- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi puccakanka

3 | triendy21 | 79.8 | 61.8 | 60.6 | 1.200 | 19.200 | 58 |

hey be buhafta 3. olduum haftaya 1. olurum inşallah 59u görerek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resimlerine bayıldım gerçekten....harikasın
umurım hedefledin kiloya kısa zamnda ulaşırsın
canimcim günlügün hayirli ugurlu olsun canim benim![]()
sena ablayıda tanımıyorum daha heleki kaptan olduğunu hiç bilmiyordum,,da sanki kaptan değilmişte ozamanlar bilirkişicilik yapıyomuştuu ne biliyim kimse kaptanım dememişte ondanbenim bugünkü menüm
sabah 1 bütün beyaz ekmek
1 tava kıymalı yumurta
3 bardak çok şekerli siyah çay
3haşlanmış yumurta
3 kibrit kutusu beyaz yağlı peynir
15 tane zeytin ve ekmek üstü çikolata
5 dilimi çikolata sürdüm 5 dilimlede kıymalı yumurtayı bitirdim
nasıl bu gidişle ii kilo vericem harikayım
neden gerçek dışı menüleri yazıyorsun aslı astarı olmayan şeylerle insanları uqraştırıyorsun burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kendine eqlencemi arıyosun biz millete burdaki menüleri okuyup örnek alın diyoruz sen tutup olmıcak şeyler yazıyorsun bu arkadaşlarına karşı saygısızlıktır..
(bunu başkasına yazmış bana değil)ben baya kilo verdim 90dan 73e düştüm bu arada en kısa zamanda kilo çizelgeni yapmanı isticem cnm..
sonra bazı kızlar şakamı bu ,,bukadar şeyi yemiş olamazsın dimi falan yazınca cvb vermişimben gerçek dışı menü yazmıyorum tamammı o menü benim kilo vermeye karar vermeden önceki yediklerimin bir özetiydi ve onu kendim ve başkaları motive olsun diye yazdım şuanki yaptıklarımla kendimle gurur duyduğum için yazdım anlayışızlığın için tesüf ederim![]()
sena ablada bana cvb vermişya kızlar tabikide şakaydı yermiyim ben bukadar şeyi artık ama gerçek olan birşey varkı kilo vermeye karar vermeden önce böyle yiyordum yemeklerimi her öğünde muhakkak 1 ekmek biterdi yumuşak olduğu için ama şükür o günler geride kaldı
![]()
Arkadaşlarım senin bu kadar şey yediqine inanmadıklarını söyledikleri için sen yemediqini itiraf ettin ve zaten günlük menü paylaşımı yapar gibi yazdın menünün başında ben daha önce bu tarz besleniyordum diye bir uyarıda bulunmamışsın arkadaşlar tepki verince geri adım atıp ben bunları önceden yiyordum dedin bu bizlerle dalqa geçmektir!!!!....
ya bugün benim tartı günüm değil ama neyse 200grm vermişim pazartesi tartılıp çizelgemi ona göre değiştircem neyse alaca abla sen baya uçmuşsun şimdiden ben sana yetişmem için hiç birşey yememem gerekiyobu arada arkadaşlar geçen yazdığım menüm için dalga geçmedim kimseyle sadece şaka olsun diye yazdım ve sonra sebebini açıkladım zaten erginsena hariç hepinizden özür diliyorum çünkü o beni anlamadı
![]()
bugünkü sabah menüm
domatesli yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
k.k peynir
3 kaşık yoğurt
1haşlanmış yumurta
ve yeşil salata ve turp yedim
ben kahvaltıda bile salata yer oldum
birde 2 bardak çay
valla şu siyah çayı bırakamıyorum ama yeşil çayıda zor içiyorum ama zaten siyah çayıda günde 2 bardak tüketiyorum olsun okadacık dimi![]()
22 yaşındayım 3 yıllık evliyim bir oğlum birde kızım var tabi gebelikler arka arkaya olunca epey kilo aldım ve burda vermeye çalışıyorum evlendiğimde 60 kiloydum şimdi 65 olsam 60kiloya rahat inerim azimliyim
benimde boyum 1.68 valla aynen bende çok çok çok hatta çoooooooook zayıflamak istiyorum biliyomusun aslında kendim için zayıflamak istiyorum ama birazda eşim için istiyorum çünkü onun yanında alışamadım bu kilolu hallerime aslında pek belli olmuyo dışardan boyum olduğu için kapatıyo ama gelde içimi sor göbeğim benden önde gidiyo bende içime çekiyorum dışarda falan napalım garip duruyo
evet dediğim çıktı sena abla kaptan değilmiş ozaman tanıtıma bakın ben bu sitenin menü yorumlayıcısııtamam bekleriz sonra ve evet bende o resimdeki gibi olmak isterim hayalim öyle zaten aaaaaaaahhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
işte bakın buda ozamanların listesiymişGünaydın 70-79 topiqinin güzel hatunlarıı
hayatım öncelikle günaydın cnm aramıza hoşgeldinben sena bu sitenin menü yorumlayıcısı
canım neden normal diyet yapmıyorsunda lahana çorbası diyeti yapıyorsun bence normal diyet yapmalısın en saqlıklısı bu eqerki kilonda 1 hafta falan sabit durma olayı yaşarsan vücudun direncini kırmak için şok diyetler yaparsın 1-2 gün ama bunun haricinde aç kalırsın ve saqlıqını kaybedersin çizelgeme bak ben çok kilo verdim ama herşeyi yiyerek ve hiç aç kalmadan..
