Truffle Süslemeleri / Yardıma İhtiyacım Var

tttugce

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
33
6
6
35
İstanbul
Arkadaşlar Merhabalar. Öncelikle umarım konumu doğru yere açmışımdır,yanlışsa umarım ilgili yere taşınır bunu bir belirteyim

Sizden yardım istiyorum. Truffle yapacağım fakat truffle'larımı süslemek için farklı malzemeler kullanmak istiyorum. Hindistan cevisi,fındık,fıstık dışında. Şekerlemeleleri ve bu tip malzemeleri nasıl bulurum nerelerde satılır lütfen bilenleriniz fikirlerinizle aydınlatsın beni.Eminönüne gitme imkanım yok,Bakırköy'de yaşıyorum. Resim de ekliyorum. Mesela şu küçüklüğümüzün etipufları vardı onların üstündeki o süsler de olabilir

merhaba canım istediğin süslerden eminönünde o kadar çok çeşit var ki inanamazsın.hatta hangisinden alacağını şaşıracağınada eminim.ama o tarafa gidemem diyosan bazı semtlerdede pasta malzemeleri satan yerler var.hiç olmadı dr.oetkerin pasta süsleri var renkli ve siyah olarak onlardanda alabilirsin.kolay gelsin.

Beni ne kadar mutlu ettin anlatamam şuan çok teşekkür ederim yardımın için Bakırköy'de yaşıyorum trende kalkınca otobüsle gitmek Eminönü'ne inanılmaz zorluyor. Ama Dr.Oetker'in pasta süsleri olduğunu bilmiyordum hemen araştırma içerisine gireceğim

katılıyorum eminönü de o kadar çok pasta malzemeleri var ki insan hepsini almak istiyor ordan bulabilirsin canım

ayrıca eminönü deki bazı mağazaların internet siteleri de var o şekilde de alışveriş yaapabilirsin

Canım internetten alışveriş yapmıyorum kısa bir zaman için,ama siz Eminönü dedikçe otobüsün o uzun dolambaçlı yollarını hiç önemsemeden gideceğim neredeyse

Zor da geliyor süslemeler için gitmek ama burada da sanırım Dr. Oetker süslerinden başka bulamayacağım tabii onu da bilmiyordum ben Betumutlu arkadaşıma kocamanda teşekkürlerimi ederim

Gitsem mi acaba bu hafta içi ne yapsam ahh benim bu uyuşukluğum,trufflarımı yaptığım an zaten ortak emeğimiz olacak kızlar çıkan sonuç

Canım marketlerde Dr Oetker gibi markaların pasta süsleri var onları kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…