trip mi atiyor??

Bende oyle dusunuyorum ama mesaj atmakta istedim lakin saat 2-3e kadar sohbette olmasi fikrimi degistirdi. Bide bana kimseyle konusmuyorum demisti
Sohbette derken hangi sosyal ağda takıldığını gördün? Faceden mi? Eğer öyleyse kesin başkası var denmez, Gece uykumuz gelmeyince bizde karşılıklı face ye gireriz eşimle.

Facebook. Bazen wpden bakiyorum cevrimci ama uzun sure deil.
Facebokta illa biriyle konulacak diye bişey yok face insanı bi yerden başka yere sürüklüyor resmen şu neymiş su sayfa güzelmiş eski paylaşımları derken vakit geçiyo...
Watsapa gelince belki oda size bakmak için gidiyordur ve oda sizin online oluşunuza bozuluyordu!!! Olamaz mı? Olabilir, gerçi erkekler bizim kadar ayrıntılı değil ama seven adam yapar mı yapar..

Benim numaram onda yok. Ya ne bilim ben faceye girince skiliyorum vakit gecmiyor

Benim numaram onda yokk

Allah ayirmasin cook mutlu olun. Size sizi gercekten seven biri cikmis demek ki :)
Sagolasin
Bazen tam emin olamamakla beraber sanirim cikmis
İnsallah senin kismetindeki seni mutlu edecek kisi yakinda cikar ortaya

Bana göre soru işaretinin anlamı
Ne var ne oldu seni kaale bile almıyorum ne derdin var ? gibi bi anlama geliyor .
Yani haklı bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…