canım bende suyu az içtiqim günler kilo veremediqimin farkındayım demekki bundanmış paylaşım için teşekkürler
sempatik günaydın hayatım naber bakıyorumda keyifler yerinde Allah yüzünden gülücüqü eksik etmesin cnm bugün yaşadıqın olayı bende çok yaşıyorum aynı sen gibi bende dün tartıldıqımda 72.2 dim bu sabah 71.9 çıktım insanı ne güzel motive ediyor dimi canım hadi bakalım bütün hafta kilo kaybetmen dileqiyle öpüyorum datttlımııı![]()
buda ozamanki kurallar04.02.2011 yarışma sonuçlarıdır.
cikolatakizzz:73,5..........70,8..........2,7kg ile birincimiz
nidah:.........72,4..........70,2..........2,2kg ile ikincimiz
pj_muguet_..75,2..........73,7..........1,5kg ile üçüncümüz
monarose_22..69,8........68,4..........1,4kg ile dördüncümüz
mektup..........73,8........72,5..........1,3kg ile beşincimiz
chukulate.......71,5........70,3..........1,2kg ile altıncımız
erginsena.......73,4........72,3..........1,1kg ile yedincimiz
_ptrck_..........74...........73............1 kg ile sekizincimiz
bilge..............70...........69............1 kg ile sekizincimiz
cleopatra.......76,5.........75,7..........800gr ile dokuzuncumuz
alaca............76,2.........75,4..........800gr ile dokuzuncumuz
arcak81.........72,9.........72,2..........700gr ile onuncumuz
nigdelim........77,5..........76,8..........700gr ile onuncumuz
shryvz.........72..............71,5.........500gr ile onbirincimiz
bluemoon26...72,2..........71,8.........400gr ile onikincimiz
kilo veren t5üm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
şimide de ceza alan arkadaşlarımıza bakalım26:
:26:
:26:
)
nilimben.......69,3.....69,1....---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk
sempatik......79,6.....79,4....---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk
triendy21.....76,2......76......---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk:18:
eertanis.......79,5.....79,3....---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk:
asl35..........72..........72......000000yerinde saymış ceza 150 mekikkkk
milk............75,5........75,5...000000yerinde saymış ceza 150 mekikkkkk
sudem34 ve green4 izindeler
yalnız independent ve mountainmist arakdaşları göremedim ,gözümden mi kaçtı .canlarım son kilonuzu yazarmısınız?
ve aramıza gelen yeni çıtırlar haftaya sizde bu listede yerinizi alacaksınız.hoş geldiniz:71
bezdolap:82
burningflame:75
fangolina:78,1
betusssss:?
sanadair:75
nihonjin:78
ecubukcu:76
nida_gul:?
ruhide:78
bu_ne_ya:73
nightwinglover:79,8 hepiniz de hoşgeldiniz kızlar
kilo bildirimi yapmayan toplam:15 arkadaşımız vardır.diskalifiye olmuşlardır.(izinli olanlar ve ismini belirtdiklerim hariç)
kızlar eksik yada hatalı yazdığım varsa lütfen düzeltelim
listeyi geç vermemin nedenine gelince,misafirlerim vardı o yüzden dün tüm gün giremedim
çokkk özür diliyorum beni affedin![]()
buda muhteşem menülerimden birisimişgelelim haftanın kurallarına;
1:)cuma günleri kilo bildirimi yapılacaktır.yapamayan arkadaşlarımız perşembeden bildireceklerdir.
