hayatında hiç hatırlamasa da tüm kişiliğini şekillendirecek maalesef. hele ki ilk dört yaş anne ile ilişki söz konusuysaO çocuk o psikolojik durumu nasıl atlatır,bilinç altına isledi artıkRabbim böyle kadınlara evlat vermesin hak etmiyorlar anneliği !!! İnşallah babası ile güzel bir hayatı olur güzel bir geleceği olur Allah o meleği hep korusun !
Ben 3 yasimdaki halimi hatırlıyorum canım o da o kdr darbeyi mukakkak hatırlar diye dusunuyorum,hadi diyelim hatırlamadı ilerde hayatında bi eksiklik olduğunda muhakkak karşısına çıkacak. Videoyu izledim baştan en çok beni etkileyen anne sobaya doğru yöneldiginde o kuzunun yere yatıp katılarak ağlaması. Rabbim böyle insanlardan hepimizi uzak tutsun.Allah o babaya da güç kuvvet versin de güzel bir gelecek versin ellerine ... Diyecek çok şey var aslında o kadın için ama terbiyem müsaade etmiyor 5 yıl hapis de bana göre az geldi. İnşallah içerde geçirdiği her 1 gün 5 yıla bedel olur !hayatında hiç hatırlamasa da tüm kişiliğini şekillendirecek maalesef. hele ki ilk dört yaş anne ile ilişki söz konusuysabundan sonra telafi edildiği kadar artık. inşallah güzel insanlar çıkar hep karşısına da daha kolay onarır kendisini...
ben izleyemedim videoyu, resme bile bakamadımBen 3 yasimdaki halimi hatırlıyorum canım o da o kdr darbeyi mukakkak hatırlar diye dusunuyorum,hadi diyelim hatırlamadı ilerde hayatında bi eksiklik olduğunda muhakkak karşısına çıkacak. Videoyu izledim baştan en çok beni etkileyen anne sobaya doğru yöneldiginde o kuzunun yere yatıp katılarak ağlaması. Rabbim böyle insanlardan hepimizi uzak tutsun.Allah o babaya da güç kuvvet versin de güzel bir gelecek versin ellerine ... Diyecek çok şey var aslında o kadın için ama terbiyem müsaade etmiyor 5 yıl hapis de bana göre az geldi. İnşallah içerde geçirdiği her 1 gün 5 yıla bedel olur !
Bende çok bisey yoktur diye izledim hani genelde haberler sisirilir ya ona istinaden açtım baktım içim kaldırmadı.. Annelik nedir bilmem o yüzden bir anne gözüyle bakmadim olaya o subyana sen haram çocuksun gün yüzü görme deyince bende zaten devreler yandı. Bırak anne olmayı insan olmayı bile haketmiyor. İçinde gram merhamet barındıran birisi degil sadece çocuğa değil kimseye karşı merhametli olduğuna inanmıyorumben izleyemedim videoyu, resme bile bakamadım
az tabi, az olmaz mı.. hiç yeterli değil kesinlikle, ama en azından hiç değilse bir karşılığı olmuş
böyle travmatik olaylar genelde bilinçaltına itiliyor baş edilemediğinden ondan hatırlamaz gibi geldi bana ama tüm hayatında izi olacak tabi ki dediğiniz gibi aklında da kalabilir.. neyse ki baba bilinçli akıllı ve merhametli... umarım bundan sonraki yaşamında hep mutlu olur bu masum
ben de anne değilim... aynen.. sadece insan da değil, canlı gözüyle bakıyorum. insana da hayvana da hiç bir canlıya, varlığa, böyle bir merhametsizlik yapılamaz.Bende çok bisey yoktur diye izledim hani genelde haberler sisirilir ya ona istinaden açtım baktım içim kaldırmadı.. Annelik nedir bilmem o yüzden bir anne gözüyle bakmadim olaya o subyana sen haram çocuksun gün yüzü görme deyince bende zaten devreler yandı. Bırak anne olmayı insan olmayı bile haketmiyor. İçinde gram merhamet barındıran birisi degil sadece çocuğa değil kimseye karşı merhametli olduğuna inanmıyorum
Bekarken baba evinde 6 Tane kedi bakıyordm hele bir beyaz kızım var dünyayı verseler kimseye vermem,eşim tuyden rahatsız diye anne evinde biraktim ama ablam da hayvan delisi çok iyi bakıyor minnoslara .. Masum bir varlık varlığına öyle alistim ki evime iki tane kuş aldm 2 balık aldım 8 yıldır da baktığım kaplumbağam var. Kedileri her hafta gittigimde evirip çevirip öpüp kokluyorum bende bu kedilerin annesiyim diyorum kendi kendime Rabbim hiçbir masum canlının canının yanmasına izin vermesin bakıp emek verdiğin her canlı aslında bizim çocuklarımız :)ben de anne değilim... aynen.. sadece insan da değil, canlı gözüyle bakıyorum. insana da hayvana da hiç bir canlıya, varlığa, böyle bir merhametsizlik yapılamaz.
böyle bir insanın içinde de hiç bir canlıya karşı merhamet olamaz, çok haklısınız
Bekarken baba evinde 6 Tane kedi bakıyordm hele bir beyaz kızım var dünyayı verseler kimseye vermem,eşim tuyden rahatsız diye anne evinde biraktim ama ablam da hayvan delisi çok iyi bakıyor minnoslara .. Masum bir varlık varlığına öyle alistim ki evime iki tane kuş aldm 2 balık aldım 8 yıldır da baktığım kaplumbağam var. Kedileri her hafta gittigimde evirip çevirip öpüp kokluyorum bende bu kedilerin annesiyim diyorum kendi kendime Rabbim hiçbir masum canlının canının yanmasına izin vermesin bakıp emek verdiğin her canlı aslında bizim çocuklarımız :)
Aaaaaaamiiiiiin !ay hayvan gibisi var mı...
benim tek kediciğim var şuan. evlenince ikinciyi de sahipleneceğizevlat işte o da kesinlikle haklısınız... belki hayvan bakmayan anlayamaz bunu ama farkı yok bana göre .. neyse dağıtmayayım konuyu buradan daha fazla ama bence zaten merhamet en savunmasızından başlar... hayvanlara, çocuklara, gücü yetmeyeceklere merhamet yoksa merhametten söz edilemez..
bu kadının hayatına da inşallah ömrü boyunca gücünün yeteceği hiç bir can girmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?