Evet özelden iletişime geçebiliriz,numarasını alabilirsem sevinirim..teşekkür ederim..
Arkadaşlar tuğçe ışınsu ile tecrübelerimi bende paylaşayım. tel.yüzüne kapatma tersleme gibi şeylere bende maruz kaldım. ayrıca 1 saatine 350 tl verdiğim seansta azarlanarak 20 dk iletişim kurabildim. soru sordurmuyor. en son sormak istediğin bişey var mı dedi, tam ağzımı açacaktım tak diye kapattı yüzüme tekrar teli. müşteriye, paraya doymuş. arayan herkesi hastalıklı ezik olarak görüyor galiba! hiç hoş değil, kendi kitalarında yazdığı gibi karmasına borçlanıyor, yakında o da öder bunları.. kitaplarında yazdıkları ise,büyük ölçüde tasavvufla, islamla örtüşüyor beğendim. biz islamı tam uygulasak zaten, belki çok az ihtiyaç duyarız bunlara..sevgi hanım var bu kadına on basar dilersen özelden numarasını verebilirim bende sen gibi düşünüp gitmedim
arkadaşlarım sıkıntı yasadı cunku
Arkadaşlar tuğçe ışınsu ile tecrübelerimi bende paylaşayım. tel.yüzüne kapatma tersleme gibi şeylere bende maruz kaldım. ayrıca 1 saatine 350 tl verdiğim seansta azarlanarak 20 dk iletişim kurabildim. soru sordurmuyor. en son sormak istediğin bişey var mı dedi, tam ağzımı açacaktım tak diye kapattı yüzüme tekrar teli. müşteriye, paraya doymuş. arayan herkesi hastalıklı ezik olarak görüyor galiba! hiç hoş değil, kendi kitalarında yazdığı gibi karmasına borçlanıyor, yakında o da öder bunları.. kitaplarında yazdıkları ise,büyük ölçüde tasavvufla, islamla örtüşüyor beğendim. biz islamı tam uygulasak zaten, belki çok az ihtiyaç duyarız bunları..
Böyle para hırsı içindeki ordan burdan ingilizceden apartıp çevirip yazdığı kitaplara kanıp paranızı kaptırmayın. İnsanların yüzüne telefon kapatmak nedir ya da aşağılamak. Bildiğin kadın yalancı demek ki hem evrensel sevgi şu bu bahsedip hem böyle davranıyorsa lütfen yani bi de saati 350 tl.
BaBada verir misinizsevgi hanım var bu kadına on basar dilersen özelden numarasını verebilirim bende sen gibi düşünüp gitmedim
yazılan çoğu şeyi okudum. tuğçe hanımdan seans alan biri olarak yorumlarımı paylaşmak istiyorum. çok fazla olumsuz yorum var hakkında ama ben kendisine inanıyorum.
inançlı bir insan. ne giydiği ve danışanlara tavrı konusunda yorum yapmıcam.
giydikleri , yıllarca istemediği kilolarla yaşadıktan sonra zayıflayıp bir anda özgüveni tavan yapınca bunu sergileme arzusundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
danışanlara sert tavrı ise şu; ben buyum senin yönlendiriyorum, söylediklerimi yapacaksın. yada gelmeyeceksin psikolojisi. bence doğru. kadın sonuçta sizin arkadaşınız değil. size kibar müşteri çekme tavrı yapmak zorunda da değil. 2x2 eşittir 4 diyor ve bitiriyor. sonuçta doktora gittiğinizde de doktor size kibar kasmıyor. yazdığı kitaplar konusunda da çok fazla taklit , yabancı kaynaklardan çeviri diyen var. kadın bilinçaltını yönetmekten bahsediyor. böyle bir şey varsa ve bunun yöntemi varsa , bunu yabancı kaynakta aynı şekilde anlatır , tuğçe de aynı şekilde anlatır. dua kitaplarında da tahrim suresini oku eşinle aran düzelir yazıyor zaten. tuğçe de bunu yazmış. inanmıyorsan aç dua kitaplarına bak. yada git yabancı kaynakları oku. düz mantıkla yadırgamak çok kolay. yabancı bir yazar ve danışmanın aynını söylüyor demişsiniz. ozaman gidin amerikadaki o uzmana görünün. tuğçeyi aramayın :) kadın ne istediğini bilen insan istiyor karşısında. sana bu duayı şu kadar oku diyor sende diyorsun ki 'ımm şey saat kaçta ama regli olunca ama şöle ama böle' gibi saçma karşılıklarıla cevap verirsen tabiki suratına kapatır. müslüman bir kimse bir duanın icabetlerini bilmeli. bilinçaltını yönetmede isteksiz insanlar bunu derinlemesine sorgular. 'ama saçma ama nasıl olacak kaç kez nerede yapacağım ne yani bunu yapınca gerçekmi olacak' gibi sorgularla yaklaştığın anda bunu anlıyor ve seni azarlıyor. burada yorum yapan insanların çoğu olayın amacını ve şeklini çözmüş değil. bende gittim kendisine 20 dakikalık bir seans yaptık ve en ufak bir negatif cümle kurmadı. ofisi geçmiş yaşam şifalandırması için çok uygun değil ama tavırları normal bir insan kendisi. verdiği ödevleri uyguluyorum. sonuç aldığımda yazacağım. lütfen ön yargılı olmayın. karakter kişilik kıyaslaması yapmanız için karşınıza çıkmıyor. derdinizi çözmek için size yol gösteriyor kendisi. sen bunu almak için gidiyorsun oraya. ne istediği ve ondan ne alacağını düşün. aa kadına bak diye çıkma karşısına. sen önce kendine bak.
