İyi Akşamlar Hanımlar,
Elimden geldiğince kısa kesmeye çalışacağım. Şu sıralar biriyle görüşüyorum. 1,5 ay oldu henüz. Bu kişiyle 2019 ekiminde de 3 hafta bi görüşme sürecimiz olmuştu. Fakat telefonda kısa bir tartışma sonucu beklentilerimi anlattığım anda trip atmıştı ılımlı konuşmama orta yol bulabiliriz dememe rağmen bitirmişti konuşmayı.
Miraç kandilinde güya toplu bir mesaj attı ve ben de cevap verince konuşmamız başladı. Farklı şehirlerde olduğumuzdan 2 kere buluştuk sadece. Öncekinde konuşmayı kesme sebebi - her ne kadar ben hatırlamasam da - siz erkekler hepiniz aynısınız dememmiş bu gururuna dokunmuş.
Genel olarak sürekli üste çıkma kendini hep haklı görme huyu var benim şakayla söylediğim birşeye ters tepki verebiliyor.
bir telefon konuşmamızda bir konu üzerine gülerek kardeşimin ağırkanlı oluşundan falan bahsettim ve birden nefret ederim böyle insanlardan dedi.
Ben de bugün bunu sordum ağzından öı kaçtı bu tepkin biraz ağır değil miydi sonuçta hepimizin benzer huyları var dedim.
Bana kardeşinin yüzüne de söylerim evet nefret ederim doğru söylemişim dedi. Madem sen kelime kelime bunları yüzüme vuruyosun ben de bundan sonra idare etmem kimse de umrumda değil diye cevap verdi parladı birden.En son tripli kusura bakma dedi yazmadı birşey.
Benim göremediğim hatalı olduğum bir yer var mı sizce iletişime geçmeli miyim?
Çok teşekkür ederim şimdiden...