• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trisequens ilacı gebeliği kolaylaştırır mı, bu ilaçla hamile kalan var mı?

FSH bu ay 20 den 10 a düştü...:)
E 2 değerim yine 40, LH değerim 2 çıktı..

Triseuens ilacı kullanıyordum ama eczacı firmanın ilaçın üretimini durdurduğunu söyledi.Trisequens bulabiliyormusunuz

banada verdi dr. bu ilacı bastan adet söktürücü verdi kullan adet ol bit bu ilaca basla dedi ama ben sormayı unuttum bu ilac kullanırken adet olursak eger adetliykende kullanmaya devam edecekmiyiz? lütfen cevap verin kızlar.

İyi geceler arkadaşlar,
benim adet düzensizliğim vardı yaklaşık 7 aydır, ya iki ayda bir o da söktürücüyle regl oluyordum ya da ayda iki kez regl oluyordum ve bu korunmayı bıraktıktan sonra başladı bende.. yumurta görünüyordu ama korunmasız ilişki olduğu halde adet oluyordum ve her ay yeni bir kistim oluyordu. Bu kist pko değil ama, sadece over kist.
Artık bu ay gittiğimde dr bana trisequens adlı adet düzenleyici ilacı verdi, altı ay kullanacakmışım, bebek istediğimi söylediğimde sorun olmaz dedi ama sanırım benim korunma amaçlı sorduğumu sandı, ben de heyecandan yeniden sormayı akıl edemedim.
Şimdi merak ettiğim acaba bu ilacı kullandığı sırada hamile kalan oldu mu aranızda,
Ya da şöyle söyleyeyim bu ilaç adet düzenleyici olduğuna göre yumurtlamayı da düzenler yani yumurta sağlıklı bir şekilde gelişip çatlar di mi ben böyle düşünüyorum ama...... bilmiyorum yine de yani eğer adetim düzene girerse yumurtlama olayı da doğru zamanda gerçekleşir ve gebeliği kolaylaştırır mı diye merak ediyorum,
Ben bebek istiyorum artık yaa.......
inanmıyorum, demek ki kimsede işe yaramamış :umursamaz:

selam sinem, haklısın galiba ikimizden başka hiç kimse kullanmıyor herhalde, acaba yanlış yerde mi yazıyoruz ki, ama konuyu açarken burasının uygun olduğunu düşünmüştüm, başka bir topic altına mı taşısak ne yapsak?

Bu arada kanaman kesildi mi artık, ilacın bitinceye kadar devam ediyorsun di mi sen de?

Ben daha dün beyazlara başladım ama koyu renk akıntım başladı benim de regl olmadan önce böyle oluyordu, senin gibi olucak herhalde benim de beyazlar bitmeden olacak galiba zaten ben de kırmızı haplara kadar olur diye düşünmüştüm.
Selam arkadaşlar ben 47 gün adet olmadım testler negatif çıktı doktor tresegues hapını verdi kullandım 3 kırmızıda adet oldum

İyi geceler hanımlar trisequens bende kullanıyorum 2 ay oldu benimde adet düzensizliğim var. Doktor bunu bana verdi 9 yıldır evliyim ama hiç çocuğum olmadı. İnşallah bu ilaç iyi gelir. Trisequens bu ilaçla gerçekten hamile kalınır mı? Bi bilgi verirseniz çok sevinirim bu ilaçtan hamile kalan varmı gerçekten şimdiden teşekkürler.

Bana da erken menepoz demislerdi. FSH 70 ustuydu. Ben bu ilacı 1.5 yıl kullandım kullanırken hiç korunmadik nasılsa menepozum diye. Sonra bi sebeple bıraktım. Birakır bırakmaz lk birlikteligimde hamile kaldım. Nasıl olur anlamış değilim.

Bende şuan aynı durumdayım adet oldum sandım ama az adet olmadım itici sinir bozuci bir hal oldu

Bnde bu ilacı kullanıyorum daha doğrusu yeni kullanmaya başladım açıkçası neyim olduğunu da bilmiyorum aşırı kesilmeyen kanama sonucu bunla beraber bir çok ilaç ver di kan durdurucu fail sadece şuan bu ilacı kullanıyorum kırmızı hapa bir iki hap kaldı bugün lekelenme mı kanama bende bilmiyorum geldi daha önce de gelmişti bu neden olur ben 27 yaşında 2 çocuk annesiyim ilk defa böyle bir durum yaşıyorum Bu ilaç kullanırken hamile kalınır mı ben korunmuadim ilaç korur diye ama mesajları okuyunca da korktum arkadaşlar Gerci kanama da oldu bilmiyorum kafam karıştı cidden

Bende bu ay basladim kirmizi haplara geldim bugun maviler ve beyazlar bitti bakalim nezaman adet olucam

merhaba ben 6 yıldır evliyim 7 sene önce ilik nakli oldum bu yüzden ilaçsız adet olamıyordum sonra doktorum agnuguston verdi doğal adet söktürücü çok şükür 2 ay onunla oldum sonra doktorum trısequens i verdi başladım beyazlardayım ama adet olmadım bir gün gecikti agnugustonla oluyordum çünkü acba artık bu ilaca göre mi olacağım

Bende tüp bebek tedavisi sırasında iğnelerden sonra yumurta olustu .Fakat büyümediler.Bu yüzden tedavi iptal edildi.Bu ilacı verdi.Bu arada ben ilac kullanmadan regl olamıyorum erken menopozdan dolayı.Şu anda beyazlarda devam edıyorum herhalde 4 tane kullanmısımdır.1 haftadır terleme,mıde bulantısı ,kokuda hassasiyet ,akıntı var. Bir de sürekli idrara çıkıyorum.Dayanamayıp acaba olabilir mi diye test yaptım geçen hafta bir çizgi normal çıktı. 2. çizgi yatay şekilde çıktı . Sanırım erken yaptık diye düşündük.Bu hafta tekrar yapmayı düşünüyorum.Acaba var mıdır inşallah olmustur ?

Back
X