• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trisequens ilacı gebeliği kolaylaştırır mı, bu ilaçla hamile kalan var mı?

sorma sinemcim sorma, nasıl oluyor da bu insanlar kazayla hamile oluyorlar hala anlamış değilim, gün bugündür lafı doğru herhal, o kadar koskoca ay içinde tek bir günü tutturmak hem de uğraşmadan hem de kazayla, inanamıyorum ya.............. biz geçen aylardan birinde paso gün aşırı çalışmıştık da bana mısın demedi bebiş valla...

sorma sinemcim sorma, nasıl oluyor da bu insanlar kazayla hamile oluyorlar hala anlamış değilim, gün bugündür lafı doğru herhal, o kadar koskoca ay içinde tek bir günü tutturmak hem de uğraşmadan hem de kazayla, inanamıyorum ya.............. biz geçen aylardan birinde paso gün aşırı çalışmıştık da bana mısın demedi bebiş valla...

aynen bende geçen ay öyleydiim.28 günün 1 gününü atlamadım.ama yine yok yok yok.olur birgün

kızlar cylo-progynova kesinlikle tavsiye ederim.bende pko adet düzensizliği vardı.doğum kontrol hapı kullanıyordum hep.doktor bana bu ilacı yazdı 2 kutu içtim adet görmedim 7 yılın sonunda normal yolla hamileyim çok şükür.

kızlar cylo-progynova kesinlikle tavsiye ederim.bende pko adet düzensizliği vardı.doğum kontrol hapı kullanıyordum hep.doktor bana bu ilacı yazdı 2 kutu içtim adet görmedim 7 yılın sonunda normal yolla hamileyim çok şükür.

doktor yazmadan kullanabiliyormuyuz peki bu ilacı.yani gidip eczaneden alsam kullanmaya başlasam olur mu?

merhaba yabangülüm, ilgilenip de cevap yazdığın için teşekkürler, canım sende pko varmış galiba, bunun için herhalde düzensizliğin, ben de pko yok ama sadece tek bir yumurtalık kistim oluşuyor birkaç aydır, benim ilacımla senin kullandığın aynı amaç için mi acaba, benim kullandığımı da denemiş miydin?

doktor yazmadan kullanabiliyormuyuz peki bu ilacı.yani gidip eczaneden alsam kullanmaya başlasam olur mu?

sinem selam canım nasılsın, valla ne zamanlardır siteye giremiyordum sorun vardı çok şükür düzelmiş artık, bence dr ye sormadan kendi kendine alıp deneme tatlım, zaten zar zor düzeliyor bizim kırmızılar hepten bozmayalım derim, günün yaklaşmıştır senin ne durumdasın şimdi, bence bir dahaki kontrole gittiğinde dr ye sor derim...

sinem selam canım nasılsın, valla ne zamanlardır siteye giremiyordum sorun vardı çok şükür düzelmiş artık, bence dr ye sormadan kendi kendine alıp deneme tatlım, zaten zar zor düzeliyor bizim kırmızılar hepten bozmayalım derim, günün yaklaşmıştır senin ne durumdasın şimdi, bence bir dahaki kontrole gittiğinde dr ye sor derim...[/QUOTE]

ya sorma cumartesi hasta olacaktım ama olmadı.ramimde ağrı ve batma var.aniden kramp giriyor.sanki bıçak batırıyorlar.göğüslerim hiç ağrımıyordu 7 8 aydır bu ay çok fena ağrıyor.ay çok heyecanlandım.hiç de önemsemedim bu ay.3 gün oldu bu gün gecikeli.test yaptırmak da istemiyorum.ne yapıyım sence.yardım et banaaaa:(( :emir_bebek:

sinem selam canım nasılsın, valla ne zamanlardır siteye giremiyordum sorun vardı çok şükür düzelmiş artık, bence dr ye sormadan kendi kendine alıp deneme tatlım, zaten zar zor düzeliyor bizim kırmızılar hepten bozmayalım derim, günün yaklaşmıştır senin ne durumdasın şimdi, bence bir dahaki kontrole gittiğinde dr ye sor derim...

