evet bende de aynı şekilde, diane35 kesinlikle kullanmam çünkü onu kullanmaya devam edersem ne kadar dikkat edersem edeyim kilo alımına engel olamıyorum..yasmini biraz daha kullanmaya devam edicem bakalım sonuç ne olacak.
kızlar karşınızda 7 yıl aralıksız diane 35 kullanan biri var.12 kilomda o ilacın eseri.ve az kalsın beyin damarlarım yüksek doz östrojenden çatlıyodu.çok dikkatli kullanın ,ben sağlıkçıyım.hep araştırırım okurum.ama Allahın belası bir prof yüzünden başıma gelmeyen yok.72 kiloyum ve özgüvenim perişan.insanların kilo mu aldın demesinden bıktım artık.pco,insülin direnci,hipoglisemi haliyle hep mevcut.ne olur beraber kilo verelim.ben bugün düzenli metformil kullanmaya başlıyorum.
merhaba ,
ben de diane 35 kullanıyorum bu 3. ay ve başımda enseme vuran ağrı hissediyorum. beyinle ilgili bişi diye korkmaya başladım.
bunun belirtileri nedir? kullanmaya devam etmeli miyim?
polikistik over ilk agdet olduğunuz günden berimidir var yoksa sonradan kilo alıncamı oluştu acaba ?Kızlar büttün hastalıklar bendede var 2007 de teshis konldu ilaclar sayensinde o dönemde yirmi kilo verdim 2011 de dogum yaptım simdi bir gram veremiyorum doktora gittim bütün tahlillerimi yaptırıp ilaclarıma basladım dogum yapalı üç yıl olmak üzere ve ben hala vermiyorum
Buraya uye oldum bu durumda olan arkdaslar varmo diye
pco u hastalarda kan pıhtılaşma sorunuda oluyormuş o yüzden gebelıkte kan sulandırıcı iğne kullanmak lazım dedi doktor o yüzden size doğuştan gelen mı yoksa sonradan mı oluştu dıye sordum benım kı ilk agdetımle bırlıkte düzensiz kılo vermeye bende zorlanıyorum gi diyeti yapmak lazımmış bıkmadan yılmadan yapmak lazım kılo çok az gıdınce bıkıyoruz hepYani kilo alınca ..her hastalıgın bası kilo ama veremiyorum ..hadi bu hastalıgı olup kilo verenlerr nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?