Tübüler Meme Deformitesi

siz bu konuda baya bilgilisiniz peki ben internetten nerelerden araştırabilirim doktora gitmeye çekiniyorum iraz tübüler mememiyim değilmiyim bilmiyorum ,kulaktan dolma sanırım bilgyle benimki hafif tübüler nolur banada bir yardım edim

Aleph'cim uzun zamandır buraya uğramadığım için kusura bakma lütfen. Ben kendi doktorumdan çok memnun kaldım diyebilirim. Profesör olması insana iç rahatlığı, beyefendi tavırları da insana güven veriyor. En azından bir görüşmeni tavsiye ederim. İşe hakim olmayan doktorlar her zaman daha fazla kesi yapacaklarını, sonucun çok mükemmel olmayacağını buna şimdiden kendini alıştırmanı, yaşayabileceğin kayıpları anlatıyorlar. 8000 TL civarı meme büyütme ameliyatları için makul. Hangi doktor sana daha fazla güven verdiyse onunla yola devam etmelisin.

Tübüler meme hakkında öğrendiğim bir şey de herkesin deformite tipi farklı oluyor daha deforme ya da daha az deforme olabiliyor. Benimkisi için T kesiye ya da süt kanallarının güneş şeklinde kesilmesine gerek kalmadı. Yalnızca memenin alta doğru sarkmasını engelleyen ciltteki bant yapısını temizlediğini düşünüyorum. Damla protezi dikleştirme işlemi yapmadan diklik sağlanması gereken hafif sarkık memelerde kullandıklarını söylemişti doktorum. Bizim tip memelerin zaten istenmeyecek kadar dik, konik bir biçimi var. Dual plane yöntemi ile meme protezinin altı kasın üzerinde, üst kısmı da kasın altında gibi konumlanıyor. Bize de zaten altın yuvarlaklığının sağlanması önemli. Üst kısmının kasın altında olması da daha doğal bir görüntü veriyor.

Meme fotoğrafım henüz yok. 3. ay kontrolünden sonra doktorumdan öncesi ve sonrası fotoğraflarımı alacağım. Eğer becerebilirsem buradan paylaşmaya çalışırım.

Umarım kararında yardımcı olabilmişimdir...

Selam Zen,

Tübüler olması dünyanın sonu değil, iyi cerrahların elinde çok da güzel sonuç alınabiliyor. Canını hiç sıkma. En az 4 doktorla görüş, bütçeni ayarla. Hoşlanmadığın memelerle bunca yıl yaşadığın için hayıflanacaksın sonrasında...

öncelikle cevabın için çok saol çok naziksin aslında doktor imkanım çok fazla ama muayeneyi nasıl olcam internette detaylı görüntü yok tubulermi değilmi çözemedim plastik cerrah çok yakınım bir doktor var ama onada muayene olmaya utanıyorum detaylı araştırma yapacağım neresi var acaba internette

göğüslerim hep küçüktü gebelik sonrası sütle doldu fakat sonrasında sarktı ve konik şekli daha ortaya çıktı uçları çok belirgin sanırım beimki küçük deformiteli olan ve ben başka nbir hasta muayenesinde böyle bir rahatsızlık olduğunu tesadüfen gördüm göğüslerim bana normal geliyordu,sonrasında pskilolojim iyce bozuldu zaten göğüslerim küçük diye sürekli kafayı takıyordum şimdi daha fazla takar oldum

LeylaHanim selamlar..
benim de durum farklı.. ben bu ameliyatı 18 yaşındayken oldm şimdi 30 yaşındaym.. 2 çocuk emzirdim doya doya.. ancak ameliyattan snra eğildiğmde vs yine aynı görüntü oluyordu (hamilelik ve emzirmeye alakası olmadığnı özellikle belirteyim) özelden bir kaç sorum olacak görüşebilir miyiz?

Tubuler göğüs ameliyatı olanlar sizin de göğüs uçlarınız küçültüldü mü ağrı sızı durumları ne kadar sürdü ve yüz üstü yatmaya kaçıncı ayda başladınız?