ya sorma cumartesi hasta olacaktım ama olmadı.ramimde ağrı ve batma var.aniden kramp giriyor.sanki bıçak batırıyorlar.göğüslerim hiç ağrımıyordu 7 8 aydır bu ay çok fena ağrıyor.ay çok heyecanlandım.hiç de önemsemedim bu ay.3 gün oldu bu gün gecikeli.test yaptırmak da istemiyorum.ne yapıyım sence.yardım et banaaaa:(( :emir_bebek:[/QUOTE]

canım benim yaaaa.. ay heyecanlandım şimdi ben ya, 3 gün geçmiş sinemcim niye hala test yapmadın ki, ne bekliyorsun daha, bak şimdi biz bu ilacı kullanıyoruz ya bu ilaç bizim adetlerimizi düzenliyor yumurta gelişimini ve döllenme olmadığı takdirde adetle yumurtaların kiste dönüşmeden regl şeklinde atılmasını sağlıyor, yani bu ilacı kullanıyor iken 28 gün dışında bir adet siklusu beklemek çok nadir bence, yani düşünsene bu ilacı sen iki kutu kullandın ikisinde de 28 günde bir olmadın mı? benim de ikinci kutum daha bitmedi ama ilk kutuda 28 gün geldi reglim, yani bu dhk lar gibi adet olacağın zaman bellidir, bence büyük ihtimalle hamilesin var ya... ilaç kullandığımız için stresten veya başka bir nedenle gecikmesi biraz zor, hadi tatlım test yaptır çok bekleme, zaten varsa eğer kesinlikle çıkar, eğer negatif çıkarsa da bence hemen dr ye git, bu ilaçla gebelik dışında regl gecikmesi normal şartlarda mümkün değil canım.....

Allahım hadi inşallah, umarım sinem hamiledir..........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayrıcaaaaaaaaa, benim dr eğer ilacı kullanacağım 6 ay içerisinde adet olmadığın ay hemen gel, hamile kalmışsındır ki adet olmamışsındır demektir demişti bana yaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayrıcaaaaaaaaa, benim dr eğer ilacı kullanacağım 6 ay içerisinde adet olmadığın ay hemen gel, hamile kalmışsındır ki adet olmamışsındır demektir demişti bana yaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

çok korkuyorum yaaa.hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama içimde öle bi tuhaflık var ki.inanmıyacaksın ama bu gün canım çilek istedi ama kokusundan yiyemedim.va gidip çiğköfte yedim gecenin 10 unda.ya psikolojik see:(şu anda bile rahmimde tuhaf ağrılar var.offidrar testi mi yaptırayım yani

valla varsa zaten idrarda bile çıkar artık ya, sen hangisini istersen yaptır bak sen de farkındasın değişikliklerin
inşallah gelmiştir meleğin sinemim ya, ben senden fazla heyecanlıyım inan lütfen....
yarın sabah hemen kan testi ver bence, hayal kırıklığını farzı misal düşünsek bile en azından yoksa da derdin ne olduğunu anlarız tatlım ve erken teşhis biliyorsun her zaman önemli
ama inşallah bebegimiz gelmiştir kuzum

ben daha önceki düzensizliğimde 50 gün boyunca yaptım bekledim ha çıkacak ha çıkacak ikinci çizgi diye ama boşuna beklemişim işte, kistim o ay bekleye bekleye 4,5 cm olmuştu

sinemcim, naptın hayatım, test yapabildin mi?
Umarım gelen giden olmamıştır kuzum yaaa....

Merakta bırakma beni olur mu?

Hee akşam benim koca kızdı yine pc başında oturuyorken gelip pat diye kapatıverdi yoksa seninle sohbet etmek istiyordum ama işte izin vermedi....
Sen böyle bütün gece nette kalırsan zor çocuk yapmamız tabi diyor bana :kedi:

bende bu ilacı kullanıyorum kızlar son 2 kırmızı ilaç kaldı adetim gelmedi henüz inş. hamileyimdir.

sinemcim, naptın hayatım, test yapabildin mi?
Umarım gelen giden olmamıştır kuzum yaaa....

Merakta bırakma beni olur mu?

