True Blood

Blood Erkekleri Bir Arada

True Blood, 4. Sezon Onayını Aldı

Üçüncü sezona yeni karakterler ve bol heyecan ile başlayan True Blood, şimdiden 4. sezonu için onay aldı. Git gide büyüyen hayran kitlesi ve Alan Ball‘un muthiş beyni ortadayken bu durum sürpriz olmadı elbet. Klasik HBO dizileri gibi 12 bölümden oluşan sezonlarıyla muhtemelen beşinci sezonu da görecektir dizi. Daha da ötesi olur mu şimdilik kestirmek zor fakat genel olarak dizilerin tadında bırakılması taraftarı olduğum için beş sezon yetecektir bana ve tahminimce birçok True Blood severe.

Kaynak

4. sezonun 4 bölümün izledim daha sezona yavaş girdiler alsanaalsanasmile hala salak sookie'nin bill bırakıp eric'ciğim dönmesini bekliyorum

Son düzenleme:
Kesinlikle en başlarda sıkılarak izlediğim sonrasında ise müptelası olduğum dizi. Geleneksel vampir dizi ya da filmlerinin dışında tutulması gerektiğini düşünüyorum. Nitekim konunun işlenişi, vampir insan ilişkileri olağandışılığın da bi dışında (fisfisfis) bi hale geldi diyebilirim kafamçokkarıştı

1.sezon izledim 2.sezonda 2-3 bölüm dayanabildim açıkçası.
kan vahşet çok fazla.ve erotik film gibi.yani bana aşırı geldi açıkçası.karşı değilimdir bir film yada dizide öyle sahnelere ama sürekli bukadar bariz şekillerde olması rahatsız etti gözümü.
hepsinden çokta kanlı sahneler içimi kaldırdı.psikolojim bozulmadan bıraktım.ama dizi konu olarak olaylar açısından güzel ona lafım yok.sadece bünyem kaldırmadı

yeni sezon haziranmıs sanırım ben cok sevdim bu diziyi baslaada izlesek

bağımlısı oldum bu dizinin bi dizideki bütün erkekler mi yakışılşı olur allahımm ama favorim eric hadi true blood izleyicileri toplanalım burda

HBO, artık geri sayıma başladığımız True Blood'un 4.sezonuna dair yeni bir tanıtım videosu yayınladı: 'Witches vs. Vampires'

32 saniye süren kısa klipte yeni sezona kısa da olsa göz atmak mümkün. Dizinin tatile girmesinden bu yana yapılan tanıtımlarda hatırlanacağı üzere yeni sezonda cadılarla da sıkça karşılaşacağımız üzerinde duruluyordu. Videonun başlığından da görüldüğü üzere bu söylem tanıtım kliplerine de yansıtılmaya devam ediliyor.

Klipte Sookie Stackhouse, Pam De Beaufort, Bill Compton, Eric Northman, Lafayette Reynolds, Jason Stackhouse, Jessica Hamby gibi özlediğimiz bir çok karakterin yanısıra Marnie gibi bu sezon diziye katılacak yeni karakterlerden de kesitler görmek mümkün.

True Blood'un yeni sezonu 26 Haziran akşamı HBO ekranlarında start verecek.

4.sezon tanıtım videosu

[video=youtube;bvdSHbRLTPw]http://www.youtube.com/watch?v=bvdSHbRLTPw&feature=player_embedded[/video]

Başlasın artık, finali tekrar izleyeyim bende bari neler olduğunu unuttum valla

Eric i de özlemişim

Başlasın artık, finali tekrar izleyeyim bende bari neler olduğunu unuttum valla

Eric i de özlemişim

Yarın başlıyor. Cuma günüde düşer internete izleriz Bende yarın finali izlicem hatırlayabilmek için

True Blood'un 4.sezonu için geriye bugün itibariyle sadece bir ay kaldı ve yayıncı kanal HBO dizinin yeni sezon tanıtım faaliyetlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz sene, sezon açılışından 2.5 ay önce başlayan ve her hafta güncellenen posterlerin bu sezonki açılışı biraz geç oldu ve HBO tarafından dizinin ilk resmi posteri geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Bu posterin yanında yeni sezondan görüntüler eşliğinde 1.17 dk'lık yeni fragmanı da yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

True Blood'un yeni sezonu 26 Haziran'da HBO ekranlarında start veriyor..

Fragman

[video=youtube;CPSnb0b1Sqo]http://www.youtube.com/watch?v=CPSnb0b1Sqo&feature=player_embedded[/video]

Poster

26 haziran mı?! e house bitti, the mentalist bitti, o saate kadar ne oyalayacak biziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…