• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜB BEBEK MERKEZİ ARIYORUM

shalalaSU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
67
33
38
Arkadaşlar merhaba, lafı çok uzatmak istemiyorum. Biraz üzgünüm ikinci aşılamam da tutmadı ne yazık ki. Medipol Günseli hn. a gittim ikisinde de iyi bir bayan ama yoğunlar ve her gittiğimde beni hatırlamıyor. Aşılama yaptırcam d. kontrol hapı mı vermiştik sana diye soruyor mesela :) yoğunluktan tabii. Medical Park Bahçelievler için yorum ve bilgi rica ediyorum. Önerir misiniz ve hangi doktoru. Ayrıca Avrupa yakasında tavsiyelerinizi de rica ediyorum. Teşekkürler.

serdar beye gittim ilgili biri ilk görüşme için güven verdi bana hayırlısı ile sonu da güzel olur inşallah 6500 tüp bebek fiyatı 600 tl de dondurma toplam 7.100 tl yapıyor. iki aşılamam var rapor çıkarmam için araştırma hastanesine gitmem gerektiği söylendi uzun sürer dendi. rapor çıkaran arkadaşlar nasıl yaptınız ne kadar sürdü bi yardımcı olsanız

serdar beye gittim ilgili biri ilk görüşme için güven verdi bana hayırlısı ile sonu da güzel olur inşallah 6500 tüp bebek fiyatı 600 tl de dondurma toplam 7.100 tl yapıyor. iki aşılamam var rapor çıkarmam için araştırma hastanesine gitmem gerektiği söylendi uzun sürer dendi. rapor çıkaran arkadaşlar nasıl yaptınız ne kadar sürdü bi yardımcı olsanız
canım rapor ısı bıraz uzun suruyor bende zeynep kamılde cıkardım 3 denememı serdar beyde yapacam bu cumaretsı gıttım tanıstım gayet acık sozlu ve duzgun bır ınsan rapor ıcın devlet hastanesıne gıdıyorsun devlet derken tup bebek yapan devlet hastaensıne ordakı sekreterden bılgılerı alabılırsınız benım soyle oldu adetın 2 gunu gıttım kan tahlılı hoormon testı yaptılar sonra hsg ıcın randevu sonra smerar ve sonra dahılıye genel cerrah psıkıyatrı ve anaetsız doktorlarından onay aldım 10 gun bekledım sonra bır 10 gunde ılac raporunu bekledım bayagı mesakatlı bır surec sanan 6500 ılac harıc hastane fıyatımı verdıler ılacların fıyatını ortalam soyledılermı bu raporsuz halı raporulu ıdersen 3750 ve ılac parası

canım rapor ısı bıraz uzun suruyor bende zeynep kamılde cıkardım 3 denememı serdar beyde yapacam bu cumaretsı gıttım tanıstım gayet acık sozlu ve duzgun bır ınsan rapor ıcın devlet hastanesıne gıdıyorsun devlet derken tup bebek yapan devlet hastaensıne ordakı sekreterden bılgılerı alabılırsınız benım soyle oldu adetın 2 gunu gıttım kan tahlılı hoormon testı yaptılar sonra hsg ıcın randevu sonra smerar ve sonra dahılıye genel cerrah psıkıyatrı ve anaetsız doktorlarından onay aldım 10 gun bekledım sonra bır 10 gunde ılac raporunu bekledım bayagı mesakatlı bır surec sanan 6500 ılac harıc hastane fıyatımı verdıler ılacların fıyatını ortalam soyledılermı bu raporsuz halı raporulu ıdersen 3750 ve ılac parası

canım aynen bende çapaya gittim ne nemrut insanlar var ya gencecik doktor tam eski devlet memuru zihniyetiyle o kadar sert anlatıyolar ki hani biz okumuşuz kendimizi savunma ve ifade kabiliyetimiz daha iyi daha gariban bayanlara resmen köpekliyolar nasıl anlamıyorsun dediğimi diye üzüldüm çok zaten stresli bi konu bi de o şekilde davranmaları yazık yani. İmkanı olan bi şekilde özel falan gidiyorsun ama olmayan napsın. Neyse bakalım dün test yaptım pozitif çıktı ama ben iki kere o çift çizgiyi gördüğüm için emin olamıyorum. Bi de certain diye erken gebelik testini kullandım forumda yanlış olduğuna dair yorumlar var. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur hayırlısı ile tabii isteyen herkesin. Bakalım haberleşiriz canım. Serdar bey bence de çok iyi çok yakın ve sıcak davrandı ve ilgili hayırlısı hepimiz için.

