyorum aklımdan böyle bişey geçmez hepimiz insanız şaşarız ama özellikle ismimi yazıp sena hariç demen sana büyük ölçüde kırılmama sebep oldu sonuçta bnm burda kimseden bir menfaatim yok nille beraber arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz böyle şeyler oluncada üzülüyoruz..

slm cnm dün böreqi çöreqi çok kaçırınca bende akşam 3 km yürüyüş yaptım şu doqalgaz dumanı olmasa süper olacak dışarsı çok kötü kokuyoo :32:

biliyorum hatamı sonradan pişman oldum keşke özellemeseydim dedim ama değiştirmedimde inanki çok üzgünüm bana kırılmana, ama haklısın birdaha sen dahil:21: kimseye öyle şeyler yamıcam merak etme ve beni affet olurmu yinede sana kalmış afedersin zaten şu günlerde moralim iice bozuldu hayattan keyif almıyorum şu aldığım makineden ötürü korkuyorum eşimle aram açılıcak diye birde burda kimseleri kırmıyım :43::43:

mutlu sooooonnnn:16::16::16:nasıl beğendinizmiii:38:

Son düzenleme:
slm canım ,baştan sona kadar okudum topiğini. tebrik ederim seni:71:seni hep takip edicem ama hedefine ulaşmışsın.umarım terk etmezsin buraları:))ben seni biraz geç buldum:((umarım bana da yardımcı olursun.
şunu çok merak ediyorum akşam kaçta yatıp sabahları kaçta kalkıyorsun??sabahları biraz geç kahvaltı yapmana rağmen epey kilo vermişsin.hani uzmanlar sabah en geç 9a kadar kahvaltıyı yapın diyorlar ya o açıdan sordum.
bana gelince ben 5 ekim çarşamba başlıyorum Allahın izniyle ilk hedef 68 mart ayına kadar:))))))))))))

sana daha öncre yazmıştım ama neyse...

sana daha öncre yazmıştım ama neyse...

daldınlığıma geldi heralde görmedim sanırım,,şimdii sorularına cvb a gelirsem,,sabah cidden hiç erken kalakamadım eşim 15te gittiği için kahvaltıyı hep 11-12 gibi hatta 14 gibi bile yaptığımız oluyo halada öylee..çok isterdim 3 öğün yemeği bende ama denk gelmiyoo..neyse uzmanlar doğru söylüyoo..ama yapabilene:23:ben yapamayanlardanım uzmanlara göre değil kendi kendimin diyetisyeni oldum ,,herşeyi öğrendim..akşam en önemli olan şey erken yemek yemek ben 5.30 bazen 6 bazende 7 gibi günü kapatoyorum..eşim evde olduğu zamanlarda saat 10u bile buluyo akşam..oyüzden erken yemek herzaman önemli kilo kaybında..sen nasıl besleniyorsun bakalım kilon kaç marta kadar 68 demişsinde şimdiki kilon kaç onu söylememişsin:44::1:son zamanlarda düzenli beslenemediğim hatta çozuttuğum için menü paylaşmıyordum ama düzenime geri döndüm gibii...

iyi akşamlarrr :))
bak artık hep senin menülerine bakmak için gelecegim ona göre sayfanda bol bollll bilgiler istiyorum :))ben şimdi günlügünü okumaya devam edim :)) görüşürüz canım

Back
X