Tubuler göğüs ameliyatı olanlar sizin de göğüs uçlarınız küçültüldü mü ağrı sızı durumları ne kadar sürdü ve yüz üstü yatmaya kaçıncı ayda başladınız?
Merhaba cumartesi günü oldum ameliyat tübülerdim yıllarca gögüslerimden nefret ederek yasadım. Zamanla içleri daha boşalıp daha aşagı inme yaptı ufak olmasına ragmen. Gögüs uclarım küçültülüp yukarı yerlestirildi. Fazla deri alındı 350 cc mentor hp kondu. Ameliyatım 4 saate yakın sürdü. Sigara kullandıgım icin narkozdan zor cıktım. 1 gün hastanede kaldım gelelim agrılara basımda 2 hemsire bir hastabakıcı sürekli duruyordu. Çünkü avazım cıktıgı kadar ya beni öldürün ya bu camdan asagı kendimi atacagım diyordum nefes dahi alamıyordum inanılmaz bir batma acı 10 saat sonra dahi kalkamadım. Narkotik igneler yapıldı. Sabah yürümeye basladım. Diren takıldı. 3. Günüm bitti otururken rahatım ama yattıgımda deliriyorum sırt agrımdan ve sol gögsümde ki yanmadan. 2 tane füze agzıma girecek sanki. Hala derin nefes alamıyorum. Herkes dayan tübüler gezdigi günlere kızacaksın diyor ki agrıya dayanaklıyımdır bu çekilecek gibi degil. Kaslarını yerinden oynatıyorlar hiç kolay degil.. sabır işi ama ne dik durabiliyorum ne acıya dayanabiliyorum bilmiyorum. Omuzlarım öne cekildi sanki asla dik duramıyorum. Cok yeni biliyorum zamanla gececek ama mutlu musun dersen degilim. Bi kere garipsiyorum agır geliyor fazla geliyor. Cıkart bunları dedim doktoruma aglayarak.. tübüler ameliyat kolay degil. Deformasyona göre degişir. Benim dikişlerim meme altı komple meme bası alttan meme basına kesi şeklinde.. doktorum bana hepsini anlattı ameliyat öncesinde %100 mutlu olmayacaksın ama %90 garanti veriyorum diye izlerin olacak dedi. Bi arkadasımız yazmıs hakim olmayanlar bunları söylüyor diye simdi okuyunca biraz sinirim bozuldu acıkcası.. doktorum mu kötü acaba diye.. ki ben cuma görüşüp 24 saatten az bir süre sonra ctesi kendisine ameliyat oldum. Ameliyat masasına yattıgımda kalkıp gitmek istedim cok gecti ki cok cesurumdur. Ha simdi sorsan pişman mısın evet pişmanım. 6 ay sonra tam oturunca, gönlümce sütyen aldıgımda, sütyensiz sırt dekolteli bşy giyebildigimde belki mutlu olacagım ama ben cok yadırgıyorum cok yeni evet ama bilmiyorum.. o tahta kemikli gögüs kafesimi su an cok daha cool buluyorum böyle ne biliyim füze gibi kocaman memeler.. 33 yasındayım bu arada doktorum cok uzun süre bunla yasadıgım icin onu benimsedigimi genelde bu bozukluklarda kişilerin erken yasta ameliyat oldugunu su anda böyle hissetmemin normal oldugunu söylüyor ama bilmiyorum.

Geçmiş olsun canım belli ki çok canın yanmış benim de ameliyatımın 1. Haftası bugün doluyor. Tübüler miydi bilmiyorum kafamda soru işaretleri var açıkcası ama bu konuda ameliyata girmeden önce ne benim bilgim vardı ne de doktor böyle bir şey söyledi. Ağrılarım hala devam ediyor ilk günler çok daha dayanılmazdı. Tez zamanda iyileşebilmemiz dileğiyle. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…