Trombofili paneli(tüm panel) İzmir’de nerde yaptırabilirim

mlsyp

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2023
12
1
6
35
Merhaba herkese, 18 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Amniyosentez sıvısında herhangi bir genetik rahatsızlığa rastlanmadı. Doktorum trombofili paneli(tüm panel) testi yaptırmamı istedi. İzmir’de nerede yaptırabilirim. Tecrübeli annelerden destek bekliyorum 🙏

Merhaba herkese, 18 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Amniyosentez sıvısında herhangi bir genetik rahatsızlığa rastlanmadı. Doktorum trombofili paneli(tüm panel) testi yaptırmamı istedi. İzmir’de nerede yaptırabilirim. Tecrübeli annelerden destek bekliyorum 🙏
Özellerde çok pahalı, eğitim araştırma hastaneleri ve üniversitelerde yaptırabilirsiniz genetik bölümüne randevu almalısınız

Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım sağlıkla bir sonrakinde bebeğinize kavuşursunuz. Benim de negatif tüp bebek sonrası doktorum aynı testleri istedi + genetik tarama. Ben de İzmirdeyim. Siz yaptırdınız mı, nerede ve ne fiyat çıkardılar acaba?

Back
X