Karışıyorsun işteKuzum bak yeni banım kalktı
Kimsenin hayatına sevinmesine yada sevismemesine karışmam sadece toplumun bu konudaki hassasiyetlerini dile getirdim
Aksisin bana bulaşma lütfen
Severim yorumlarını ama bugün ters gününde heraldeya arkadaşlar Allah aşkına tartışmayın neyi paylaşamıyorsunuz bu sanal ortamda
Tövbe ya gözümün önüne gelince tutamadım kendimiyine bildiğini yapacaksın ama abla tavsiyesi vereyim YAPMA.git kendini duvara vur uyku hapı iç uyu soğuk suyla duş al çok afedersin mastürbasyon yap ama aklındaki şeyi YAPMA.kaldırabilecek biri değilsin anladığım kadarıyla sonradan çok üzülürsün.bana da çok dediler zamanında ama dinlemedim.YAPMA güzel kardeşim YAPMA.
Yav he he tamam haklısın :)Karışıyorsun işte
Toplum meşru görmüyormuş
Bu toplum sen misin
Toplum adına konuşuyorsun
Yargılamıyorum seni ayağı
Bırakın ya yargılıyorum de daha saygı duyarım
Böyle çemkirince hemen yargılamıyorum ben
Hadi ordan
Kadınlar bunu kadınlara yaparken erkekler ne yapmax ya
Tövbe ya gözümün önüne gelince tutamadım kendimi
Kendime şükür ettim bu konuyu okuyunca
Gerçekten bu toplumda kafayı yemeden kalmak bir başarı..
kesin troll dağılın kızlartartısmayın lütfen sizin yüzünüzden konum kapanmasın.
ayrıca mastürbasyon nasıl yapıcam biri bana özelden yazsın of saçma geliyor mastürbasyon bana
Benim yüzümden mitartısmayın lütfen sizin yüzünüzden konum kapanmasın.
ayrıca mastürbasyon nasıl yapıcam biri bana özelden yazsın of saçma geliyor mastürbasyon bana
Erkek galiba
Özelden yazın diyor bide
O kadar yazdım ya konuya inanmıyorum
Vücudun diri sacmaliklariyla 40 yaşındaki bi adamla birlikte olacağına masturbasyon cooook daha sağlıklı ve guzeldir emin oltartısmayın lütfen sizin yüzünüzden konum kapanmasın.
Çünkü normal konuşmuyorsunne erkeği ya bir sürü eski konum var burada te allahım cidden cok saldırgan davranıyorsunuz bu tavrınızı sürdürmeyin lütfen
Erkek galiba
Özelden yazın diyor bide
O kadar yazdım ya konuya inanmıyorum
tartısmayın lütfen sizin yüzünüzden konum kapanmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?