Evet valla öyle. Rolleri değişmiştik resmen. Ama insan yine de özlüyorResmen hatun rolüne bürünmüş ex sözlünüz :)) iyi yapmışsınız bence.. kompleksli insan hiiçççç çekilmez hele bi ömür mümkün değil..
Ayrılmak dışında ne yapilabilirdiÇok da ayrılmayı gerektiricek bir şeyde olmamış sanki ama sizi rahatsız etmişti ayrilmissiniz unutmayın barisirsaniz aynı şeyleri yasicaksiniz
Off öyle mi diyorsunuz :/ ama her gün kavga ediyorduk bi gorsenizAcaba sen mi rahatsın diyecem ama böyle uste düşen bir adamla hiç çıkmadığım anlayamadım durumu.Bana güzel bile geldi.Ama yaşayınca zordur belki bilemedim.Ayrilmak sanki aşırı mi olmuş.Biraz daha dene istersen barışırsanız.Ben biraz deneme taraftariyim insanin aklı kalıyor yoksa.ilgisiz olsa daha zor ömür törpüsü oluyor.Bana da genelde öyle düşüyor.
Bu yorumlar beni üzüyor. Şimdi ayrıldıktan sonra geri dönsem mi, Çok özledim düşünceleri beynimde. Ama biz uzun zamandır böyleydik bi türlü aşamadım.Biz de eşimle ilk sevgili oldugumuz yillar böyle surekli gittigimiz oturdugumuz yerleri haber verirdik.
O bana haber vermese trip atardim falan :)
Sonra birbirimizi tanıdıkça yas da ilerleyince bunlari hic sorun etmemeye basladik.
Zamanla birbirimize guven duygusu oluştu ve oturttuk her seyi.
Diger tartismalariniz ne ile ilgiliydi bilmiyorum ama bu sorunlar zamanla aşılmayacak seyler degil. Kendi yaşadıklatimdam yola cikarak söylüyorum
Ama kimisi de ömür boyu kısıtlayıcı davraniyor.
Tabi bunu da ogrenmenin yolu zaman. Sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?