tatlım haftanın 5 günü uygulanıyo ve 2 gün ara veriliyo 5 günün her gününde tek tip besleniyorsun 1. gün patates günü o gün sadece patates yiyorsun 2. gün sebze günü ve sabah tabağında hangi sebzeler varsa aksama kadar o sebzeleri yiyorsun 3. gün et günü yine aynı kural gecerli sabah hangileri ile baslarsan onlarla devam 4. gün meyve günü muz haric hangi meyve ile baslarsan aksamı o sekilde kapatıyorsun 5. gün yumurta günü biz bu güne yoğurt ve sütte ekledik(lihyt) bu sekilde diyetin özeti ...
zaten formdada mevcut incilidenizin eklediği bi diyet 5 günde 5 kilo diyeti diye gecio ben veriyorum umarım sizlerde verebilirsiniz..
hayatım sonra sağlığımızdan olmayalımda
bacım ya tebrik ediyorum valla yarı yarıya düşmüşsün valla eski ve yeni halini merak ettim
bu arada senin troidin yavaşmı hızlımı çalışıyor birde ne ilacı kullanıyorsun
kızlar, dün diyetisyenimle görüştüm
diyete başladığım 2 hafta içerisinde 900 gr vermişim, bunun 700 gr yağdan gitmiş, kas ve su oranım değişmemiş...bana az gibi gelmişti ama diyetisyenim çok memnun kaldı beni de çok motive etti sağolsun..opuyorumnanaktan
yeni listem ilkine nazaran daha bi geniş, en azından artık haftada 2 kez sütlü tatlı veya dondurma yiyebilicemhihoyyyt
şu an 63.2 civarındayım, ilk hedefimiz 60, bakalım başarabilecek miyimbilmiyorumkismile
bana şeker yüklemesi yapıldı daha sonra yarım saatte bır kan alındı o şekilde bu ilaca başlamam gerekdiğini sölediler
benimde tiroitim yavaş çalışıyor ve insülüin direnci var..insülin için hastalığı ilk ogrendıgımde glucophage verdı dr 2 ay kullandım 8 kg verdım 60 a ındım..3 senedir 60 dan 1 gr asagıya onemıyrm ramazanda 58 olmustum yenıden aldım tabı...ozelllıkle kılıo karın bolgemde cok sukur kalca basen gıbı yerlerımde bısey yok yanlız gobegım var..ama boyum 165 cm 5 kg fazlam var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?