• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trisequens ilacı gebeliği kolaylaştırır mı, bu ilaçla hamile kalan var mı?

kızlar ben regl oldum maalesef.sinemert umarım senden güzel haberler alırız.

kızlar ben regl oldum maalesef.sinemert umarım senden güzel haberler alırız.

HMM OLSUN YAA.ÖNÜMÜZDEKİ AY OLUR İNŞALLAH.BUNALTMA KENDİNİ BEN İLAÇ KULLANMAMA RAGMEN HİÇ KENDİMİ ŞARTLANDIRMADIM.KENDİNE Bİ ZAMAN TANI MESELA 6 AY.BU ZAMANA KADAR KALIRIM UMARIM DE.SADECE AYIN SONUNU DÜŞÜNÜRSEN GEBELİK OLSA BİLE BOZULMA İHTİMALİ OLUYORMUŞ PSİKOLOJİK OLARAK KENDİNİ ŞARTLANDIRDIĞIN İÇİN.UMARIM TATLIM SAĞOL.HAYIRLISI OLSUN HERKES İÇİN.:Saruboceq:

sineeeeeeeeemmmmmmmmmm
nerdesin tatlım ya, hadi haberini bekliyorum artık daha yapmadın mı test, yoksa geldi mi kırmızılar

kızlar yaa hasta oldum ben dün.test yapmıştım önceki gün negatif çıktı diğer günü de hasta oldum.ama çok fazla kanamam oldu.ve çok ağrım oldu.:(sizden ne haber?:sm_confused:

kızlarr bende kendimi bu ilacı kullanan tek kişi filan sanıyordum meğer burda bile 3 kişi varmış baksanıza...ben hipo hipo hastasıyım ve adet olamıyorum ilaçsız eee anne olmakta istiyorum doktor bu hapı verdi bugün beyaz haplardan sondan ikincisini içtim yani yarında içersem bitecek beyazlar bulantım var biraz ... koku hassasiyetimde arttı...SİZCE HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİR Mİ???:ecrin_bebek:boshayallersmile:emir_bebek:

kızlarr bende kendimi bu ilacı kullanan tek kişi filan sanıyordum meğer burda bile 3 kişi varmış baksanıza...ben hipo hipo hastasıyım ve adet olamıyorum ilaçsız eee anne olmakta istiyorum doktor bu hapı verdi bugün beyaz haplardan sondan ikincisini içtim yani yarında içersem bitecek beyazlar bulantım var biraz ... koku hassasiyetimde arttı...SİZCE HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİR Mİ???:ecrin_bebek:boshayallersmile:emir_bebek:

ben son 3 beyazda hasta olmaya başlamıştım.ama kişiden kişiye değişiyor bu.geçen ay bende de vardı.miğde bulantısı baş dönmesi.göğüslerim balon gibi oldu ilk defa.15 gün gecikmem oldu ve ardından kanama.sanırım gebeliğim bozuldu.o yüzden dikkat et kendine.hamilelik olabilir.çünkü o ilaç düzenli yumurtlama ve adet olmayı sağlıyor.sen ilacını düzgün kullan bitene kadar hasta olmazsan test yaptır.ama kendini hamileymiş gibi şartlandırma.umarım hamilesindir ama:emir_bebek:

Merhaba bende bugün triseguens ilacını aldım .Az adeft görüyordum lekelenme biçiminde bu da bende sıkıntı yaratıyordu tahlil lerim güzel çıkmış doktorumda bana bu ilacı yazdı 6 ay kullan sonra tahlil yapar durumuna bakarız dedi :Ben doktora ilk gittiğimde söylemiştim bebek istediğimi ama sonrasında tahlil sonuçlarını bekledik vs. reçeteyi yazarken hatırlatmadım acaba bu ilacı kullandığım sürede korunsak mı çünkü ilacın prospektüsünde hamilelik durumunda derhal bırakılmalı diyor .Ayrıca kullanan arkadaşlarda yan etki yaptı mı ? Ben daha başlamadım adetim ilk günü başlamam gerekiyormuş sigortada karşılamıyor bu ilacı yaşım tutmuyormuş 30 yaşındayım .sağlıcakla kalın ...

