trizomi 18 den sonra

• Konu Sahibi Konu Sahibi edb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S sevgicany bebekaycali Yesimyc kardeşlerim,öncelikle başınız sağolsun. Maalesef bende 24 eylül de 18 haftalık gebeliğimi trizomi 18 teşhisi ile sonlandırmak zorunda kaldım. Dedigin gibi çok ama çok zor bi süreç. Bende burda formlardan okudum okudum okudum... bizim gibi talihsizlik yaşayıp sonra sağlıklı gebelik geçirip te evlatlarını kucağına alanlar okudum.once allaha sığındım tabi.dua ediyorum. Ama 1 ay oldu hala gece yatamıyorum gecicek elbette. Derdi veren sabrınıda veriyo. Ama zaman geçmiyor işte. 3 ay Korun dedi doktor. Ben 40 çıkmasını bekliyorum. Beni eski halime getirecek yeniden umutlanmama tek care yine evlat olucak. Ben psikolojik olarak istiyorum. Genel muayenemde güzel dedi doktor. Testlerdede sorun yokmuş. Artık beklememe gerek yok bence. Gelişmeleri yazicam elbet. Sizde metanetli olun. Unutmayın ki herşey sizin sağlığınızada bağlı. Olanla ölüme care yok derler. Çok şükür gebe kalabiliyoruz.neler okudum duydum.Toparlanıcaz başka caremiz yok. Sabır kardeşlerim. Selamlar...

sibel arda çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. Başlarda zor oluyor tabi alışmak kolay değil ama sen de kendini bırakma inşallah şefaatçilerimiz olacak yavrularımız bize. Ben de bebeğimi kaybedince hemen hamile kalmak istedim doktor 6 ay bekleyin dedi. Ben de bekleyemedim kendimi hazır hissettiğim zaman gebe bedenen de toparlandıktan sonra gebe kaldım. 3 ay korundum 4. Ay gebe kaldım şu ana 16 haftalık gebeyim. Bi sorun yok şu ana kadar. İnşallah isteyen her kadın anneliği yaşar. Sen kendini iyi hissediyorsan ruhsal ve bedensel olarak da bir sorunun yoksa erteme tabi. Kendine çok dikkat et

Yesimyc ayyy ne güzel. Allah'ım sana ve bebeğine sağlık versin. Inşallah herşey Güzel geçicek Allah'ın izniyle kucağına da alacaksın inşallah. Muayeneye gittinde doktor erken olmasından dolayı bişey dedimi.cünki her doktor farklı bişey dio.bide sen gebelik sonlandırmayı normal doğumlami yaptın canım...

sibel arda amin çok sağol darısı başına inşallah. Biz genetik test falan da yaptırdık bir şey çıkmadı şükür ona dayanarak da kendimiz istedik doktorla görüşmedim açıkçası kontrole gittiğimde rahim iyi demişti bi daha da gitmedim .benim doktor da galiba psikolojik olarak falan da toparlanma açısından o kadar bi zaman biçmiş o zaman eşim görüşmüştü. Kalbi durmuştu benim bebeğimin ilaçla düşük yaptırdılar.

Yesimyc anladım canım. Hızır yardımcın olsun.. Gelişmelerini burda paylaşırsan sevinirim. Kendine de bebeğinede dikkat et. Allah'a emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…