aynen öyle çok değişken bir şey bu Tsh değerleri.. bende günde bir ilaç kullanıyodum dün doktor yine öyle devam et 15 gün sonra tekrar bakarız ona göre dozu ayarlarız dedi hayırlısı bakalım hepimize çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmadan normal Tsh değerlerine döneriz..
1 yıldır kontrol altındayım sürekli tahlil yaptırıyorum 3 hafta aralıklarla..
hipertiroidi iken TSH 0.006 oluyordu ilaca başladım şimdide hipotiroidi oldum TSH değerim 4.29 a yükseldi..
2 seviyesinde tutamıyoruz..
doktorumda kararsız günde kaç ilaç kullanıcam napıcam kafayı yicem..
2-2,5 seviyesinde olması gerek diyor kadın doğumcular
arkadaşlar 3 yıldır tiroid hastasıyım, şuanda 24 haftalık hamileyim, zaten yaptığım araştırmalarda tiroid sorunu olan bayanların daha sık düşük tehlikesi yaşadığını bebekte ıq düşüklüğüne sebep olduğunu öğrenmiştim, sürekli kontroldeydim ama ilk 16 hafta bir türlü 2,5 'un altına düşmedi değerim hep 4 lerde gezdi, şuanda 24 haftalık hamileyim ilk defa 1,75 çıktı, tiroidi sakın ihmal etmeyin ve tavsiyem ENDOKRİN uzmanına görünün, Ankarada oturanlar için atatürk hastanesinin balgatta ENDOTEM kliniği var sadece metabolizma hastalıklarına bakıyor, benim değerimi okadar özel dr düzenleyemedi, endotemde normal değere çektiler. bide tahlili aç karnınıza (tiroid ilacını almadan 12 saatlik açlık ile) vermeniz doğru sonucu veriyormuş. bazı dr lar tok ver diyorlar yanıltmasın sizi
arkadaşlar 3 yıldır tiroid hastasıyım, şuanda 24 haftalık hamileyim, zaten yaptığım araştırmalarda tiroid sorunu olan bayanların daha sık düşük tehlikesi yaşadığını bebekte ıq düşüklüğüne sebep olduğunu öğrenmiştim, sürekli kontroldeydim ama ilk 16 hafta bir türlü 2,5 'un altına düşmedi değerim hep 4 lerde gezdi, şuanda 24 haftalık hamileyim ilk defa 1,75 çıktı, tiroidi sakın ihmal etmeyin ve tavsiyem ENDOKRİN uzmanına görünün, Ankarada oturanlar için atatürk hastanesinin balgatta ENDOTEM kliniği var sadece metabolizma hastalıklarına bakıyor, benim değerimi okadar özel dr düzenleyemedi, endotemde normal değere çektiler. bide tahlili aç karnınıza (tiroid ilacını almadan 12 saatlik açlık ile) vermeniz doğru sonucu veriyormuş. bazı dr lar tok ver diyorlar yanıltmasın sizi
Canım gayet gec oldu dönüşüm mesaj gelmedı ben de senelerdır gırmedıggım ıcın fark etmedim. Kusurs bakma ne olurİnşallah mesajım iletilir size,bende TSH rahatsizligiyla mücadele ediyorum 2 yıla yaklaştı ama degerlerimde hiçbir değişiklik yok haftadan haftaya fark gosteriyo,yazınızı okudum yazmak istedim bana da yardımcı olabilir misiniz rica etsem bende Ankara'da ikamet ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?