Seven erkek gelir bunun baska aciklamasi yok...kiz arkadasiyla ayriysa dyluygusal boslugunu doldurmayin soru isareti iyi olmus baglanmayin herkese onemsemeyin uzulursunuz gercekten sizi seven biri cikar karsiniza konusmayin derimMerhaba hanimlar hepinize merhaba :) nasil anlaticagimi bilmiyorum ama bi yerden baslim. Gecen sene haziran ayinda kuzenimin dugunu vardi köyde. Dugunde kuzenimin evlendigi kisinin erkek kardesi bana bakiyordu. Bi zaman sonra sosyal medyadan ekledi. Mesaj atti gayet guzel konusuyoduk. Ama ben gec cevap veriyodum 5dk falan. Neyse 2 hafta once ben disardayken mesaj atmis. Baktim 1 saat once atmis. Bende disardaydim kar yagiyodu soguktu o yuzden sadece soru isareti ? Gonderdim. O da yazmadi sohbette aktif ama yazmiyo ne oldu anlayamadim. Biri bana mesaj atinca heleki begendigim biriyse surekli ondan mesaj bekliyorum baglaniyorum. Kuzenime anlattim o da diyoki sen soru isareti koyunca o senin rahatsiz oldugunu dusunmustur o yuzden yazmiyodur dedi sizce ben mesaj atmalimiyim. ( bu arada kendisi bi kizla cikiyordu ayrilmislar bunu soyledi acaba onla barismis olabilirmi?)
? işareti koyana kadar ,açıklama yapsaydınız.Siz belli ki sevgili olarak yazışıyorsunuz da ,Onun duygularından emin olmadan bağlanmak niye?Merhaba hanimlar hepinize merhaba :) nasil anlaticagimi bilmiyorum ama bi yerden baslim. Gecen sene haziran ayinda kuzenimin dugunu vardi köyde. Dugunde kuzenimin evlendigi kisinin erkek kardesi bana bakiyordu. Bi zaman sonra sosyal medyadan ekledi. Mesaj atti gayet guzel konusuyoduk. Ama ben gec cevap veriyodum 5dk falan. Neyse 2 hafta once ben disardayken mesaj atmis. Baktim 1 saat once atmis. Bende disardaydim kar yagiyodu soguktu o yuzden sadece soru isareti ? Gonderdim. O da yazmadi sohbette aktif ama yazmiyo ne oldu anlayamadim. Biri bana mesaj atinca heleki begendigim biriyse surekli ondan mesaj bekliyorum baglaniyorum. Kuzenime anlattim o da diyoki sen soru isareti koyunca o senin rahatsiz oldugunu dusunmustur o yuzden yazmiyodur dedi sizce ben mesaj atmalimiyim. ( bu arada kendisi bi kizla cikiyordu ayrilmislar bunu soyledi acaba onla barismis olabilirmi?)
ayy deme kızz.bundan sonra biri bana soru işareti yazarsa onun ben cibiliyetineee herbiyerine sövdürürüm o zamanKusura bakmayin ama
? Bunun anlami benim icin ne var ulan hayvan'dir
Yaaa eski isyerindeki gerizekali mudurum bana forward ederdi musteri sikayet maillerini sadece boyle tek soru isareti koyarak, sinirlenince dizi dizi satir satir soru isareti koyarakayy deme kızz.bundan sonra biri bana soru işareti yazarsa onun ben cibiliyetineee herbiyerine sövdürürüm o zaman
bizimkiler de bol ünlemli sallıyor mailleri .ımııınnnn çok da fifiiiYaaa eski isyerindeki gerizekali mudurum bana forward ederdi musteri sikayet maillerini sadece boyle tek soru isareti koyarak, sinirlenince dizi dizi satir satir soru isareti koyarak
Ay uyuz olurdum
Sanki anamin evinden yolladim ben kusurlu mali musteriye be dangalak derdim icimden kufurler sayardim
Hey gidi gunler
Soru isareti dimeyinnnn baaaa
İnsan sinir oluyor amabizimkiler de bol ünlemli sallıyor mailleri .ımııınnnn çok da fifiii
hava soguktu ellerim usuyordu bu yuzden soru isareti gonderdimeve gidince niye soru işareti gönderdiğinin acıklamasını yapsaydın, soru işaretinden sonra ne yapmasını bekliyodun.
ayrıca soru işaretiyle bağın nedir burayada yapmışsın
mesaj atim yani ona? Ama soyle bisey var gece 2ye kadar sohbette acaba baska birileriyle konusyyormuBen birşey yazdığımda karşımdaki "?" yazsa yok birşey derim çok itici bir tepki çünkü.
Açıklamasını yap yanlış anlaşıldıysam kusura bakma vs de.
ayyy gercekten miii. Of yaaKusura bakmayin ama
? Bunun anlami benim icin ne var ulan hayvan'dir
hava soguktu onumu bile gormuyordum diyorum dimi? Ayrica nerden bilebilirim trip atacagini.İnsan sinir oluyor ama
Soru isareti yollayana kadar iki kelime yaz be mu arek insan dimi ama
İnsan sinir oluyor ama
Soru isareti yollayana kadar iki kelime yaz be mu arek insan dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?