Tuaf ilişkiler..

peri53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
11
0
86
İstanbul
kızlar gerçekten şuan neyapacağımı bilemez durumdayım nasıl başlasam bilemiyorum hayatımda hiç bukadar soru kafamı kurcalamamıştı ben kendime cevabını veremiyorum inşallah siz bi fikir verebilirsiniz.. ben yaklaşık 1 sene önce bizim siteden bi çocukdan hoşlanıyordum ama sevgilim vardı neyse gelir geçer sandım ama bi gün artık bilmiyorum sevgilmden ayrılmamın siniriylemi bilmiyorum çocuğa ondan hoşlandığımı söyledim çünkü hayla devam ediyordu neyse sonra o da benden hoşlandığıını söyledi çok şaşırdım çünkü onu gözümde fazla büyütmüştüm ve ulaşılmaz yapmıştım zamanla buluşmaya konuşmaya muhabet etmeye başladık herşey birden bire oldu ama hani karşınızdakinin niyetini az çok anlarsınızya onu anlayabilicek durumdaydım elbette daha sonra ama bana yakın olmaya başladı omzuma yatmalar samimi davranmalar benimde hoşuma gitmiş olucakki bende aynı samimiyeti gösterdim koluna girdim yakın davrandım omzuna yattım ama tabi onun bi sevgilisi var onuda geçiştirmiyim.. :S daha sonra bigün asnsöre birlikte bindik ben arkadaşıma çıkıcaktım o da evine birden bişiy oldu hadi öpiyim iniorum derken birden öpüştük asansör durdu ışık söndü ama biz hayla devam ediyoruz ben ne yapıyoruz kendimi o kızlar gibi hissediyorum derken bi taraftanda istiyordum hayla öpmek:S bu bi 10 dkk böle gitti o heycandan titriyor ben heycandan titriyorum napıcağmızı şaşırmış vaziyeteyken o bana saçmalama sende hiç istememişmiydin bana sarılmak öpmek dedi.. bende tabiki istedim ama hiç böyle düşünmemiştim dedim tabi bu olaylar öncesi bana ikimiz hakkında birbirmize çok benzediğimize dair beni çok farklı bulduguna dair bi takım şeyler söylemişti salak diyilim sonuçta mantıklı açıklamalar yaptı güzel konuştu ama bilmiyorum işte ben o çocuğu yıllardır bu sitede tanıyordum zaten öyle bi çocuk olamazmı istese istediği kızla istediğini yapabilirdi ama neden ben? ve 4 gün sonra tekrar aynısı oldu ama busefer biraz daha ileri gittik size bu duyguyu anlatamam gerçekten severek istiyerek öpmek nası bişiydi bu hayla anlamıyrum ama busefer biraz daha ileri gittik dahada uzun sürdü ama sadece öpüştük bu yani ama ben genede kendimi çok hissettim indiğimizde konuşalım istedim birden kendine kızdı ama inanın bunlar yapmacık şeyler diyildi hiçbiri kendime seni üzmiyceğime dair söz vermiştim şuan hiçbişiyn açıklamasını yapammıyorum dedi bende yapamıyordum çünkü.. hiç bişiy deyilde sana kendini kötü hissetirmek şuanda beni çok sinirlendirio ve bunun cezasını evi gidince çekicem dedi ben zaten anlık duygularımın kurbanı oldugum için kendimi çok kötü hissetememe rağmen saçmalama dedim oldu bikere ikimizde istedik ve oldu inanmadı tabi..bence görüşmeyelim dedim hiçmi dedi hiç dedim hayır dedi sende bende bunu yapamayaız dedi sonra evlerimize gittik kızlar bilmiyorum ben şimdi napsam nedir benim bu içinde oldugum durum nedir? üstelik çocuk abimin çok yakın olmasada arkadaşı yüz yüze bakıyoruz şurda ben çok utanıyorum dedim bende dedi pişmanmıyım deyilmiyim onuda bilmiyorum üstelik babam işten çıkarıldı falan hepsi üst üste geldim ben ne düşüneceğimi şaşırdım sizde ben şimdi ne yapiyim..?:1no2:mafoldumbenmafoldumben

herşeyi yapmışsın zaten daha neden ne yapayım diye soruyorsun anlamadım.
onun sevgilisi var,seninle biraz ilgilenip hevesini alıp ona dönücek.daha da ileri gitme planları ve mekanları araştırıyordur.
senle eğleniyor ama sevgilisiyle evlenicektir.
bunuda öğren.
herkes yaptıklarının bedelini öder birgün.

