Tripli sözlüden ayrıldım ama özlüyorum:(

Senin ona önceden yaşattığın bi güvensizlik durumu yoksa, arkadaş kendisi güvenilmez biri olduğu için sana güvenmiyordur...Genelde böyle olur...Yalan söyleyen adamlar sevgilisine de güvenmez.
Ben guven kirici hic bi sey yapmadim, bunu kendisi de soylerdi. Ama daha önceki ilişkisinde aldatılmış bunun etkisi olduğunu düşünüyorum.

Erkeğin tribi çekilmez iyi etmişsin
kafanız uyuşmamış evliliktede dayak yerdin büyük ihtimalle

Ben guven kirici hic bi sey yapmadim, bunu kendisi de soylerdi. Ama daha önceki ilişkisinde aldatılmış bunun etkisi olduğunu düşünüyorum.

Malesef metrodan inince binince aramayla restorandan konum atmayla falan güven sağlanmıyor ve alınmıyor...
Aynı şey onun için de geçerli.
Neler var adam karısına konum atıyor attığı konum bile fake...
Öyle her dakka kontrolle güven olmaz olsun...
Sıkı denetim yapan adamın kendisi kandırıyordur dediğim gibi..
Sen onun abuk davranışlarını geçmişindeki bişeye bağlayıp hoşgörmek zorunda değilsin..
Güven hislerdedir...

Aynı benim eşim :) eşim de böyle trip atardı, özellikle ilk seneler. Yarım saat mesaj atmasam hemen sen beni sevmiyorsun vs diye trip atar ( o zaman farklı şehirlerde yaşıyorduk iş dolayısıyla), kavga ederdi falan. Ne zaman daha yoğun iş hayatına sahip oldu, onun bana yaptıklarını ben ona yaptım, o zaman dank etti. :) şimdi o kadar sıkıntılı değil çok şükür. Biraz ben ona uydum, biraz o bana uydu orta yolu bulduk.

Ama sizin durumunuzda daha sözlüsünüz, aranızda remi bir şeyler de yok, yani evlenince ohoo kim bilir neler yapardı. Bir de kendisinden kaynaklanan bir sıkıntı da sorunu size bulması baya baya ilginç geldi bana. İnternet paketi biten kendisi di mi? Doğru anladım yani? Öyleyse eğer kendisi size haber verebilirdi. Yok biten paket sizinse daha anlayışlı davranabilirdi. Özlemek falan zamanla biraz daha durulacaktır eminim. O yüzden hayatınızı yaşamaya bakın derim ben. :)

İlgili insan olmak başka her dakika rapor istemek başka. Nedense bazı kadınlarımız bunu karıştırıyor.
Normal ilgilenen sevgili, arkadaşlarınla buluşursun, onlardan ayrıldıktan sonra arar seni, ne yaptınız hayatım nereye gittiniz, hoş vakit geçirdin mi, memnun kaldın mı vs. böyle muhabbetler yapar.
Evden çıkınca mesaj at, restauranta oturunca mesaj at, metroya binmeden at, inince at... bu ne yahu?
Bu ilgi falan değil, hayatını kontrol altına alma.
İleride düzelirdi belki, ayrılmasa mıydım diye aklınızda soru işaretleri olabilir şuan.
Ama düzeleceği varsa zaten şu ayrılıkla aklı başına gelip, hatalarından ders alıp düzelir.
Geri döner size ve eski yaptıklarını tekrarlamaz.
Ama hala kendini haklı görüp dönmezse, bu ileride de düzelmeyeceğini gösterir bence, evlenince de aynı şeyleri yaşardınız.

Çok doğru karar :) Sevgi geçtiğinde de bu davranışlara katlanır mıydınız onu düşünün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…