Tripli sözlüden ayrıldım ama özlüyorum:(

Aslii222

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
193
226
103
Iyi akşamlar, hayırlı ramazanlar.

Sorunum sözlümün her gün ama her gün kavga çıkarmasıydı. Kendisi benim ilişkiye karşı özensiz, rahat bir insan olduğumu iddia ediyordu. Artık bardağa düşen son damlalar olan, son 2 tartışmamızı anlatayım.

1. Kendisiyle yoğunluktan dolayı pek konuşamadigimiz bir gün eve geçiyordum. Bana mesaj atmış görmemişim, hiç telefona bakmadan evin yolunu tuttum, metroda gördüm mesajını ama telefon çekmedi yerin altında bi yarim saat geç gitti mesajım. Bunu da kendisine açıkladım. Ve tabi ki tüm aksamımiz bunu tartışarak geçti... Bana "insan birlikte olduğu adama 'eve geçiyorum' diye bi bilgilendirmede bulunmaz mi, metroda cekmeyecegini bilmiyor musun, insan metroya girmeden bi bakmaz mi telefona" falan dedi. Ki o gün yoğun olmama rağmen her fırsatta telefona baktım.

2. Cok gezen biri degilim kesinlikle, cikarsam genelde sözlümle çıkarım. Kirk yilin basi kiz arkadaşlarımla bir akşam yemeğe cikmaya karar vermiştik. Arkadaşlarımdan birinin işi erken bitmiş, onunla birkac saat erken buluşup başka bir semte geçip, kahve içtik. Bunu sozlume mesajla haber verdim fakat internet paketi bitmiş mesaj iletilmemis. 1-2 saat sonra bunu fark edince telefonla aradım "hayatım şu an dışarıdayım arkadaşın işi erken bitince erken çıktık, x semtindeyiz haberin olsun, merak etme" dedim. Trip attı... en basında aramaliydin dedi... neyse gönlünü aldim, bi yarim saat sohbet ettik. Sonra "Arkadaşlar gelecek şimdi hayatım biz birkac saat otururuz ben sonra eve geçerim merak etme" dedim. Tamam dedi, öyle kulüp disko gibi yerlere gitmeyin dedi ki biz restorana yemeğe gidiyorduk. Ben yine de aklı kalmasın diye restorana gidince oturduğumuz yeri haber vermek için aradım açmadı, gittiğimiz yerin adını mesaj attim, geri dönüş yapmadı. Bi 2 saat kadar oturdum arkadaşlarımla, sosyal medyada fotoğraf paylaştım, Sonra eve gittim ve onu aradim "geldim" diye. Yine kavga çıkardı.. "Ben burada merak içerisindeyken üzerime düşmen gerekmez miydi, sen beni arayacagina sosyal medyada fotoğraf paylasmissin" falan dedi.

Hanımlar son zamanlarda bizim her günümüz boyle geçiyordu. Ben de artık dayanamadim, kendisinin benim güzel bir eğitim hayatım, kariyerim, arkadaş çevrem olduğu için kompleks yaptığını bu yüzden sürekli kavga çıkardığını düşündüm ve ayrıldim. Ama şu an onu çok özlüyorum ona çok aşıgim sizce yanlış mi yaptım?

Evlenmeden boyleyse evlenince seni kafese kapatirdi. Sevgi-ask-birliktelik birbirinin hayatina bu denli karismayi hakli kilmaz. Ayrilmakla en dogru karari vermissin. Zira karsinda ergenlikten cikamamis ve özgüveni sıfır biri varmış. Nereye kadar tahammul edebilirdin ki?

Resmen hatun rolüne bürünmüş ex sözlünüz :)) iyi yapmışsınız bence.. kompleksli insan hiiçççç çekilmez hele bi ömür mümkün değil..

Çok da ayrılmayı gerektiricek bir şeyde olmamış sanki ama sizi rahatsız etmişti ayrilmissiniz unutmayın barisirsaniz aynı şeyleri yasicaksiniz

Acaba sen mi rahatsın diyecem ama böyle uste düşen bir adamla hiç çıkmadığım anlayamadım durumu.Bana güzel bile geldi.Ama yaşayınca zordur belki bilemedim.Ayrilmak sanki aşırı mi olmuş.Biraz daha dene istersen barışırsanız.Ben biraz deneme taraftariyim insanin aklı kalıyor yoksa.ilgisiz olsa daha zor ömür törpüsü oluyor.Bana da genelde öyle düşüyor.

Bunlar uzatılacak hergün kavga cikartilacak şeyler değil, Sana guvenmemis sorun yapmış bunları ve daha fazla dayanamamissin ve de iyi yapmışsın. Yok merak ettim de bilmem ne de sürekli rapor mu vericeksin. Aklı niye kalıyor ki??? Kız arkadaşlarınla altı üstü bir yemeği ne buyutmus. Eve geçiyorum mesajı at, restaurant bilgisi mesajı at vs. Telefon cekmedi diyince kapanir konu guvenmiyor ki uzatiyor. Ne bu. Kocam böyle karışmaz bana. Sozlenmekle hata yapmışsın sen ayrılmakla degil

Off öyle mi diyorsunuz :/ ama her gün kavga ediyorduk bi gorseniz

Ex sözlü size güvenmiyormuş sanırım bu kadar da açıklama yapmaya gerek yok , dışarı çıkınca haber verilir arada bir yazışılır sonra da eve gidince haber verilir ne kadar çok abartmış. İlerde olur da evlenirseniz hiç bir yere yollamaz.

Biz de eşimle ilk sevgili oldugumuz yillar böyle surekli gittigimiz oturdugumuz yerleri haber verirdik.
O bana haber vermese trip atardim falan :)
Sonra birbirimizi tanıdıkça yas da ilerleyince bunlari hic sorun etmemeye basladik.
Zamanla birbirimize guven duygusu oluştu ve oturttuk her seyi.
Diger tartismalariniz ne ile ilgiliydi bilmiyorum ama bu sorunlar zamanla aşılmayacak seyler degil. Kendi yaşadıklatimdam yola cikarak söylüyorum

Ama kimisi de ömür boyu kısıtlayıcı davraniyor.
Tabi bunu da ogrenmenin yolu zaman. Sen bilirsin.

Ayrılmanız isabet olmuş, düzeleceği varsa bu süreçte düzelir yoksa zaten böyle biri ile ömür geçmez.

Senin ona önceden yaşattığın bi güvensizlik durumu yoksa, arkadaş kendisi güvenilmez biri olduğu için sana güvenmiyordur...Genelde böyle olur...Yalan söyleyen adamlar sevgilisine de güvenmez.

Bu yorumlar beni üzüyor. Şimdi ayrıldıktan sonra geri dönsem mi, Çok özledim düşünceleri beynimde. Ama biz uzun zamandır böyleydik bi türlü aşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…