Trol olarak sormuyorum lütfen dalga geçiyorum sanmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun yaşadıklarını sana anlatan yarın senle yasadigini başkasına anlatır. Uzak dur derim.

yine bildiğini yapacaksın ama abla tavsiyesi vereyim YAPMA.git kendini duvara vur uyku hapı iç uyu soğuk suyla duş al çok afedersin mastürbasyon yap ama aklındaki şeyi YAPMA.kaldırabilecek biri değilsin anladığım kadarıyla sonradan çok üzülürsün.bana da çok dediler zamanında ama dinlemedim.YAPMA güzel kardeşim YAPMA.

:D

Troll degilsen bile konu oraya buraya cekilmeye cok musait. Adam acisindan sorun olmaz ama senin icin ileride sorun olacaksa ondan uzak dur . 18 + li filmler izle, depresyon libidoyu dusuruyormus depresyona gir filan. :KK53:

Edit: Vucudun diri lafini bir erkek kullanir gibime geliyor. Arkadasin erkek mi ya da belki sen. :deli:
Sanırım o lafı hoşlandığı adam soylemiş. Öyle anladım ben

bence bu kadar kendini koruduysan bunu çocuklarının babası olacak adama kadar devam ettirmeni tavsiye ederim.
bir kaç ay düzenli bir cinsel hayatın olacak ya bu adam seni ya da sen onu bıraktığında ya da hayatının aşkını bulup evlenmek istediğinde bu konu zar diktirme,acaba nişanlıma söylesem mi gibi konulara dönüşecek çünkü üzgünüm ki böyle bir toplumda yaşıyoruz.
bir anlık heves uğruna kendine bunu yapmamanı tavsiye ederim.

Bence sen aşık olmuşsun. Aşkın her zaman cinsel çekim ile başladığını savunurum. :63: Yalniz gorunuse gore yanlis adama asik olmussun. 36 yasinda ki bekar adam 25 yasindaki kizi çıtır çıtır yer. O adamdan uzak dur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X