trip mi atiyor??

Madem öyle hiç yazmasayışsın daha iyiymiş yani.
Bunu adama desende yemez,tlfnu eline alıp ? Bu işareti koyabilen yazı da yazabilir diye düşünür bence.

Saygılar
ama bide soyle dusunun aramizda bisey yok bana acilmadi bile sadece normal konusuyoduk trip atacagini dusunmedim. Hadi sevgili olsak anlarim ki sevgili olsaydik isaret birakmazdim

ama bide soyle dusunun aramizda bisey yok bana acilmadi bile sadece normal konusuyoduk trip atacagini dusunmedim. Hadi sevgili olsak anlarim ki sevgili olsaydik isaret birakmazdim
Canım eğer ki o senden hoşlandı yada etkilendiyse alınır tabi açılmış olmasına yada sevgili olmanıza gerek yok ki.
Hoşlanıyorsa eğer bu beni sallamıyor, önemsemiyor diye bozulmuştur bence..

Seven erkek gelir bunun baska aciklamasi yok...kiz arkadasiyla ayriysa dyluygusal boslugunu doldurmayin soru isareti iyi olmus baglanmayin herkese onemsemeyin uzulursunuz gercekten sizi seven biri cikar karsiniza konusmayin derim
cok tesekkur ederim yanitiniz ici bunu soyleyen ilk kisisiniz. Burda oldugu gibi cevremdekilerde mesaj atip olayi aciklama taraftarilar

? işareti koyana kadar ,açıklama yapsaydınız.Siz belli ki sevgili olarak yazışıyorsunuz da ,Onun duygularından emin olmadan bağlanmak niye?
ben sevgili olarak yazismiyorum emin olun ki. Sadece kimse bana mesaj atmiyor yani atan var ama nasil biri olduklarini bildigim icin cevap yazmiyorum. Ama onun atmasi beni sevindirdi. Ayrica birine cok baglanmam icin bana acilmasi gerek. Belki o bana tanidik oldugum icin yazmis olablir. Ya da baskalariyla konusuyor geceye kadar online olduguna gore

eve gidince niye soru işareti gönderdiğinin acıklamasını yapsaydın, soru işaretinden sonra ne yapmasını bekliyodun.
ayrıca soru işaretiyle bağın nedir burayada yapmışsın
Bakin ben trip atacagini gercekten dusunmedim. Senelik konussak ben mesaj atarim ona ama daha 2 ay oldu. Ve 2 ay icinde bana hergun mesaj atmiyordu

Sen adamin mesajlarina gec cevap ver, soru isareti at falan sonra adami bekle :d cok beklersin :d ??????
Kusura bajmada o da bana gec yaziyordu. Saniyede cevap vericek deilim heralde. Ayrica bana hergun yazmiyrdu bir gun yazar iki gun yazmaz. Cok samimi olsaydik eger ben eve gittigimde neden cevap vermedigini sorardim

Kusura bajmada o da bana gec yaziyordu. Saniyede cevap vericek deilim heralde. Ayrica bana hergun yazmiyrdu bir gun yazar iki gun yazmaz. Cok samimi olsaydik eger ben eve gittigimde neden cevap vermedigini sorardim
Ben niye kusura bakayim ayol adam bakmis sogumus iste

Ya o zeyno yazardi ben efendim yazardim napiyosun ne ediyosun yazardi. Acilcagini sanmiyorum. Yine napiyosun yazicakti kesin
İyi kötü bi napıyon nasılsın yazıyormuş ondan da oldun iy mi

Boşver zamana bırak zaten ilgisi falan varsa uzatmaz saçma bi şey yüzünden bence

İyi kötü bi napıyon nasılsın yazıyormuş ondan da oldun iy mi

Boşver zamana bırak zaten ilgisi falan varsa uzatmaz saçma bi şey yüzünden bence
Bende oyle dusunuyorum ama mesaj atmakta istedim lakin saat 2-3e kadar sohbette olmasi fikrimi degistirdi. Bide bana kimseyle konusmuyorum demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…