Hee akşam benim koca kızdı yine pc başında oturuyorken gelip pat diye kapatıverdi yoksa seninle sohbet etmek istiyordum ama işte izin vermedi....
Sen böyle bütün gece nette kalırsan zor çocuk yapmamız tabi diyor bana :kedi:

canımcım test yapmadım ama doktorum rahatsızmış.haftaya randevu aldım.bir iki gün bekle diyor eşim.cuma günü alacam yani test.adam haklı yanii:) biz böle internette gezindikçe işimiz zorkaydirigubbakcemile3

bende bu ilacı kullanıyorum kızlar son 2 kırmızı ilaç kaldı adetim gelmedi henüz inş. hamileyimdir.

hatun sultan burada olduğun zaman konuşalım arkadaşım.

emine hoşgeldin kardeş, allah allah son iki kırmızıya kadar olman gerekiyordu ama canım ya....
Ay hadi inşallah bakalım sinemle birlikte bombayı patlatacaksınız herhal bu ay.

Sen ne kadardır kullanıyorsun trisequens ilacını, ne için vermişti dr... benim daha ikinci kutum bitmedi ben yeni başladım. Ama geçen ay tam 28.günde olmuştum olması gerektiği gibi..... Bakalım bu ay nolacak, ama bir beklentim yok,
Üstüne afiyet azcıkın depresyon olmuşum da, koca moca görmüyor gözüm bu aralar

Ben ancak akşamları girebiliyorum, gün içinde işyerinde kurum kısıtlıyor neti yasaklıyız yani, akşamları uğrarsan buralardayım canım

canımcım test yapmadım ama doktorum rahatsızmış.haftaya randevu aldım.bir iki gün bekle diyor eşim.cuma günü alacam yani test.adam haklı yanii:) biz böle internette gezindikçe işimiz zorkaydirigubbakcemile3

Canım normalde olsa ben de bekle derdim ama bu ilacı kullanırken beklemeye gerek yok ki.

Hem prospektüste okudun mu? İstersen yeniden göz gezdir bak göreceksin, hamilelik öğrenildiği anda ilaca son verilmelidir diyor tatlım
Aman dikkat

yaşasın 3. talihli de çıktı.sadece biz kullanıyoruz heralde demeye başlamıştık yaa:) akşam konuşalım.benim kırmızılara 3 kala başlamıştı.umarım bebek vardır sende:)
inşallah canım yaa bugün son ilacımı içicem umarım güzel haberi veririm size:CüvCüv:
emine hoşgeldin kardeş, allah allah son iki kırmızıya kadar olman gerekiyordu ama canım ya....
Ay hadi inşallah bakalım sinemle birlikte bombayı patlatacaksınız herhal bu ay.

Sen ne kadardır kullanıyorsun trisequens ilacını, ne için vermişti dr... benim daha ikinci kutum bitmedi ben yeni başladım. Ama geçen ay tam 28.günde olmuştum olması gerektiği gibi..... Bakalım bu ay nolacak, ama bir beklentim yok,
Üstüne afiyet azcıkın depresyon olmuşum da, koca moca görmüyor gözüm bu aralar

Ben ancak akşamları girebiliyorum, gün içinde işyerinde kurum kısıtlıyor neti yasaklıyız yani, akşamları uğrarsan buralardayım canım

meraba canım, şöyle anlatıym ben 3 yıldır bebiş için uğraşıyorm eşimdede bendede hiçbir sorun bulunamadı en son gittiğim doktor(6.doktor) bana laparoskopi önerdi bende kabul ettim ve laparoskopi oldum sonuç olarak sorun bulundu sol tüpümde yapışıklık ve rahimde endometrium gelişmiş bu sorunlarım laparoskopi ile düzeltildi buna ek olarak bu ilacı 3 ay kullanmam gerektiğini söyledi bu ilk kutum son bir ilacım kaldı kırmızılar gelmedi henüz bende şaşkınım inş hamileyimdir.canım ben akşamları girmiyorum gündüz iş yerinde yeteri kadar giriyorum zaten akşam genellikle eşimle vakit geçirmeyi tercih ediyorum iş falan yapıyorum yani sadece gündüz görüşebiliriz.

Back
X