Canım benim 24 idi en başta.Buna rağmen 75 mg verdi .Düşün yani senin 3,5 muş!!Ankara'da iyi bir uzman bilen varsa yazsın.Yani resmen troidi ameliyat boyutuna getirmek istiyorlar.Çok sinir ve gerginlik var bende yeterli gelse böyle olmaması gerek öyle değil mi?Çok yorgunluk var.Hayattan bıkkınlık vs vs.Çok geçmiş olsun sana da canım yalnız küçük kızımda troitim o dönemde varmıydı yokmuydu bilemiyorum ama hemen hamile kalmıştım.Düşünce şeklini şöyle ayarla.Ben öyle yapıyorum.Ben hamile kalmaya ve bebek sahibi olmaya niyet ediyorum ve bütün bedenimle buna açığım.Yani bilinçaltımızı buna hazırlamalıyız.Hamilelik dönemi ve doğum düşüncesi insanları korkutup kesin karar vermesini engellediği için vücut bunu tanımlayamaya biliyor.Yani bence troit çocuğa engel değil.Ablamın tiroiti alındı oda çocuk dönemlerinde hemen hamile kaldı.Yani buna kendinizi inandırmayın.Üstelik hamile kalınca hormonlar yenilendiği için tiroit tamamen yok olabiliyor.Allah sifamizi versin. Elbette daha çok zor hastalıklar var biliyorum. Yanlız bazen bunslmiyoruz desek yalan olur. Benim tsh;3.50 civarında idi Dr levetiron 75mg kullanmami söyledi eğer 2.50 çekersek gebe kalmak kolay oluyor
. Ayy harikasin nasıl da güzel moral verdin cok teşekkür ederim. Eğer eskişehire gelme ihtimalin varsa gel. Burada çok iyi hekimler var. 1 tane devlette 1 tanede acıbadem de. Bir saatte hızlı trenle ulasim. Sonuçta şifa için değil mi amaCanım benim 24 idi en başta.Buna rağmen 75 mg verdi .Düşün yani senin 3,5 muş!!Ankara'da iyi bir uzman bilen varsa yazsın.Yani resmen troidi ameliyat boyutuna getirmek istiyorlar.Çok sinir ve gerginlik var bende yeterli gelse böyle olmaması gerek öyle değil mi?Çok yorgunluk var.Hayattan bıkkınlık vs vs.Çok geçmiş olsun sana da canım yalnız küçük kızımda troitim o dönemde varmıydı yokmuydu bilemiyorum ama hemen hamile kalmıştım.Düşünce şeklini şöyle ayarla.Ben öyle yapıyorum.Ben hamile kalmaya ve bebek sahibi olmaya niyet ediyorum ve bütün bedenimle buna açığım.Yani bilinçaltımızı buna hazırlamalıyız.Hamilelik dönemi ve doğum düşüncesi insanları korkutup kesin karar vermesini engellediği için vücut bunu tanımlayamaya biliyor.Yani bence troit çocuğa engel değil.Ablamın tiroiti alındı oda çocuk dönemlerinde hemen hamile kaldı.Yani buna kendinizi inandırmayın.Üstelik hamile kalınca hormonlar yenilendiği için tiroit tamamen yok olabiliyor.
Bizzat kullanmis ve 1ay gibi bir sürede (ben 1ayda sonuc aldim duruma göre daha uzun surede olumlu yanit alinabiliyor) sonuclar almis kisiler olarak konuyu paylastik. Hicbir yan etkisi yoktur. Diger rahatsizliklari da beraberinde tedavi eder. Her devirde ilmin sahipleri mevcuttur. Konuya ait sahis bilgisi isim olarak su an icin belirtilemez... Yuzlerce kisi bu tedavinin sonucunu olumlu almistir. Hekimlerimiz ile de bilgi paylasiminda bulunulmustur. Hasimato troidi ve damar tikanikliklari tedavisindeki mucizevi sonuclar raporlarla ellerinde mevcuttur... Hicbir yan etki olmayisi da sagliga kavuşmak icin harekete gecmek icin yeterli sebepler arasindadir... Zencefil suyu hasimato troidinde tek ve kesin tedavidir... Bu bir öneri ve ya tavsiye degildir bizzat kesin tedavi niteliginde bilgidir. Kullanima karar vermek ve uygulamak herhangi bir tavsiyeye uyma cesaretini göstermek degil tedaviye başlamaktir. Sadece hasimato degil bu devre ait bircok hastalik icin...
Bizzat kullanmis ve 1ay gibi bir sürede (ben 1ayda sonuc aldim duruma göre daha uzun surede olumlu yanit alinabiliyor) sonuclar almis kisiler olarak konuyu paylastik. Hicbir yan etkisi yoktur. Diger rahatsizliklari da beraberinde tedavi eder. Her devirde ilmin sahipleri mevcuttur. Konuya ait sahis bilgisi isim olarak su an icin belirtilemez... Yuzlerce kisi bu tedavinin sonucunu olumlu almistir. Hekimlerimiz ile de bilgi paylasiminda bulunulmustur. Hasimato troidi ve damar tikanikliklari tedavisindeki mucizevi sonuclar raporlarla ellerinde mevcuttur... Hicbir yan etki olmayisi da sagliga kavuşmak icin harekete gecmek icin yeterli sebepler arasindadir... Zencefil suyu hasimato troidinde tek ve kesin tedavidir... Bu bir öneri ve ya tavsiye degildir bizzat kesin tedavi niteliginde bilgidir. Kullanima karar vermek ve uygulamak herhangi bir tavsiyeye uyma cesaretini göstermek degil tedaviye başlamaktir. Sadece hasimato degil bu devre ait bircok hastalik icin...
1 aydan sonra kullanmaya devam ettin miBizzat kullanmis ve 1ay gibi bir sürede (ben 1ayda sonuc aldim duruma göre daha uzun surede olumlu yanit alinabiliyor) sonuclar almis kisiler olarak konu
Tsh yüzünden mi hamile kalamıyorsunuzilac zayiflatiyo evet ayni zamanda cok carpinti yapio ben hamile kalamiyorum tek sorun hasimato.ama ben bi haftadir ilaci biraktim cok carpinti yapti. tsh i 11 olan biri kac doz kuulaniyo ilaci
Çok mu yüksek ne kadar canım birde ne kadarlık ilaç kullanıyorsunevet canim butun tahliller temiz bi tsh yuksek
Bence beslenmen alışkanlığını değiştir gaps diyeti ,paleo ve aıp diyetlerini bir göz gezdir birde aidin Salih'in hocanın kitabını şiddetle okumanı tavsiye ederimevet canim butun tahliller temiz bi tsh yuksek
tsh degisken bisey canim ayda bi baktir yeni basliodur hastslik sende oyuzden sadece tsh yukselio ben 100luk kullaniyodum 12 oluyo benim tshta carpinti yapti biraktim.sen ilacini kullan ama ayda bi baktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?