canım rapor ısı bıraz uzun suruyor bende zeynep kamılde cıkardım 3 denememı serdar beyde yapacam bu cumaretsı gıttım tanıstım gayet acık sozlu ve duzgun bır ınsan rapor ıcın devlet hastanesıne gıdıyorsun devlet derken tup bebek yapan devlet hastaensıne ordakı sekreterden bılgılerı alabılırsınız benım soyle oldu adetın 2 gunu gıttım kan tahlılı hoormon testı yaptılar sonra hsg ıcın randevu sonra smerar ve sonra dahılıye genel cerrah psıkıyatrı ve anaetsız doktorlarından onay aldım 10 gun bekledım sonra bır 10 gunde ılac raporunu bekledım bayagı mesakatlı bır surec sanan 6500 ılac harıc hastane fıyatımı verdıler ılacların fıyatını ortalam soyledılermı bu raporsuz halı raporulu ıdersen 3750 ve ılac parasıserdar beye gittim ilgili biri ilk görüşme için güven verdi bana hayırlısı ile sonu da güzel olur inşallah 6500 tüp bebek fiyatı 600 tl de dondurma toplam 7.100 tl yapıyor. iki aşılamam var rapor çıkarmam için araştırma hastanesine gitmem gerektiği söylendi uzun sürer dendi. rapor çıkaran arkadaşlar nasıl yaptınız ne kadar sürdü bi yardımcı olsanız
canım rapor ısı bıraz uzun suruyor bende zeynep kamılde cıkardım 3 denememı serdar beyde yapacam bu cumaretsı gıttım tanıstım gayet acık sozlu ve duzgun bır ınsan rapor ıcın devlet hastanesıne gıdıyorsun devlet derken tup bebek yapan devlet hastaensıne ordakı sekreterden bılgılerı alabılırsınız benım soyle oldu adetın 2 gunu gıttım kan tahlılı hoormon testı yaptılar sonra hsg ıcın randevu sonra smerar ve sonra dahılıye genel cerrah psıkıyatrı ve anaetsız doktorlarından onay aldım 10 gun bekledım sonra bır 10 gunde ılac raporunu bekledım bayagı mesakatlı bır surec sanan 6500 ılac harıc hastane fıyatımı verdıler ılacların fıyatını ortalam soyledılermı bu raporsuz halı raporulu ıdersen 3750 ve ılac parası
canım rapor ısı bıraz uzun suruyor bende zeynep kamılde cıkardım 3 denememı serdar beyde yapacam bu cumaretsı gıttım tanıstım gayet acık sozlu ve duzgun bır ınsan rapor ıcın devlet hastanesıne gıdıyorsun devlet derken tup bebek yapan devlet hastaensıne ordakı sekreterden bılgılerı alabılırsınız benım soyle oldu adetın 2 gunu gıttım kan tahlılı hoormon testı yaptılar sonra hsg ıcın randevu sonra smerar ve sonra dahılıye genel cerrah psıkıyatrı ve anaetsız doktorlarından onay aldım 10 gun bekledım sonra bır 10 gunde ılac raporunu bekledım bayagı mesakatlı bır surec sanan 6500 ılac harıc hastane fıyatımı verdıler ılacların fıyatını ortalam soyledılermı bu raporsuz halı raporulu ıdersen 3750 ve ılac parası
Ben bgün uzun süren araştırmalarım sonucu 5750 olarak fiyat aldım Tüp Bebek ve genetik testler merkezinde tedavime orda baslayacagim insallah
Mrb Public fiyat açısından çok iyi başarı oranı nasl gerçekten:? Ve nasıl iletişime geçebilirim bu kurumla???Adres yada telefon vsBen bgün uzun süren araştırmalarım sonucu 5750 olarak fiyat aldım Tüp Bebek ve genetik testler merkezinde tedavime orda baslayacagim insallah
Merhaba ben cok anlayamadimda numarasini verdiginiz yer danismanlik icin mi tup bebek merkezi mi gurganda tedavi olucaz yazmissiniz kafam karisti biraz05355876869 nosuu canım. Burası ankaradakii bircok merkezin danismanlginj yapiyorumus.bundan dolayı bu kurumdan gidene daha uygun fiyatla tüp bebek yapıyorlar. Biz Gürkan klinikde yapicaz bu fiyata inşallah.
CANIM UMARIM HAMILESINDIR ALLAHIM O KAPILARA GIDEN BEN DAHIL BUTUN ARAKDASLARIMADA YARDIM ETSIN COK ZOR SUREC MADDI MANEVI ILAC IGNE YOK YUMURTAM OLUSTU YOK BUYUYORMU YOK TOPLLANACAKMI YOK TOPLANDI DOLLENDIMI YOK DOLLENDI TRANSFER EDILMESI YAZARKEN BILE YORULDUM ALLAHIM HEPIMIZE HAYIRLI EVLAT NASIP ETSIN BENIM PSIKOJIN BOZULDU BILMIYORUMcanım aynen bende çapaya gittim ne nemrut insanlar var ya gencecik doktor tam eski devlet memuru zihniyetiyle o kadar sert anlatıyolar ki hani biz okumuşuz kendimizi savunma ve ifade kabiliyetimiz daha iyi daha gariban bayanlara resmen köpekliyolar nasıl anlamıyorsun dediğimi diye üzüldüm çok zaten stresli bi konu bi de o şekilde davranmaları yazık yani. İmkanı olan bi şekilde özel falan gidiyorsun ama olmayan napsın. Neyse bakalım dün test yaptım pozitif çıktı ama ben iki kere o çift çizgiyi gördüğüm için emin olamıyorum. Bi de certain diye erken gebelik testini kullandım forumda yanlış olduğuna dair yorumlar var. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur hayırlısı ile tabii isteyen herkesin. Bakalım haberleşiriz canım. Serdar bey bence de çok iyi çok yakın ve sıcak davrandı ve ilgili hayırlısı hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?