Trip üstüne trip

Aradı tabiki ne yapacaktı..
Ama benim öylesine bir trip attığımı vs düşünüyor. Ben de üzüldüğümü kırdığını görmeyip böyle düşünüyorsan ben bir şey diyemem gelince görüşürüz dedim.
Bence olay soğuyana kadar kırıldım vs demeyin normal konuşun olay soğuyunca yumuşak bir dille anlatın kırgınlığınızı

Sen uzaksin uyuyorsun o arkadaslari ile.kiskanman normal. Ustelil bu aralar gerginim diyorsun
Havadandir regl zamanindir donemsel gerginlikler olabiliyor.
Fakat telefonda mimiksiz ifadesiz konusmalar oldugundan tartismalara girmek kacinilmaz oluyor bu gergin donemlerde.herkese olur yada en azindan bende cok deda yasadim..
Bosver geldiginde yuzyuze konusana kadar telefonda konu tekrari yapma.

evet regl dönemim yaklaştı bir de ilk bahahdan beri hiç iyi değil hormonlarım hamile olsam bu kadar ağlak olurum herhalde..

dediğiniz gibi tekrarını yapmak istemiyorum bakalım.

hele yarın olsun hayrolsun.

Bana haksız gibi gelmediniz acıkcası.
Oraya birlikte gitmek gibi bi hayaliniz varken yanında baskaları oldugu icin, buna icerleyebileceginizi düsünüp daha hassas davranmalıydı.
"Sırf sen varsın diye yapmadım" lafı da oldukca agır geldi, e sen yapmadın da ben yaptım mı birader? Zaten yapmaması gerekiyordu, bunu size karsı bir lutufmus gibi cümlelere dökmesi yanlıs.
Günlerce konuyu uzatmayın. Ama neye kızdıgınızı, kırıldıgınızı sakince telefonda konusarak belirtin. Orta bir yol bulunur elbet.
Erkekler biraz hödük sanırım, bizler kadar ince düsünemiyorlar.

Ben ilgisiz kaldığımı hissettiğim zaman böyle tripkolik oluyorum. Sen de öyle olabilir misin?

Bence haklisiniz ya hu.
Birader de cok cirkin bir hitap ama ozellikle boyle bir durumda demesi daha cirkin.

Ortam nisanliniza da abes gelmis olacak ki "sen varsin diye bir sey yapmiyorum" gibi bir cumle kuruyor.
Cunku ortam bunu gerektiriyor der gibi.
Lutfetmis masallah.

Yahu " birader" sözcüğü yine iyi , bence şakasına söylemiştir.Erkek arkadaşım bana moduma göre isimler takar , bazen hacı abi bazen Kosovalı ( yapma etme gibi ağır abi konuşmaları yaptığımda) bazen hemşerim ( ki hemşeri değiliz ) der , o anki ruh halime göre uyduruverir.Ortamı yumuşatmak için bile yapar bazen.Bence takılmayın samimiyet şakalaşmak gibi düşünün.Biraz kafasını dağıtsaymış sahil deniz gençler fena olmazmış aslında.Keşke ses etmeseydiniz.

Ben ilgisiz kaldığımı hissettiğim zaman böyle tripkolik oluyorum. Sen de öyle olabilir misin?

yok öyle bir durum yoktu.
gayet normal düzeyde ilgiliydi.
ben öyle trip yapan biri değilim.
belki dokuz sene de bir iki anca böyle olmuştur.
ki trip değil gerçekten beni üzen bir şeydi.

ben neye üzülüp neye kırıldığınızı pek anlayamadım açıkçası

Bence haklisiniz ya hu.
Birader de cok cirkin bir hitap ama ozellikle boyle bir durumda demesi daha cirkin.

Ortam nisanliniza da abes gelmis olacak ki "sen varsin diye bir sey yapmiyorum" gibi bir cumle kuruyor.
Cunku ortam bunu gerektiriyor der gibi.
Lutfetmis masallah.

yani ortam ona da abes gelmiş zaten.
biz öyle takılan eden insanlar değiliz.
hani her türlü arkadaşımız vardır ama kendimizin belli sınırları vardır.
alkol almayız, kadın erkek ilişkilerimiz belli bir sınır içinde sosyal olan insanlarız..
sakin, hoş, tarihi bir mekan tabi bayram turist vs.. derken kamp ateşi modunda bir şey olmuş ama fazla kaynaşılmış belli ki...
gelen odasına anlaştığı kızı alıp gitti ben sensiz sensiz kaldım falan dedi. bende bir lütuf gibi anlatmana gerek yok zaten olması gereken o dedim.

Adım çıkmış dokuza:KK14:

ama öyle :)

dokuz yılda bir bilemedin iki trip atmış benle seni kıyaslayabilir miyiz?:)

bu biraz karakter meselesi...

ben mesela trip atmayı boş huzursuzluk olarak görürüm.

kimisi sözünü tutturma metodu olarak kullanır.

kimisi gerçekten nazlıdır, kırılgandır.

...
...
...

artar gider bu iş..

yani ortam ona da abes gelmiş zaten.
biz öyle takılan eden insanlar değiliz.
hani her türlü arkadaşımız vardır ama kendimizin belli sınırları vardır.
alkol almayız, kadın erkek ilişkilerimiz belli bir sınır içinde sosyal olan insanlarız..
sakin, hoş, tarihi bir mekan tabi bayram turist vs.. derken kamp ateşi modunda bir şey olmuş ama fazla kaynaşılmış belli ki...
gelen odasına anlaştığı kızı alıp gitti ben sensiz sensiz kaldım falan dedi. bende bir lütuf gibi anlatmana gerek yok zaten olması gereken o dedim.

Kusura bakmayın da adam sitem edeyim derken hödüklük etmiş bence. Ne demek herkes birini aldı çıktı. Yok o da birini alıp çıksaydı bari oldu olacak. Bence evlilik için biraz daha ölçüp biçim. Ben güvenilir bulmadım bu çocuğu.

Sen haklısın tabi.Kendi aranızda ki özel bir hitap şekli diyelim : D başkasının yanında killanilirsa bozabilir insanı.
Ve öyle bir ortamdan hemen çıkmadığı için ayrıca bir trip daha atardım ben .

Sen haklısın tabi.Kendi aranızda ki özel bir hitap şekli diyelim : D başkasının yanında killanilirsa bozabilir insanı.
Ve öyle bir ortamdan hemen çıkmadığı için ayrıca bir trip daha atardım ben .

ortam falan sıkıntı değil gerçekten kamp ateşi genç herkes..
bunda sıkıntı yok benim derdim sadece o anda olan tavrı ile ilgili idi.

Kusura bakmayın da adam sitem edeyim derken hödüklük etmiş bence. Ne demek herkes birini aldı çıktı. Yok o da birini alıp çıksaydı bari oldu olacak. Bence evlilik için biraz daha ölçüp biçim. Ben güvenilir bulmadım bu çocuğu.

güven sorunum gerçekten yok çok şükür.
bu demek değildir ki asla yapmaz elbette değil ama dün öyle bir şeye değildi tepkim.

Back
X