Gittiğim doktor bana ters davransa kendisi hakkında hiç iyi düşünmem ve bir daha gitmem. Kim ne okumuş olursa olsun ne iş yapıyor olursa olsun kimseye saygısızlık etme hakkına sahip olamaz. Karşısındaki terbiyesizlik yapmadığı sürece sorulan sorulara sabırla cevap vermek zorunda. İnsanlar bilmeyebilir, öğrenmek için de soru sorarlar doğal olarak. Kimse kendisini bu kadar önemsemesin. Başkalarına böyle davranarak sevgiden hoşgörüden bahsetmek de çok komik oluyor.
Nedense bir tek siz korumaya geçmişsiniz.
Ayrıca kimse böyle insanlara para kaptırmasın, açsın duasını kendisi okusun. Kitap var dua var, enerji kendi içimizde. Bir şeylerin kabul olması için bu tarz insanlara ihtiyacımız yok. Bu şekilde davranan insanlardan da negatif enerji geçer zaten, boşuna hayatınıza dahil etmeyin.
sevgi hanım var bu kadına on basar dilersen özelden numarasını verebilirim bende sen gibi düşünüp gitmedim
yazılan çoğu şeyi okudum. tuğçe hanımdan seans alan biri olarak yorumlarımı paylaşmak istiyorum. çok fazla olumsuz yorum var hakkında ama ben kendisine inanıyorum.
giydikleri , yıllarca istemediği kilolarla yaşadıktan sonra zayıflayıp bir anda özgüveni tavan yapınca bunu sergileme arzusundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
danışanlara sert tavrı ise şu; ben buyum senin yönlendiriyorum, söylediklerimi yapacaksın. yada gelmeyeceksin psikolojisi. bence doğru. kadın sonuçta sizin arkadaşınız değil. size kibar müşteri çekme tavrı yapmak zorunda da değil. 2x2 eşittir 4 diyor ve bitiriyor. sonuçta doktora gittiğinizde de doktor size kibar kasmıyor. yazdığı kitaplar konusunda da çok fazla taklit , yabancı kaynaklardan çeviri diyen var. kadın bilinçaltını yönetmekten bahsediyor. böyle bir şey varsa ve bunun yöntemi varsa , bunu yabancı kaynakta aynı şekilde anlatır , tuğçe de aynı şekilde anlatır. dua kitaplarında da tahrim suresini oku eşinle aran düzelir yazıyor zaten. tuğçe de bunu yazmış. inanmıyorsan aç dua kitaplarına bak. yada git yabancı kaynakları oku. düz mantıkla yadırgamak çok kolay. yabancı bir yazar ve danışmanın aynını söylüyor demişsiniz. ozaman gidin amerikadaki o uzmana görünün. tuğçeyi aramayın :) kadın ne istediğini bilen insan istiyor karşısında. sana bu duayı şu kadar oku diyor sende diyorsun ki 'ımm şey saat kaçta ama regli olunca ama şöle ama böle' gibi saçma karşılıklarıla cevap verirsen tabiki suratına kapatır. müslüman bir kimse bir duanın icabetlerini bilmeli. bilinçaltını yönetmede isteksiz insanlar bunu derinlemesine sorgular. 'ama saçma ama nasıl olacak kaç kez nerede yapacağım ne yani bunu yapınca gerçekmi olacak' gibi sorgularla yaklaştığın anda bunu anlıyor ve seni azarlıyor. burada yorum yapan insanların çoğu olayın amacını ve şeklini çözmüş değil. bende gittim kendisine 20 dakikalık bir seans yaptık ve en ufak bir negatif cümle kurmadı. ofisi geçmiş yaşam şifalandırması için çok uygun değil ama tavırları normal bir insan kendisi. verdiği ödevleri uyguluyorum. sonuç aldığımda yazacağım. lütfen ön yargılı olmayın. karakter kişilik kıyaslaması yapmanız için karşınıza çıkmıyor. derdinizi çözmek için size yol gösteriyor kendisi. sen bunu almak için gidiyorsun oraya. ne istediği ve ondan ne alacağını düşün. aa kadına bak diye çıkma karşısına. sen önce kendine bak.