2:)haftalık minumum 350 gr verilecek veremeyen arkadaşlarımıza 150 hafta sonu mekik cezası
3:)bildirim yapmayan arkadaşlar diskalifiye olacaktır.
4:)hergün menüler yazılacak(zorunlu değil ama yapılırsa güzel olur)ERGİNSENA arkadaşımızın güzel tecrübelerine dayanılarak kendisi tarafından yorumlanacaktır.
5:)hergün en az 8 bardak su içilecektir.
buda sena ablanın menüsümüş,,selam kızlar bugünkü menüm
sabah kalkınca 1 bardak su ve bir tutam dereotu
kahvaltı
yarım tabak sahandA Yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
bol yeşil salata
kk peynir
1 şekerli çay
4-5 kaşık yoğurt
gün içinde 3 litre su içiyorum
ara bir bardak pekmezli ılık süt ve 1 yeşil elma
akşam 1 kase mercimek çorbası
şimdi yine elma yiyorum
birazdan cezam olan mekiklerimi çekicem
SENANIN MENÜSÜ
kahvaltı/öqlen
1 bardak su
3 tane mücver
1 dilim haşlanmış patates
3 biber kızartması
1 kaşık pastırmalı yumurta
1 dilim kaşar peyniri
yeşilçay
ara
1 elma
3 tane kestane
akşam
2 büyük kıymalı gül böreqi
1 porsiyon kısır
1 bardak ayran
ara
5 fındık
1 bardak 5i 1 yerde çay
1.5 litre su
SENAA MENÜNÜ HİÇÇ BEĞENMEDİMMM ÇOK KÖTÜÜ![]()
erginsenacım aramız bozuk deil diiğimi geçenki konuşmalardan ötürü böyle kötü hissediyorum dargınlık kırgınlık oldumu arada varsa bir kusurum kusura bakma artık tamammı![]()
ufak bir kırgınlıqım var ama geçenki komuşmayla ilqili deqil sonrasında yazdıqın bir yazıyla ilqili herkesten özür dilerim ama erqinsena hariç demişsin benden özür dilemeni beklemiyorum aklımdan böyle bişey geçmez hepimiz insanız şaşarız ama özellikle ismimi yazıp sena hariç demen sana büyük ölçüde kırılmama sebep oldu sonuçta bnm burda kimseden bir menfaatim yok nille beraber arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz böyle şeyler oluncada üzülüyoruz..
slm cnm dün böreqi çöreqi çok kaçırınca bende akşam 3 km yürüyüş yaptım şu doqalgaz dumanı olmasa süper olacak dışarsı çok kötü kokuyoo![]()
biliyorum hatamı sonradan pişman oldum keşke özellemeseydim dedim ama değiştirmedimde inanki çok üzgünüm bana kırılmana, ama haklısın birdaha sen dahilkimseye öyle şeyler yamıcam merak etme ve beni affet olurmu yinede sana kalmış afedersin zaten şu günlerde moralim iice bozuldu hayattan keyif almıyorum şu aldığım makineden ötürü korkuyorum eşimle aram açılıcak diye birde burda kimseleri kırmıyım
![]()
slm canım ,baştan sona kadar okudum topiğini. tebrik ederim seniseni hep takip edicem ama hedefine ulaşmışsın.umarım terk etmezsin buraları:))ben seni biraz geç buldum
(umarım bana da yardımcı olursun.
şunu çok merak ediyorum akşam kaçta yatıp sabahları kaçta kalkıyorsun??sabahları biraz geç kahvaltı yapmana rağmen epey kilo vermişsin.hani uzmanlar sabah en geç 9a kadar kahvaltıyı yapın diyorlar ya o açıdan sordum.
bana gelince ben 5 ekim çarşamba başlıyorum Allahın izniyle ilk hedef 68 mart ayına kadar:))))))))))))
sana daha öncre yazmıştım ama neyse...