hayır hayır yanlış anladınız zaten ben sevgilimden ayrıldım ayrıldıktan çok sonra söyledim bunu ona ama işin tuaf yanı onun sevgilisi var ama ona gittiği yere kadar gider diye bakıyor o ayrılmıyor

kızlar gerçekten şuan neyapacağımı bilemez durumdayım nasıl başlasam bilemiyorum hayatımda hiç bukadar soru kafamı kurcalamamıştı ben kendime girdim yakın davrandım omzuna yattım ama tabi onun bi sevgilisi var onuda geçiştirmiyim.. :S daha sonra bigün asnsöre birlikte bindik ben arkadaşıma çıkıcaktım o da evine birden bişiy oldu hadi öpiyim iniorum derken birden öpüştük asansör durdu ışık söndü ama biz hayla devam ediyoruz ben ne yapıyoruz kendimi o kızlar gibi hissediyorum derken bi taraftanda istiyordum hayla öpmek:S bu bi 10 dkk böle gitti o heycandan titriyor ben heycandan titriyorum napıcağmızı şaşırmış vaziyeteyken o bana saçmalama sende hiç istememişmiydin bana sarılmak öpmek dedi.. bende tabiki istedim ama hiç böyle düşünmemiştim dedim tabi bu olaylar öncesi bana ikimiz hakkında birbirmize çok benzediğimize dair beni çok farklı bulduguna dair bi takım şeyler söylemişti salak diyilim sonuçta mantıklı açıklamalar yaptı güzel konuştu ama bilmiyorum işte ben o çocuğu yıllardır bu sitede tanıyordum zaten öyle bi çocuk olamazmı istese istediği kızla istediğini yapabilirdi ama neden ben? ve 4 gün sonra tekrar aynısı oldu ama busefer biraz daha ileri gittik size bu duyguyu anlatamam gerçekten severek istiyerek öpmek nası bişiydi bu hayla anlamıyrum ama busefer biraz daha ileri gittik dahada uzun sürdü ama sadece öpüştük bu yani ama ben genede kendimi çok hissettim indiğimizde konuşalım istedim birden kendine kızdı ama inanın bunlar yapmacık şeyler diyildi hiçbiri kendime seni üzmiyceğime dair söz vermiştim şuan hiçbişiyn açıklamasını yapammıyorum dedi bende yapamıyordum çünkü.. hiç bişiy deyilde sana kendini kötü hissetirmek şuanda beni çok sinirlendirio ve bunun cezasını evi gidince çekicem dedi ben zaten anlık duygularımın kurbanı oldugum için kendimi çok kötü hissetememe rağmen saçmalama dedim oldu bikere ikimizde istedik ve oldu inanmadı tabi..bence görüşmeyelim dedim hiçmi dedi hiç dedim hayır dedi sende bende bunu yapamayaız dedi sonra evlerimize gittik kızlar bilmiyorum ben şimdi napsam nedir benim bu içinde oldugum durum nedir? üstelik çocuk abimin çok yakın olmasada arkadaşı yüz yüze bakıyoruz şurda ben çok utanıyorum dedim bende dedi pişmanmıyım deyilmiyim onuda bilmiyorum üstelik babam işten çıkarıldı falan hepsi üst üste geldim ben ne düşüneceğimi şaşırdım sizde ben şimdi ne yapiyim..?:1no2:mafoldumbenmafoldumben
:mymeka: al kafan yerine gelsin

hayır hayır yanlış anladınız zaten ben sevgilimden ayrıldım ayrıldıktan çok sonra söyledim bunu ona ama işin tuaf yanı onun sevgilisi var ama ona gittiği yere kadar gider diye bakıyor o ayrılmıyor
yanlış anlamadım.sen sevgilinden ayrılmışsın onu anladım.
ama öpüşüp koklaştığının bir sevgilisi varmış!benneyaptımki
bekle sen hı hı ayrılır..:olmaz:

Nereden yumurtladım ki ben senin sevgilin olduğunu. Bir de o kadar laf saydım sana, Çok mahçup oldum, nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum. Ne olur kusura bakma bilmiyorumkismile

Ama şunu da söyleyeyim, seninle bu derece yakınlaştıktan sonra bile o kızla devam ediyor, hem de "aman gittiği yere kadar gider" gibi bir mantıkla. Kızlara ve ilişkilere verdiği değer ortada. Yanlış anlama, ama bu mantıktaki bir erkek o öpüşmenin gerisinin geleceğini umarak devam eder edecekse. İyi düşün.

