Trol olarak sormuyorum lütfen dalga geçiyorum sanmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum bak yeni banım kalktı
Kimsenin hayatına sevinmesine yada sevismemesine karışmam sadece toplumun bu konudaki hassasiyetlerini dile getirdim
Aksisin bana bulaşma lütfen
Karışıyorsun işte
Toplum meşru görmüyormuş
Bu toplum sen misin
Toplum adına konuşuyorsun
Yargılamıyorum seni ayağı
Bırakın ya yargılıyorum de daha saygı duyarım
Böyle çemkirince hemen yargılamıyorum ben
Hadi ordan
Kadınlar bunu kadınlara yaparken erkekler ne yapmax ya

Konu sahibinin meraki yüzünden Milet birbirine girdi bayanlar sakin olun lütfen

yine bildiğini yapacaksın ama abla tavsiyesi vereyim YAPMA.git kendini duvara vur uyku hapı iç uyu soğuk suyla duş al çok afedersin mastürbasyon yap ama aklındaki şeyi YAPMA.kaldırabilecek biri değilsin anladığım kadarıyla sonradan çok üzülürsün.bana da çok dediler zamanında ama dinlemedim.YAPMA güzel kardeşim YAPMA.
Tövbe ya gözümün önüne gelince tutamadım kendimi :D

Karışıyorsun işte
Toplum meşru görmüyormuş
Bu toplum sen misin
Toplum adına konuşuyorsun
Yargılamıyorum seni ayağı
Bırakın ya yargılıyorum de daha saygı duyarım
Böyle çemkirince hemen yargılamıyorum ben
Hadi ordan
Kadınlar bunu kadınlara yaparken erkekler ne yapmax ya
Yav he he tamam haklısın :)

Kendime şükür ettim bu konuyu okuyunca
Gerçekten bu toplumda kafayı yemeden kalmak bir başarı..

tartısmayın lütfen sizin yüzünüzden konum kapanmasın.

ayrıca mastürbasyon nasıl yapıcam biri bana özelden yazsın of saçma geliyor mastürbasyon bana

Zaten kararini vermissin sadece onaylanmak istiyorsun.sevgili bile degilsinjiz o nasil bir iliski anlamadim

25 yaşında bir genç kızsın.. kendinden yaşça büyük bir adama hem duygusal hem cinsel duygular hissetmen o kadar normal ki.. ama diğer açtığın konuyu da okudum:

"Kızlar belki kızacaksınız ama aklımdan da cıkmıyor.. Özlüyorum.. Merak ediyorum onu.. Belkide anlık bir soğumaydı diyorum cok merak ediyorum bir araya gelsek nasıl hissederim diye :// bu kadar takmamın sebebi de kolay kolay kimseye güvenip hayatıma almamak birini hayatıma almak cok zor benim için..

Özledim....:/ "

Bunlar senin cümlelerin değilmi.. Boşluktasın sanırım. Eski erkek arkadaşını hala özlüyorsan ve boşlukta olduğun için diğer adamla bir birliktelik ihtiyacı hissediyorsan bir kez daha düşün olur mu..

tartısmayın lütfen sizin yüzünüzden konum kapanmasın.

ayrıca mastürbasyon nasıl yapıcam biri bana özelden yazsın of saçma geliyor mastürbasyon bana
Vücudun diri sacmaliklariyla 40 yaşındaki bi adamla birlikte olacağına masturbasyon cooook daha sağlıklı ve guzeldir emin ol :KK53:
Kız masturbasyonu kim nasıl anlatcak simdi sana hakket bu yasina kadar hic mi yapmadin?yapmazsan boyle kudurursun iste :D

ne erkeği ya bir sürü eski konum var burada te allahım cidden cok saldırgan davranıyorsunuz bu tavrınızı sürdürmeyin lütfen
Çünkü normal konuşmuyorsun
25 yaşındasın hala bilmiyorum özelden yazın falan
Kadın olduğuna inanmam bu saatten sonra
Böyle şeyler çocukken keşfedilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X