• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tsh yüksekliği ve hamile kalanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smnrl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorun doz artırımı yapacak canım benimde doz artımında düştü
Ayy inş canım ya.. Peki geç mi kaldım.. Tedaviye başladım ben.. İğneleri kullanıyorum bir hafta oldu.. Bu değer düşmeden tutma ihtimali yok mu acaba

Ayy inş canım ya.. Peki geç mi kaldım.. Tedaviye başladım ben.. İğneleri kullanıyorum bir hafta oldu.. Bu değer düşmeden tutma ihtimali yok mu acaba
Var tabiki ben yumurtlama dönemi başladım 2. Hafta hamilelik öğrendim doktor korkma düşer dedi 7.94ten 2.01i gördüm hamileliğimde oyuzden git dozunu artır diğer hormonlarıda etkiliyor düşer mutlaka

Var tabiki ben yumurtlama dönemi başladım 2. Hafta hamilelik öğrendim doktor korkma düşer dedi 7.94ten 2.01i gördüm hamileliğimde oyuzden git dozunu artır diğer hormonlarıda etkiliyor düşer mutlaka
Allah razı olsun ya içime su serptin.. Yarın gidicem inş..umarım benimde öyle olur

bende dahiliye gittim tsh 4 cikti kan.degerlerimde vitaminlerde dusukluk vardi onlar icin ilac verdi ama.tirot vermedi gebelik.dusunuyorum.dedigim halde kadin.doguma.mi soylemem.gerekiyor ayrica y seklinde perdeli rahim ve yunurta tembelligim var adetlerim duzensizdir 2 3 ay da.bir olurum cok sey denedim olmadi en.son.tiroittendir belki diye.dusunduk ama ilac vermediler hic gebe kalamadim 2 sene icerisinde.. iyi bir doktor oneriniz var mi
Ne yaptınız, iyi bir doktor bulabildiniz mi? İstanbul'da mısınız?
Ben çok iyi bir doktor buldum, tavsiye üzerine, Yeditepe Üniv. Hast. Prof. Dr Gazi Yıldırım. Çok iyi ve çok ilgili bir doktormuş. Henüz gitmedim, gelecek ay gitmeyi planlıyorum.
Benim de genelde tsh 3.6 civarındaydı, gebelik istiyorum 2 senedir, ilaç gerekmez mi diye sorduğumda bu gebeliğe engel değil, gebe kalınca kullanırsın düşer diyordu dahiliye doktoru, en son gittiğimde tsh 4.71 çıktı 50gr euthyrox verdi doktor. Ben de anlamıyorum madem gebe kalınca 2'nin altına inmesi gerekiyor, o zaman neden ısrarla ilaç vermiyorlar.. size de en düşük dozundan 25gr verebilirler diye düşünüyorum. Yumurta tembelliği için de ilaç verirler, önemli olan sizinle ilgilenen, birebir takibinizi yapacak bir doktor bulmanız.

Ne yaptınız, iyi bir doktor bulabildiniz mi? İstanbul'da mısınız?
Ben çok iyi bir doktor buldum, tavsiye üzerine, Yeditepe Üniv. Hast. Prof. Dr Gazi Yıldırım. Çok iyi ve çok ilgili bir doktormuş. Henüz gitmedim, gelecek ay gitmeyi planlıyorum.
Benim de genelde tsh 3.6 civarındaydı, gebelik istiyorum 2 senedir, ilaç gerekmez mi diye sorduğumda bu gebeliğe engel değil, gebe kalınca kullanırsın düşer diyordu dahiliye doktoru, en son gittiğimde tsh 4.71 çıktı 50gr euthyrox verdi doktor. Ben de anlamıyorum madem gebe kalınca 2'nin altına inmesi gerekiyor, o zaman neden ısrarla ilaç vermiyorlar.. size de en düşük dozundan 25gr verebilirler diye düşünüyorum. Yumurta tembelliği için de ilaç verirler, önemli olan sizinle ilgilenen, birebir takibinizi yapacak bir doktor bulmanız.
tesekkurler aklimda bulunsun bende buldum bi doktor bu ay gidicem bakalim ne olacak hayirlisi olsun hakkimizda

Merhaba tsh değeriniz tüp bebek tedavinizi olumsuz etkiledi mi acaba benm de 3 falan bazen küsür çıkıyor ben de tedaviye baslicam sizinki nasıl oldu

Ben TSH sorununu tedaviye başlayınca öğrendim iğneleri kullanırken..ilaca başlamıştım.ama geç kalmıştım tabi düşene kadar zaman geçti..
O zamn keşke yumurta toplandıktan sonra embriyolar dondurulup tsh düştükten sonra transfer edilseydi gerçi çok mu yüksek onu da bilmiyorum

O zamn keşke yumurta toplandıktan sonra embriyolar dondurulup tsh düştükten sonra transfer edilseydi gerçi çok mu yüksek onu da bilmiyorum
3.50 idi o zaman..zaten doktorum çok umursamadı hatta ben testleri kendi isteğimle yaptım onun istemesiyle değildi..

3.50 idi o zaman..zaten doktorum çok umursamadı hatta ben testleri kendi isteğimle yaptım onun istemesiyle değildi..
Ama benm.arkadsimin da o civarlardaydı o gebe belki de herkes de ayni olmuyor ben de tsh 3 küsur bazen 2 kusur transferden önce ilaç kullanıcam zaten dondurulmuş olacak bana rezerv az çünkü havuz yapılacak bazı doktorlar tsh i hiç önemsemiyor gerçekten benm önceki doktorum da sorun teşkil etmez demişti ama işi sağlama almak en.iyisi rabbim hepimizin kucağını en kısa sürede evlatla doldursun çok zor yasmayan bilemez hem maddi hem manevi insan çöküyor hakkımızda hayırlısı olsun.

Back
X