TEK KELİMEYLE...
MEMORİAL SEMRA KAHRAMAN ENLERİN EN İYİSİ...ALLAH ONDAN RAZI OLSUNNN

Arkadaşlar Ankarara'da yeni kurulan tüp bebek ve genetik testler merkezi danışmanlık firmasının anlaşmalı olduğu kurumlarla söylediğiniz fiyatlarda daha uyguna yaptığı söyleniyor . bilgisi olan varsa yazabilir mi. Benim için şuanda bütçe önemli. Cvplrnzi bekliyorum

6500 herşey dahil dediler canım ilaç dahil

Selam arkadaşlar,
Bizim ailede veba gibi kısırlık var. İki teyzem, dayım, annemin kuzenleri ve hatta baba tarafından halalarımında. Onlar ne yaptılar nereye tedavi yaptırdılar bilmiyorum. Ama teyzem beş ay önce Brüksel Tüp Bebek Merkezi'nde yaptırdı. İlk aşılamada da tuttu :) darısı herkesin başına. Diğer akrabalarım nerede yaptırdılar ve süreçleri naıl çok takip edemedim ama merak eden olursa öğrenip yazabilirim. Umarım herkes bebek sahibi olur. :)

Ben bgün uzun süren araştırmalarım sonucu 5750 olarak fiyat aldım Tüp Bebek ve genetik testler merkezinde tedavime orda baslayacagim insallah

Ben bgün uzun süren araştırmalarım sonucu 5750 olarak fiyat aldım Tüp Bebek ve genetik testler merkezinde tedavime orda baslayacagim insallah

Başarı oranı da çok önemli bir konu... Mutlaka daha önce yaptıranlarla konuşmalısın. Dediğim gibi benim teyzem Brüksel Tüp Bebek Merkezi'ne ilk seferde hamile kaldı. Diğer teyzem hangi hastanede bilmiyorum ama öğrenebilirim

Mrb Public fiyat açısından çok iyi başarı oranı nasl gerçekten:? Ve nasıl iletişime geçebilirim bu kurumla???Adres yada telefon vs

05355876869 nosuu canım. Burası ankaradakii bircok merkezin danismanlginj yapiyorumus.bundan dolayı bu kurumdan gidene daha uygun fiyatla tüp bebek yapıyorlar. Biz Gürkan klinikde yapicaz bu fiyata inşallah.

O zaman bende bi randevu alıp görüşeyim. Çok iyi fiyat

05355876869 nosuu canım. Burası ankaradakii bircok merkezin danismanlginj yapiyorumus.bundan dolayı bu kurumdan gidene daha uygun fiyatla tüp bebek yapıyorlar. Biz Gürkan klinikde yapicaz bu fiyata inşallah.
Merhaba ben cok anlayamadimda numarasini verdiginiz yer danismanlik icin mi tup bebek merkezi mi gurganda tedavi olucaz yazmissiniz kafam karisti biraz

Ben danışmanlık hizmeti alıyorum Gürkan kliniğin fiyat politikasını bilmiyorum cnm ama onlar bütün herşeyi ayarliyorlarmis

canım aynen bende çapaya gittim ne nemrut insanlar var ya gencecik doktor tam eski devlet memuru zihniyetiyle o kadar sert anlatıyolar ki hani biz okumuşuz kendimizi savunma ve ifade kabiliyetimiz daha iyi daha gariban bayanlara resmen köpekliyolar nasıl anlamıyorsun dediğimi diye üzüldüm çok zaten stresli bi konu bi de o şekilde davranmaları yazık yani. İmkanı olan bi şekilde özel falan gidiyorsun ama olmayan napsın. Neyse bakalım dün test yaptım pozitif çıktı ama ben iki kere o çift çizgiyi gördüğüm için emin olamıyorum. Bi de certain diye erken gebelik testini kullandım forumda yanlış olduğuna dair yorumlar var. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur hayırlısı ile tabii isteyen herkesin. Bakalım haberleşiriz canım. Serdar bey bence de çok iyi çok yakın ve sıcak davrandı ve ilgili hayırlısı hepimiz için.
CANIM UMARIM HAMILESINDIR ALLAHIM O KAPILARA GIDEN BEN DAHIL BUTUN ARAKDASLARIMADA YARDIM ETSIN COK ZOR SUREC MADDI MANEVI ILAC IGNE YOK YUMURTAM OLUSTU YOK BUYUYORMU YOK TOPLLANACAKMI YOK TOPLANDI DOLLENDIMI YOK DOLLENDI TRANSFER EDILMESI YAZARKEN BILE YORULDUM ALLAHIM HEPIMIZE HAYIRLI EVLAT NASIP ETSIN BENIM PSIKOJIN BOZULDU BILMIYORUM

Back
X