cogul konusmassan sevinirim tatlim. Ne bilim bu erkek milletini cozemedimsoru işaretine trip mi atiyor, kac yasindasiniz siz Yarabbim. ?
Valla oyleayyy gercekten miii. Of yaa
Ya tabii bilemezdinhava soguktu onumu bile gormuyordum diyorum dimi? Ayrica nerden bilebilirim trip atacagini.
Bi de bi el hareketi vardir ya malum
Madem öyle hiç yazmasayışsın daha iyiymiş yani.hava soguktu ellerim usuyordu bu yuzden soru isareti gonderdim
ama bide soyle dusunun aramizda bisey yok bana acilmadi bile sadece normal konusuyoduk trip atacagini dusunmedim. Hadi sevgili olsak anlarim ki sevgili olsaydik isaret birakmazdimMadem öyle hiç yazmasayışsın daha iyiymiş yani.
Bunu adama desende yemez,tlfnu eline alıp ? Bu işareti koyabilen yazı da yazabilir diye düşünür bence.
Saygılar
benim adim zeynep arkadaslar. O da zeynooo ☺yazmisEl alışkanlığı sanırım her yere soru işareti bırakman
O çocuk sana ne yazmış ki sen soru işareti gönderdin??????
Bencede soru işareti hoş bir yanıt değil, görüşmek konuşmak istiyorsan msj atmalısın...
Canım eğer ki o senden hoşlandı yada etkilendiyse alınır tabi açılmış olmasına yada sevgili olmanıza gerek yok ki.ama bide soyle dusunun aramizda bisey yok bana acilmadi bile sadece normal konusuyoduk trip atacagini dusunmedim. Hadi sevgili olsak anlarim ki sevgili olsaydik isaret birakmazdim
cok tesekkur ederim yanitiniz ici bunu soyleyen ilk kisisiniz. Burda oldugu gibi cevremdekilerde mesaj atip olayi aciklama taraftarilarSeven erkek gelir bunun baska aciklamasi yok...kiz arkadasiyla ayriysa dyluygusal boslugunu doldurmayin soru isareti iyi olmus baglanmayin herkese onemsemeyin uzulursunuz gercekten sizi seven biri cikar karsiniza konusmayin derim
soru işareti koyana kadar efendiimmmm yazsaydın ya sende belki açılacaktı çocukbenim adim zeynep arkadaslar. O da zeynooo ☺yazmis
ben sevgili olarak yazismiyorum emin olun ki. Sadece kimse bana mesaj atmiyor yani atan var ama nasil biri olduklarini bildigim icin cevap yazmiyorum. Ama onun atmasi beni sevindirdi. Ayrica birine cok baglanmam icin bana acilmasi gerek. Belki o bana tanidik oldugum icin yazmis olablir. Ya da baskalariyla konusuyor geceye kadar online olduguna gore? işareti koyana kadar ,açıklama yapsaydınız.Siz belli ki sevgili olarak yazışıyorsunuz da ,Onun duygularından emin olmadan bağlanmak niye?
Bakin ben trip atacagini gercekten dusunmedim. Senelik konussak ben mesaj atarim ona ama daha 2 ay oldu. Ve 2 ay icinde bana hergun mesaj atmiyordueve gidince niye soru işareti gönderdiğinin acıklamasını yapsaydın, soru işaretinden sonra ne yapmasını bekliyodun.
ayrıca soru işaretiyle bağın nedir burayada yapmışsın
Kusura bajmada o da bana gec yaziyordu. Saniyede cevap vericek deilim heralde. Ayrica bana hergun yazmiyrdu bir gun yazar iki gun yazmaz. Cok samimi olsaydik eger ben eve gittigimde neden cevap vermedigini sorardimSen adamin mesajlarina gec cevap ver, soru isareti at falan sonra adami bekle :d cok beklersin :d ??????
Ben niye kusura bakayim ayol adam bakmis sogumus isteKusura bajmada o da bana gec yaziyordu. Saniyede cevap vericek deilim heralde. Ayrica bana hergun yazmiyrdu bir gun yazar iki gun yazmaz. Cok samimi olsaydik eger ben eve gittigimde neden cevap vermedigini sorardim
Ya o zeyno yazardi ben efendim yazardim napiyosun ne ediyosun yazardi. Acilcagini sanmiyorum. Yine napiyosun yazicakti kesinsoru işareti koyana kadar efendiimmmm yazsaydın ya sende belki açılacaktı çocuk
Ben niye kusura bakayim ayol adam bakmis sogumus iste
İyi kötü bi napıyon nasılsın yazıyormuş ondan da oldun iy miYa o zeyno yazardi ben efendim yazardim napiyosun ne ediyosun yazardi. Acilcagini sanmiyorum. Yine napiyosun yazicakti kesin
Oyle demeYa o zeyno yazardi ben efendim yazardim napiyosun ne ediyosun yazardi. Acilcagini sanmiyorum. Yine napiyosun yazicakti kesin
Bende oyle dusunuyorum ama mesaj atmakta istedim lakin saat 2-3e kadar sohbette olmasi fikrimi degistirdi. Bide bana kimseyle konusmuyorum demistiİyi kötü bi napıyon nasılsın yazıyormuş ondan da oldun iy mi
Boşver zamana bırak zaten ilgisi falan varsa uzatmaz saçma bi şey yüzünden bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?