- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi puccakanka
-
- #3.661
Gorunuse gore yediklerini eritmissin.cok yorucu bigun olmus gercekten begenerek icine sinen bi kiyafet almana sevindim. Gule gule giy canimEminim yakismistir musait olursan kiyafetin fotosunu koy bakalim
sabah 2cavdar arasi 2kk peynir maydonoz biber 2zeytin 2ceviz 1domates cay
ara 2kuru kayisi
ogle yarim tabak salcali azyagli makarna 1kanat salata 4kizartilmis biber yarim dilim cavdar
ara 1avuc leblebi
ara 4yulafli 1bardak greyfurt suyu
aksam 18:10 1cavdar sucuklu yumurta(1yumurtadan)ayran
spor yok okula gittim ama gucten dusmusum elim ayagim tutmuyor dersi bile oturarak anlattim geldim eve yattim hemen dermanim yok atlatamadim yarinda tatil zati resmi tatil dinlenirim aslinda cok istiyorum spor yapmayi ama olamadi bi turlu bu istegimi iyilesince yaptigim sporlarla taclandiricam insaallaah.kizlar ben dun esimle konustum o diyorki senin idealin 55 ama ben 53olacagim insaallah biliyorumki o ince olmami cok seviyor hissediyorum bunu ve ben evlendigimizde bile 64falandim tani gobekliydim adancagiz eminim hayalkirikligina ugradi yanii simdi hedefe kitlenmis durumdayken bunu vasarmak istiyorum ve 53kilo citir bir hatun olmak istiyorum bennnnn olurum dimi
afiyet olsun dsahracım ğüzel menünnnnnn
hadii bakalım adınaa çok sevi,ndimmm süprizzz ne olcak pekii busu cum:)
Özge ve sehra menülerinizi begendimDaha yemek yemek için oturabiildim.Yetişemiyorum artık yetiştiremiyorum Ogluş uyurken çorbasını yaptım mutfagı temizledim.Uyanıkken zaten peşineyim yada sokakta top oynuyoruz.Akşam üstü uyuuyncada menükür pedikür duş feln yaptım.Yeni aldıgım cilt bakım ürünlermi denedim Kendime bakayım azcık dedim.Yemek yaptım yemek yedim.Ogluş uyanmak üzere.Belim kopuyor.Ütüm ve toz almak kaldı.Offf illa bişiler eksik kalıo Yarın ogluşun kontrolü ve aşısı var ve güüüüüün var Ama akşamı yogurtla kapatıcam yarn akşam.
Pazar gunu oldugundan sanirim biraz degisik olmus ama sonucra gene az yemissin abartmsmissin
BUGÜN
Sabah:1dl.çavdar küçük 1 dl.beyaz ekmek,kk peynir,biberli yumurta,domates salatalık,çay.
Ara:türk kahves,2 kare fındıklı çikolata.
Ögle:döner ekmek,kola:26:dışardaydık
Ara:yok
Spor:3 saat tempolu yürüyüş
Akşam:2 karnıyarık,1 dl.çavdar,kıvırcıklı salata,2 kaşık makarna tattım,kola
Ara:yeşilçay,1 kare bitter
Spor:1.5 saat tteöpolu yürüyüş
Kızlar bugün ogluş kucagımda kıyafet arayışında tempolu yüüdüm.Şuan agrı kesici içtim bacaklarım agrıyor sızlıyor38 de oldu ama 40 ta Aldıgım elbise 38 gögüs kısmı kapanmadı 40 aldım Mini kırmızı bi elbise O an dedim ne güzel zayıflamşım.Keşke dahada zayflasydm daha güzel dururdum kıyafetlerin içinde die Ama çok begenerek aldım ama mahfoldum Akşam yemeginden snra ogluşu uyutum bi kere eşimle ogluşa kıyafet,snrada kayınvalidemle ayakkabı turuna çıktım..Uyumak istiyorum kızlar .Geçmişe yarın bakarım
2 gündür annemdeydik hafta sonu kızlar..annelerin bahçesinde..haliyle menü yazmadım yazamadim utancimdan:26:Yedim de yedim..hafta sonları genelde yiyorum zaten..bugun menüm fena degil gene..aksama yazarım..gercekten hepimizin hedefine az kaldı..benim de boyum 164 ama 60 bana yeter..şimdi bile kendimi beğeniyorum..Haziran'a kadar sıkalım dişimizi ama ben 2 günde 1 kilo alıp gelmiştim..yarın gene gitcem..Bahçeli olunca kızım orayı seviyor..hava da güzel..evde oturmak istemiyoruz gene kalacaz..bu sefer dikkat edicim ama..görüşürüz kizlaar
ösgeee meneüğn güzel begendimmmmmmSabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
2 kuru kayisi
2 cavdar
2 catal recel
3 zeytin
1 h.yumurta
Kk peynir
Roka,yesilcay
Ara
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
Ögle
1 tabak makarna
Cacık
Ara
Yarim elma
Yogurt
5findik
Aksam
Nesfit
Ara
Yesilcay
1 bitter
Su 3 lt
ara 2kuru kayisi
ogle yarim tabak salcali azyagli makarna 1kanat salata 4kizartilmis biber yarim dilim cavdar
ara 1avuc leblebi
spor yok okula gittim ama gucten dusmusum elim ayagim tutmuyor dersi bile oturarak anlattim geldim eve yattim hemen dermanim yok atlatamadim yarinda tatil zati resmi tatil dinlenirim aslinda cok istiyorum spor yapmayi ama olamadi bi turlu bu istegimi iyilesince yaptigim sporlarla taclandiricam insaallaah.kizlar ben dun esimle konustum o diyorki senin idealin 55 ama ben 53olacagim insaallah biliyorumki o ince olmami cok seviyor hissediyorum bunu ve ben evlendigimizde bile 64falandim tani gobekliydim adancagiz eminim hayalkirikligina ugradi yanii simdi hedefe kitlenmis durumdayken bunu vasarmak istiyorum ve 53kilo citir bir hatun olmak istiyorum bennnnn olurum dimi
süprizim hazır artıkk:) biz birlikte olmaya başlayalı 13 ay falan oldu. o zammndan bu zamna kadar olan herşeyi öykü tarzında yazdım. sonra bugun gittim onu ciltlettrdim. ilk sayfasına da geçen yıl doğum günündeki resmimizi koydum. inş hoşuna gider. :18:
ösgeee meneüğn güzel begendimmmmmmSabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
2 kuru kayisi
2 cavdar
2 catal recel
3 zeytin
1 h.yumurta
Kk peynir
Roka,yesilcay
Ara
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
Ögle
1 tabak makarna
Cacık
Ara
Yarim elma
Yogurt
5findik
Aksam
Nesfit
Ara
Yesilcay
1 bitter
Su 3 lt
ara 2kuru kayisi
ara 1avuc leblebi
süprizim hazır artıkk:) biz birlikte olmaya başlayalı 13 ay falan oldu. o zammndan bu zamna kadar olan herşeyi öykü tarzında yazdım. sonra bugun gittim onu ciltlettrdim. ilk sayfasına da geçen yıl doğum günündeki resmimizi koydum. inş hoşuna gider. :18:
Sabah..2 parcanpeynirli pide, domates, 2 banim recel, sekersiz ıhlamur
Ara..1 muz
Öğlen..çorba, 1 dilim tam buğday
Ara.. Sutlu kahve sekersiz, 4 yulafli, 2 kare bitter
Aksam..tavuk siote, yoğurt, 2 çatal Rus salatası, 1 çatal nutella,2 küçücük lokma ekmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?