bundan 4 sene önce yaptırmıştım 400 dü fiyatı. Biraz tuzluydu tabii. Kendi açımdan çok yararlandığımı söyleyemem başka arkadaşım çok daha verim almıştı. Ben pek açamadım kendimi.Ücreti Ne kadar?
Ben yaptırdığımda 1 bucuk saat civarı sürmüştü. Diba Ayten Yılmaz yapmıştı ki eğitimlerde veriyor. 20 dk da adını soyadını alamaz. Regresyon dedigimiz benliğindeki arka planda çalışan kimlikleri keşfetmek öyle o kadar kısa sürmemesi lazım.
Merhaba kizlar,
uzun zaman forumda yoktum..bugün yazma sebebim TUGCE ISINSU ...eskiden bi Tarot baktirmistim hatta burada da yazmistim,,foossss...yillar gecti kadin baya calisyor sosyal medya da da aktif, tv de de..söyledikleri genelde mantikli. bi regresyon seansi yaptirayim dedim..deneyelim.malum depresyon dönemi geldi catti, insan biseyler ariyor. zaten soguk kadin oldugun biliyordum ,,yazilar da okudum teli suratina kapatiyor diye..uzun süre asabim bozulmasin diye aramadim..1 ay gecti cesaretimi toplayip aradim..acti efendim dedi..ben selam verdim..onda tik yok..seans 350 tl nakit alinir , Astoria avm -2 kat.telinizi verin..verdim..bisy dedi anlamadim..efendim dedim basladi bagirmaya ve randevuyu tekrarladi suratima kapatti.... bi sinirlendim tekrar arayip küfr edecektim zor tuttum kendimi.. ben sana gelip 35o tl vericem , sen bana telefon da genel görgü kurallarina ait olan..merhaba ve iyi günler diyemiyorsun öyle mi? terbiyesiz ya. sonr ada kitap cikardi, dua satmis resmen. her yerde olan dualari toplamis 1 numaraya oturmus..vay be dedim kendi salakligim..ne ararsin.. kadin haftada 100 müsterim var diyor.. nerden baksan 40000 tl haftada kazan tatillere git,eyvallah ama insan gibi davran önce. ben tabii gitmedim randevu ya..aklim basima geldi..bi ara yazmis ..beni soguk sert ve mesafeli buluyorlar diye..bende görüntüde sert ve soguk biriyim ama insanim herseyden önce, ve allahin selamini kimseden esirgemem hayatimda kim olursa olsun. bunlari ifsa edelim arkadaslar cünkü zayif düstügümüz günler oluyor herkes kendi yasadigini bilir, ama bu kadar düsmeyelim . allahin adini agzindan düsürme sonra kalk allahin selamini bile verme..oldu cnm bende avm alt katinda sana seansa geleyim 350 tl ye. o kadar cimri ki hala bi düzgün ofis acamadi, eskiden de etilerde mayadrom da bir cafe de bakardi. okuyordum yine de yazdiklarini vs ama aralik ayinda bitti benim icin bu kadin. nuray sayari da ayni b.. eminönönden aldigi 3 tl lik talsari okunmus diye millette satiyor yüksek paralara ama en azindan selam verir. anilcan denen o cocuk da dua satiyor seansi 3000 tl di gecen sene..ünlüleri bagladi zengin oldu cocuk 20 li yaslarinda..suc kimde...bizde ne yazik ki!!!! herkese iyi günler dilerim :)
Merhaba canim benim. Bahsettiğiniz kişiler hakkında yorum yapamam ama Melek Terapisi denen şey tamamen safsata. Doreen Virtue ve Beki hanım inançları gereği normal davranışlarda bulunmuş diyebilirim sadece. Tuğçe hanımın kitaplarını okudum çok başarılı şekilde toplamış Şaşırmamak lazım aslında Türkiye de yazılmış tüm kişisel gelişim kitapları yabancı yazarlardan toplama. Arak bi nevi .... Biraz dua biraz Allah tan bahsedelim biraz da meleklerle maneviyata yüklenelim bu iş tamam.Arkadaşlar yurtdışında yıllardır Doreen Virtue'nin çalışmalarını sürdürdüğü "Angels therapy"adı altında süregelen, bizde de Tuğçe Işınsu ve Beki İkala'nın popüler hale getirdiği "melek terapisi,meleklerden yardım isteme,meleklerden mesajlar,melek koçluğu vs"ile ilgili Tuğçe ve Beki'nin çalışmalarına katılanlar yada herhangi bir deneyimi olanlar burda paylaşalım.Bu konuyla daha doğrusu spirütüel olan herşeyle yakından ilgilenen biri olarak paylaşımlarımızla ışığımızı çoğaltmak niyetiyle....
okudukça şaşırıyorum hala mı ofisi yok bu denli özel çalışmalar nasıl kafelerde yapılıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?