selam kızlar, nerelerdesiniz ya?
Hadi ben artık paso dedim, benden geçti ya siz neler yapıyorsunuz, bu arada rvyda ve zeytin hoşgeldiniz topiğimize,
sinem sen nasılsın canım neler yapıyorsun?
Ben hamilelik mevzuusuna küstüğüm için uzaklaştım biraz ama bak işte yine buralardayım

kızlar nerelerdesiniz günlerdir,
sinem canım sana bir şey sormam lazım,
en son hani sen ilaca devam ederken reglin gecikti ya, sonrasında bir şey çıktı mı? yani gecikme sebebi olarak dr ye gittin mi sen.
Benim de benim de 4 mayısta olması lazımdı ama olmadım daha şaşkınım

kızlar nerelerdesiniz günlerdir,
sinem canım sana bir şey sormam lazım,
en son hani sen ilaca devam ederken reglin gecikti ya, sonrasında bir şey çıktı mı? yani gecikme sebebi olarak dr ye gittin mi sen.
Benim de benim de 4 mayısta olması lazımdı ama olmadım daha şaşkınım

canım benim adet gecikmem olmadı hiç 2 kutu kullandım bu ilacı ikisindede tam vaktinde oldu şimdi ilacımı değiştirdi doktorum estrofem verdi onu kullanıyorum bugün kontrolüm var doktora gidicem bakalım ilaç etkisini göstermişmi haber veriririm sizlere.

slm. ben aranıza yeni katıldım. 2 buçuk yıldır evliyim. hiç korunmamamıza karşı bebeğimiz olmadı doktara gittim bi sorun yokmuş bizde. en son gittiğimde doktor banada triseguens ve 2 hap daha verdi birde iğne verdi bakalım.hayırlısı .

yahu bu ilacı (trisequens) hamile kalmak isteyenlere yazmış doktorlar . ben 2,5 aydır adet görmedim diye verdi doktorum . bu arada yaşım 42 , menapoza girdim sandım ama hormon testlerim normal çıktı . yazılanları okuyunca kafam karıştı . yarın sabah başlıyorum kullanmaya .benim yaşımda olupta kullanan arkadaşlar varmı ? etkisi ve yan etkileri nedir bu ilacın arkadaşlar ?

ilacın ilk kutusunu bitirmeidm daha anca beyaz renkli tabletlere geçti merakla sonucu bekliyorum regl düzenim bozulduğundan beri aşırı kilo aldım umarım kanamamla beraber kilolarım gider kendimi böyle teselli ediyorum bakalım görücez.....

selam ;
ben bugün adet oldum az geliyor şimdilik ama beyaz tabletlerin 3. içmiştim dün şimdi ne yapıcam yeni bir paketlemi devam edeyim yoksa beyazlardan devam mı bilemedim ayrıca bu ara kanamamı onuda anlayamadım inşallah adfetim düzene girer artık bu adet düzensizliği çok zor psikolojim vücut yapımı çok bozdu :S

marhaba arkadaşlar. benimde gençkızlığmdan beri adet düzensizliği sorunum vardı. arada düzelir sonra geri bozuluyordu. doktorlar hiç bişy bulmaıyordu doğum kontral hapıyla düzenliyorduk. evlendikten sonra düzenliydi ama babamın ani rahatızlığı gene bozuldu adetlerim. çocukta istediğmi içni doktor bana trisequens ilacı verdi. bu ilacı kullanırken hamile kalınıyo sanırım. sonuç alan varmı acaba

marhaba arkadaşlar. benimde gençkızlığmdan beri adet düzensizliği sorunum vardı. arada düzelir sonra geri bozuluyordu. doktorlar hiç bişy bulmaıyordu doğum kontral hapıyla düzenliyorduk. evlendikten sonra düzenliydi ama babamın ani rahatızlığı gene bozuldu adetlerim. çocukta istediğmi içni doktor bana trisequens ilacı verdi. bu ilacı kullanırken hamile kalınıyo sanırım. sonuç alan varmı acaba

maalesef canım, ben de kullandım ama hamile kalmadım.
hatta daha sonra bu trisequens isimli ilacın zararlarını okudum çok korktum hatta.

maalesef canım, ben de kullandım ama hamile kalmadım.
hatta daha sonra bu trisequens isimli ilacın zararlarını okudum çok korktum hatta.

Merhaba arkadaşlar,benimde adet düzensizliği oluştu,değerlerim yüksek çıktı,doktor bu ilacı verdi.Ben bebek sahibi olmak istiyorum,sekiz yıldır uğraşıyoruz olmadı,bu ilacın gerçekten hamilelikle bir ilgisi olabilir mi?Benim fsh yüksek çıktığı için onu düşürme amaçlı verdi,inşallah vesile olur bazı şeylere.Bir de yan etkileri beni korkuttu.Bu ilacı kullanırken yanında başka ilaçlar da kullanan oldu mu? bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaşlar merhaba,
sorunuma -inşallah cevap alabilirim.

pko hastayım -doktorum bu hapı regl düzenleyici olarak verdi,ama bu süre içinde bebekte olabilirmiş,fakat bu ilaç yüzündenmi bilmiorum ama ilacın 10.günündeyim çok kötü mide bulantısı,öğürme gibi şeyler yaşıyorum ,birde hayatımda olmadığı kadar akıntı bu ilaçtan olabilirmi acaba,bu arada gebelik olmadığından eminim
:2:

Back
X