- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
TV
Zaten bu en düşük dozuymus çok şükür yüksek ama aşırı yüksek değil bizimkiler
Hamile değilim bi senedir istiyoruz işte bi gelişme olmadı testlere vs baktık
Bi bunda yükseklik çıktı diğer hersey normal
İlaca basladık işte bunun içinde

Aynen bende aynısını kullanıyorum ve aynı dozEvet canım banada bugün ilaca başladı euthyrox 25mg bunu kullanıyorum inşallah etkisini görürüm kısa sürede sen hamile misin canım
Zaten bu en düşük dozuymus çok şükür yüksek ama aşırı yüksek değil bizimkiler
Hamile değilim bi senedir istiyoruz işte bi gelişme olmadı testlere vs baktık
Bi bunda yükseklik çıktı diğer hersey normal
İlaca basladık işte bunun içinde

. Çocuk düşündüğümde kadın doğuma gidip horman testi yaptırınca öğrendim tsh yüksekliğini 4.20 çıktı aslında çocuk düşünmeyen birine göre normal düşünen birine göre 2.50nin altında olması gerekiyor dedi ve dahileyeye gitmem gerektiğini söyledi bende gittim ve sonuçlarımı alacağım zaman covid 19 süreci başlamıştı korkup gidemedik açıkcası bebek fikrini de erteledik bi süre sonra yasaklar kalkınca dahileyeye gidip baktırdım 4.84 olmuştu hemen euthyrox başladı 25 mglık ama günde yarısını içiyordum 12.5 mg yani 1 ay sonra kontrole gelmemi söyledi gittim pek fazla etkisi olmamıştı daha sonra 25 mg tam içmem gerektiğini söyledi ama hafta sonları cumartesi pazar 2 tane alıp 50ye tamamla dedi kullanıp 1 ay sonra yine gittiğimde 4,09 olmuştu normal olduğunu ancak çocuk isteyen birine göre normal olmadığını 2.50 altı olması gerektiğini yineledi ve bu sefer 50 mga başladı günde ama kontrol süresini uzattı 2 ayda bir gelmemi söyledi şimdi tekrar gideceğim ama tabi bu sürede açıkcası korunmadım zaten gebelikte olmadı gerçekten tsh yüksek olup hamile kalanlar varmı inanamıyorum
. Çocuk düşündüğümde kadın doğuma gidip horman testi yaptırınca öğrendim tsh yüksekliğini 4.20 çıktı aslında çocuk düşünmeyen birine göre normal düşünen birine göre 2.50nin altında olması gerekiyor dedi ve dahileyeye gitmem gerektiğini söyledi bende gittim ve sonuçlarımı alacağım zaman covid 19 süreci başlamıştı korkup gidemedik açıkcası bebek fikrini de erteledik bi süre sonra yasaklar kalkınca dahileyeye gidip baktırdım 4.84 olmuştu hemen euthyrox başladı 25 mglık ama günde yarısını içiyordum 12.5 mg yani 1 ay sonra kontrole gelmemi söyledi gittim pek fazla etkisi olmamıştı daha sonra 25 mg tam içmem gerektiğini söyledi ama hafta sonları cumartesi pazar 2 tane alıp 50ye tamamla dedi kullanıp 1 ay sonra yine gittiğimde 4,09 olmuştu normal olduğunu ancak çocuk isteyen birine göre normal olmadığını 2.50 altı olması gerektiğini yineledi ve bu sefer 50 mga başladı günde ama kontrol süresini uzattı 2 ayda bir gelmemi söyledi şimdi tekrar gideceğim ama tabi bu sürede açıkcası korunmadım zaten gebelikte olmadı gerçekten tsh yüksek olup hamile kalanlar varmı inanamıyorum  şimdide prolaktin den şüpheleniyorum sanırım çocuk düşününce herşeyde şüphe arıyoruz kendi kendimize
 şimdide prolaktin den şüpheleniyorum sanırım çocuk düşününce herşeyde şüphe arıyoruz kendi kendimize 

İnşaallah bu gebeliğim sağlıklı olur
 İnşaallah bu gebeliğim sağlıklı olur

tesekkür ederim inş bende o güzel haberi alabilirim
 tesekkür ederim inş bende o güzel haberi alabilirim