Trol olarak sormuyorum lütfen dalga geçiyorum sanmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaa bu kadar çekim duyuyosun, yaş olmuş 25 adam 36. bu adamla ileriye dönük düşünebiliyo musun? olur mu olmaz mı? varsa niyet iş cddiye binsin evlenin hatta sonra naparsan yap. ama tabii şu da var, kızmayın ama şu an hormonlar tavanken sağlıklı düşünemezsin çok aşıkmışsınız gibi gelir. ama biraz biraz yapıp tadına varıp alışınca sıradan gelir ve bu sefer aranızdaki ciddi sorunları konuşmaya başlarsın. sonra da geriye dönüp bakarsın ki bi kapılıp gitmişim zaman boşa gitmiş, çok büyük hata etmişim hayal kırıklığı yaşamışım. hormonlar böyleyken ciddi de düşünemezsin, bence yapma ilerde hayatının hatası olur. ve bi kere biriyle yaparsan gerisi gelebilir, bi gün başkası hoşuan gider ve kaybedecek bişeyim yok mder gene yaparsın

Feriştah vardı bir ara o derdi "diri vücudum " falanEvlenin hormonlarınız bu kadar tavan yaptıysa.Size aşık olmayan bir adamla sevişmekten iyidir.Öyleki sevişmek istemenize rağmen size seviyorum dememiş adam, o derece sevmiyor yani :)) Ergen olsa kapınızın önünde uyurdu

Konu sahibi düşünememişti zaten evlenmeyi
Evlenin ya dimi ne basit
Zoraki yapulan bir evlilik sizi sevmeyen adamla sevişmekten daha kötüdür emin ol ..

Ha şunuda eklim kendimden 10 yaş büyük koca herifle yapmazdım ilki heralde

Tam yaşındasın,vucudun diri muhabbetini neye istinaden yaptı?
Yani bilemedim,ben karşı değilim ama kendinizi kötü hissedip mutsuz olacaksanız girmeyin o durumun içine zira adam ben feleğin cemberinden geçtim,herşeyi yaşadım,yaşamaya devam ederim,seninle yada sensiz mesajı veriyor gibi geldi bana. Bu mesajıda veriyor ki birşey yaşarsanız yakasına yapışmayın diye,ben sana kendimi anlatmıştım,böyle olduğumu biliyordun diyebilmek adına. Pek tekin birine benzemiyor.

Psiman olmayacaksan yasa istedigini.sonra kendi istegi ile yasadiklarindan ayy aman pismanim diyenleri goruyoruz.

30 Lu yaşlarına gelmiş, sosyal anlamda açık (lütfen sağa sola çekmeyin. Bahsettigim tesettür değil)
hemen her kadın bir erkekten buna benzer şeyler duymuştur.
Beni bir tek sen anlıyorsun,
peşinden koşardım ama çok kırgınım (başkalarına yüzümü döndüm diyemez sonuçta)
Gelecek hakkında net konuşamam, belki de bir ömür seninle olurum.
(Belki de daha iyisini bulur bulmaz seni terkederim)
Adını koymayalım, yaşadıkça öğreniriz.

Yapma lütfen.
Kullandırma kendini.

Bir onceki konunu okudum sanirim suan bosluktasin birilerinin sevgisine ihtiyacin var
Ama yanlis kiside yogunlasiyorsun bu adamla biseyler yasasan olan sana olucak emin ol seni kullanip aticak
Babam sert diyorsun ailen boyle biseyi duyarsa nolur hic dusundun mu
Kaldi ki ailenden once sen dusuneceksin ben nasil boyle bisey yaptim diye.
Cevrene gore yasamani tavsiye ederim sana
ilerde pisman olucagin isler yapma
Bakma sen burdaki sevis yeaa nolucak diyenlere
Emin ol bu konuda basin belaya girse burdaki kimse gelip seni kurtarmaz
Abla tavsiyesi karar senin tabiki de

Kullanılıp atmak ne ya
Biz mal mıyız hanfendi
bireyiz biz kadınız

Sevis gitsin ya. Bi daha belki hissetmesin boyle duygular. Ayrıca yaşın geldi degil geçiyor. 25 ten sonra orgazm kaliteleri düşmeye başlıyor. 18de başlamalısınız. Yoksa hayati iskalarsiniz. Çünkü hayat sevismekten ibaret. Gerçekten. Baska ne var ki?

Kullanılıp atmak ne ya
Biz mal mıyız hanfendi
bireyiz biz kadınız
Yazdiklarimin ozeti bu mu oluyor simdi :)
Hayatinizda kullanilip duygulariyla oynanan sonra da cekip giden insanlari hic duymadiniz heralde
Uzaydan getirmedim ben
Kaldi ki benim derdim kizin basinin belaya girmemesi
Bi anlik zevk ugruna millet hamile kaliyo
Daha neler neler
Acin okuyun eski konusunu babam sert ve ickici diyor
Rica ediyorum bu kiz iliski yasasa bu da babasinin kulagina gitse olmicak is mi
Allah korusun sonra bu kizi

Duramam diosan evlen o zmn
2 gün snra başkasıyla yüzük takınca nişanlıma nasıl söylicem vicdan azabı çekiyorum die konu açarsın ( 2 günde bi böyle konu açılıyor)
Bide bula bula bunu mu buldun? Diğer ilişkilerinden bahsetmiş çok itici. Senden sonrakinede seni anlatacak bunu bil

şu kafanı değiştir
Kimse kimseyi kullanmış olmaz sevişti diye
Bu erkek zihniyeti
Kadınların bunu söylmesi sinir bozucu
Korunma yöntemlerini bilir 30 küsür yaşındaki adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…