Bir de beni affet :çok üzgünüm:

Sen simdi ayrılma seni seviyo falan dememizi bekliyosun galiba
Ama üzgünüm diyemicem:delphin:
Kısacası bu cocuk seninle dalga geciyo
Eminim ki türlü planlar pesindedir suanda
Bence ayrılmalısın.

neden utanıyorsun?
ne güzel işte beraber an'ı yaşarsınız
günübirlik eğlenceler sizi bekler
sonra da sana elveda ben sevgilimi seviyorum der
per53 kapıda:ecrin_bebek:

sen neye üzülüosun onu bile anlamadım ben öpüştüğünemi onun sevgilisi oldugunamı yoksa her ikisinemi

içinde bulunduğun durum hiç karışık değil
tuhaf senin deyiminle tuaf hiç değil
apaçık ortada erkek bu bi ona bi buna
adam öpmüş heycan yaşamış işte sana üzüldün bidaha görüşmeyelimdemesi oyunun bi parçası zaten
yazık sevgilisine doyumsuz birisiyle birlikte
kimse sana o çocuğa git konuş devam edin siz birbirinize aşıksınız demz burda
yaşadığın bi erkek saçmalığından başka bişey değil bence aklını başına al
zaten bi kadın sevgilisi olupta onla nereye kadar giderse artık cidii değiim diyen bi erkekten ne bekler
bunu da anlamış değilim

e daha ne yapacaksınız,bu çocuk seni sevseydi sen 2.kişi olmazdın,valla daha çok çocuk napıcak merak ediyorum,seni yedek listesine almış artık oynarmısın gidermisin bilemeyiz..

Arkadaşım sen kaç yaşındasın yaaa? Bence Kadınlar Kulübü'ne belli bir yaşın altındakilerin konu açmaması kuralı konmalı.Genelde abuk sabuk oluyor.Boşuna oyalıyorlar bizleri.
Sen ÇOCUKKEN KADIN OLMUŞSUN be güzelim!

biraz agır olucak belki ama senin bu yaptıgının dost hayatından ne farkı varki.bi ilişkisi olan erkekle öpüşüosun.abimin arkdsı diip utanıosun.ama devam ediosun bu hataya . sana ayrıl demek sacma olur sen sevgilisi bile deilsin onun.evli adamların metresi olur ya.hani eşleri asıl kadındır onları severler ama baska gelip gecici basit insanlarda heyecan ararlar aynen öle bi durum.ama tüm sucu erkege yüklememek lazım.en az onun kdr suclusun.seviglisi oldugunu bile bile böle dvranman bi kız için dahada utanc verici.yakında gel bizde oturup cay içelim flnda der bu sana.gercektende tuaf ilişkileirniz varmış.pes dogrusu.nasıl kabullenebiliosunki bunu.senle öpüşüosa obür kızla neler ypıodur.yada dielimki hadi seni sevdi asık oldu cıkmaya basladınız digerinden ayrıldı hiç düşünmicekmisin sevgilisini benmle aldatan benide baskasıyla aldatır die??sana kolay gelsin...

Ortada bir iliski varmi acaba, hic düsündünmü..kendini kötü hissetmen iyi bisey,
sonucta bu vicdanin sesi degilmi? Bu vicdaninin sesini dinlersen inanki, üzülen sen olmazsin.. Seviyormusun, asikmisin bu cocuga? Herseyi bi kenara koyalim, bi sevgilisi
varken bu kadar arayista olan bir erkege güveniyormusun sahi? Güven olmadan nereye kadar gider böyle soruyormusun kendine?
Bu aranizdaki devam ederse üzülen taraf sen olacaksin,
bunu göze aliyormusun? Umarim kendin icin hayirli olani secersin.. :1ninca:

Onun sevgilisiyle ilişkisinin boyutu ne olursa olsun, sen bu yaptıklarını ve daha ilerisini yapmaya devam edersen 2. kadınlardan farkın olmaz. İki kız da çocuğun gönlünü eğlemiş olur...Oh ne alaaa...

yaptıkların çok saçma fazla ilerlerse zararlı sn çıkarsın bi sevgilisinden ayrılmamasından anlaman lazımdı eğer sana gerçekden birşey hissetse bunu öpücükle değil sevgilisinden ayrılmasıyla belli ederdi

Back
X