Nezaket insanlik geregidir tavir davranislari kendisinin kalitesini gosterir. Bu kisi dikkate alinacak birisi degil.kesinlikle çok haklısınız kimse bir diğer insandan önemli değil. ben şu yüzden savundum; bana hiç bir negatif yaklaşımda bulunmadı kendisi. gayet normal geçti seansımız. para kaptırma konusunda yorum yapacak kadar beni tanımıyorsunuz. benim neler okuduğumu ve nekadar inançlı olduğumu bilmeden yorum yapmanız biraz yanlış bence. bende sizinle aynı şeyi söyledim kitap var dua var her yerden ulaşabilirsiniz. ben sadece geçmiş yaşam şifalandırmasını nasıl yapacak bunu merak ettiğim için gittim. yoksa tuğçe hanımın paylaştığı ve kitaplarına yazdığı duaları ben zaten biliyorum ve her yerdede vardır bu bilgiler.
özet olarak şunu söylemeye çalışıyorum. insanlar aldığı hizmeti sorguluyor. haa bu neymiş ay kadına bak gibi ön yargılar taşıyor. sadece kendi sıkıntısını ve alacağı yardımı düşünse bunları görmez. benim ne telefon suratıma kapandı nede azarlandım. gayet normal geçti. kendisiyle tanışma konuşması bile yapmadım. hatta merhaba bile demedim. gittim oturdum ve neden buradasın dedi. bende şu şu sebepten dedim. ve seansa geçti. bittiğindede aklına takılan bir yer olursa telefonla ulaşabilirsin dedi. ve kalktım çıktım. hepsi bu. manevi bir yaklaşım veya güler yüze zaten ihtiyacım yok. parasını verdim ve hizmetimi satın aldım. bunun dışındaki şeylerle ilgilenmedim. bence doğru olanda bu.
Geçmiş yaşam şifalandırmasını nasıl yaptı anlatırmısınız rica etsem. Bende Regresyon ve Bilinçaltı Dönüşümü arasında kaldım. Kendinizde değişiklikler oldumukesinlikle çok haklısınız kimse bir diğer insandan önemli değil. ben şu yüzden savundum; bana hiç bir negatif yaklaşımda bulunmadı kendisi. gayet normal geçti seansımız. para kaptırma konusunda yorum yapacak kadar beni tanımıyorsunuz. benim neler okuduğumu ve nekadar inançlı olduğumu bilmeden yorum yapmanız biraz yanlış bence. bende sizinle aynı şeyi söyledim kitap var dua var her yerden ulaşabilirsiniz. ben sadece geçmiş yaşam şifalandırmasını nasıl yapacak bunu merak ettiğim için gittim. yoksa tuğçe hanımın paylaştığı ve kitaplarına yazdığı duaları ben zaten biliyorum ve her yerdede vardır bu bilgiler.
özet olarak şunu söylemeye çalışıyorum. insanlar aldığı hizmeti sorguluyor. haa bu neymiş ay kadına bak gibi ön yargılar taşıyor. sadece kendi sıkıntısını ve alacağı yardımı düşünse bunları görmez. benim ne telefon suratıma kapandı nede azarlandım. gayet normal geçti. kendisiyle tanışma konuşması bile yapmadım. hatta merhaba bile demedim. gittim oturdum ve neden buradasın dedi. bende şu şu sebepten dedim. ve seansa geçti. bittiğindede aklına takılan bir yer olursa telefonla ulaşabilirsin dedi. ve kalktım çıktım. hepsi bu. manevi bir yaklaşım veya güler yüze zaten ihtiyacım yok. parasını verdim ve hizmetimi satın aldım. bunun dışındaki şeylerle ilgilenmedim. bence doğru olanda bu.
Geçmiş yaşam şifalandırmasını nasıl yaptı anlatırmısınız rica etsem. Bende Regresyon ve Bilinçaltı Dönüşümü arasında kaldım. Kendinizde değişiklikler oldumu
bana çirkin bir davranış yapılmadı. sadece bunu anlatmak istemiştim :) neden bu kadar agrasif buradaki insanlar. anlayamadım.sen seansta sorulan soruları nerden biliyorsun ki ? gelen kişinin mahremiyetinin bir önemi yok mu?
bak mesela sen kendine yapılan çirkin davranışları kabul ediyor ve bunu da haklı göstermeye çalışıyorsun ya tamamen değersizlik duygusundan. 20dakikalık regresyon çalışması işe yaramamış yani. seans alsam mı almasam mı diye düşünüyordum bu mesajdan sonra asla almamaya karar verdim. iyi oldu yazdığın
bana çirkin bir davranış yapılmadı. sadece bunu anlatmak istemiştim :) neden bu kadar agrasif buradaki insanlar. anlayamadım.
deri olmayan neden çözüm arasın kapı kapı dolaşsın. 20 dakikada çözülecek sıkıntılarımız olmadığı için özür mü dileyelim.
ama genel olarak deneyimlerinizi merak ediyorum regresyonla ilgili. tespit edilen inançlar nasıl temizlendi kaç seans gittiniz gibi gibi
Ücreti Ne kadar?Ben yaptırdığımda 1 bucuk saat civarı sürmüştü. Diba Ayten Yılmaz yapmıştı ki eğitimlerde veriyor. 20 dk da adını soyadını alamaz. Regresyon dedigimiz benliğindeki arka planda çalışan kimlikleri keşfetmek öyle o kadar kısa sürmemesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?