Kp bni haftada 2 veya 3 defa arar torununu sorardı son bi 2 aydır hiç aramıyor ( bende aramıyorum gerekmedikçe) aramızda çok büyük sorun yok olmadı aslında hiç karşı karşıya gelecek bi durumumuz olmadı şöyle ki bnm küçük kızım var ve çok yaramaz kv kp istiyor ki sürekli olarak orda olayım kv nin işlerini yapayım bayramda eşimin izni vardı on gün kaldık orda ama sanki bi tavırları hareketleri değişik arkalarından konuşma gibi bi durumum olmadı.
Biraz fazla ben merkezci bi aile eşimde dahil kv zaten sürekli bir laf sokma derdinde bnden inek sağmamı bile istıyo

oysa ki bn inek görsem korkarım

Bunun haricinde on günde bi gideriz bi gece kalırz yazları hemn hemn ho oradayım onlar ilçede oturuyor bu arada bugün ilçelerinde bi akrabaları vefat etti sevdiğim bir teyzeydi kp yi aradım baba netten gördüm varmı gerçekten öyle bi durum vefat mı etmiş dedim soğuk soğuk he evt dedi.
Bn onların bi kaç davranışından dolayı biraz kendimi geri çektim mesafeliyim ama kesinlikle soğuk değilim.
Gittiğimde kv nin koltuklarına fırınına yatağına kadar her yeri derler toplarım.
Oda zaten bn varken elini bişeye sürmez sağolsun

Dediğim gbi belli bi sorun yok ama bi soğukluk var kp ile konuşamam eşime sorsam sana öyle geliyor ne alaka der kv zaten kafadan kırık ona hiç laf veremem
Sizce ne yapayım
Hiç umursamadan devam mı etsem

Yoksa eşimle konuşsam mı