- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi puccakanka
-
- #3.401
pazarı şerifleriniz hayır olsun geleceğin çıtırık hatunları,gerçi gün bitti amaaaa
napıyonuz bakem
Yeşilçayımı yudumlarken geçmie bi göz atayım:126:Ogluşu henüz uyuttum ve daha yemek yapıcam.Kociş gelince hemencecik bakırköye gidicez kıyafet bakmaya.Bu demek oluyorki bu akşam tempolu yürüyüş varBu hafta 800 gr verirmiyim ki:26:gün felanda yok bu hafta.Eeee hadi fırsat bu fırsat bu hafta sık dişini ve 55.0 gör Kaynımın nişanında(13.07.2012)
52 hedef koyucam kendime:18:
Yeşilçayımı yudumlarken geçmie bi göz atayım:126:Ogluşu henüz uyuttum ve daha yemek yapıcam.Kociş gelince hemencecik bakırköye gidicez kıyafet bakmaya.Bu demek oluyorki bu akşam tempolu yürüyüş varBu hafta 800 gr verirmiyim ki:26:gün felanda yok bu hafta.Eeee hadi fırsat bu fırsat bu hafta sık dişini ve 55.0 gör Kaynımın nişanında(13.07.2012)
52 hedef koyucam kendime:18:
Kızlar bana bisiler oluyo delircem resmen ne gorsem yemek istiyorum noldu anlamadim gitti bi daha kilo almak istemiyorum cok fena aburcubur krizi geliyo
öösgecimm abur cuburr yemeee onun yerineee meyvee yeee hadiii toparlan :)) menünün buğün begendimmm sporda ypmısınnnSabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
1 h.yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yeşilçay
Ara
Nescafe
2 minik bitter browni
Ara
1 elma
Yogurt
5 findik
Ara
Sutlu kahve
3 yulafli
Aksam
1 kase yayla corbasi
2 tavuk but
Yogurt
Yarim bardak light kola
Sonra yesilcay 1 bitter
Su. 3 lt
300 ip atlama
100 basen hareketi
100 mekik
mneücümm:))
sabah 1dlm çav 1 haşlanmış yumurtaa kahvaltılık lar açy
ara tikveşli yogurt,,
öglen dışardaydık avmde tavuk sögüşlü salata ayran
ara nescafe kuruyemiş
M
akşam köfte bulgur pilavı lahana salatası
1 yeşil elma
ben az önce çok kötü bir şey yaptım...hem de çok kötü...kuzucum halley yiyordu...bana da verdi. ama verirken çok tatlıydı. annecim sen de ye, hadi beraber yiyelim dedi. valla ben eridim gittim ve yedim...ben bu hafta kilo falan veremicem...zaten elimde hala çok kötü ve çok acıyor...
Kizzz masallah tü tü tü nazar degmesin Cok iyi menuler cikariyon
ben az önce çok kötü bir şey yaptım...hem de çok kötü...kuzucum halley yiyordu...bana da verdi. ama verirken çok tatlıydı. annecim sen de ye, hadi beraber yiyelim dedi. valla ben eridim gittim ve yedim...ben bu hafta kilo falan veremicem...zaten elimde hala çok kötü ve çok acıyor...
:))) elimden geldiği kadarr inşş bu haftaa bariz zayıflamak isytiyorum cnaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?