Tuğçe ışınsu ve beki ikala erikli

Kız şaka yaptım,gıtme ben kısmen gıttım,arkadaşım tamamen gitti,ve bıtın kıtaplarını okudum,tavsıyem gıtme
Bir yere gideceğim yok yahu, kitaplarını da ilkinden başlayarak okumam lazım ondan dedim aklımda diye :)

Ben en başta Beki'nin kitabını okudum ne yalan söyleyeyim bayağı bi saçmalamıştı bence kadın başka varlıklarla konuşuyor ve melek olduklarını iddia ediyor.. Bunuda dini inancının zayıflığına bağlıyorum. Ve seansları anormal pahalı tamam elbette emeğinin ve zamanının karşılığını alacak ama bu kadar da değil yani.. tuğçe ışınsuya gelince arkadaşım randevu için aramış kızı tersleyerek konuşmuş bende bereket çalışması için aradım benimlede ters ters konuştu onuda geçtim bikaç kişiden daha duydum yani bildiğin aksi ve kendini beğenmiş bi kadın bariz tv de kameralara oynuyor demekki hiç samimi gelmedi bana

bende ilk basta beki´nin kitabini okudum. daha öncede baska kisilerin yazilarini okudum ve fark ettim ki hepsi ayni tarz konusuyor yani varlik fln olsa hepsinde ayni varlik olmasi lazim :))

tugce isinsu kitaplarini okuyorum simdilik .tek fark var aralarinda tugce daha islami kesime yönelmis ,dualari cok kullaniyor calismalarinda.

ücretleri ucukmus diye bende duydum.

Tuğcenin seans ücretleri 300, ben belki tarot baktırmayı düşünüyorum, hiç deneyimi olan var mı

tugce isinsu daha dune kadar yarı beline kadar acıp erkekleri soyle tavla geri getir yok ask buyusu ask tılsımı dıye anlatan bir kadındı. dinimizde ask tılsımı da büyüsü de günahtır..artık ne olduysa o arada ....sanırım bunlar fazla satmıyor sen esmalara yonel demis birisi..bu son kıtabına esmaları soktu..dualar koydu..o dualar pamuk yayıncılıgın tüm kitaplarında zaten bulunan dualar..esma kitapları envayi çeşit bu konunun üstüne odaklanmıs sadece konusu bu olan kitaplar var al onu oku..ayrıca esma ole kafana gore okunmaz..belli sayısı ve gunu saati vardır...konuya yaklasımı sıfır, cümleleri kesik kesik ve DEVRIK..nasıl türkce bu? ingilizceden ceviricem diye tum kitap devrik dikkat edin.
en son kitabında hastalıkların spirituel anlamlarını koymus pozitif iyilesme kitabının birebir kopyası, bir de cıkıp en cok satanlarda bir numarayım diyor. nasıl kanıyor insanlar buna? hiç mi ARASTIRMIYOSUNUZ?

Konu canlanmış.
Tuğçe ışınsu nun son kitabı hariç hepsi mevcut bende.
Taktikçi bir ablamız.Şöyle yap döner böyle davran arar gibi yaklaşık 2 buçuk senedir kendisini takip ediyorum döndür Cafer gibi dön dolaş aynı seylerı yazar anlatır durur spiritüelde iyi olduğunu söyleyemem kopyala yapıştır bırseyler ogrenmıs bellı emektır der susarım. Daha bugün düşünüyordum hatta kendısını ya bu kadın durmadan Sevgi'de kalın Sevgi'de Kalın diyor hiç mi bir seye kızmıyor sinirlenmiyor diye Allah Karşıma bu konuyu çıkarttı.
Programlarda sözü kesildiğinde bile yüzünün Seklı stüdyoyu dağıtacak pozisyona giren ablamız Sevgi'de kalın diyor.
Bir kaç kıtabında baya baya büyü tılsımlı seyler yazdı ki onlar alet edavatsız para ile satın alınacak seylerle işe yaramaz ilim irfan gerek boş beleş baktı yuhlanmaya az kaldı Esma-ül Hüsna ve Büyük Dilek Dualarına yöneldi Türkiye de.
Yolda görülen kuş tüyleri benımde basıma geldı kıtabı okurken ben bunu okuduğum kitaba değil bilinçaltıma bir mesaj atmışım gibi kabul ettım.
"Yoldaki kuş tüylerini gör."Kaçımız normalde yolda yürürken durup dururken gördük ki. Ve evrene her düşünce yansır derken de askında düşündüklerimizin gün içinde olabilme olasılığının gerçekleşme payından bahsedıyoruz. Kitabı okuduk diye degıl kendımızı sartladıgımız için kuş tüylerini gördük ve son olarak instagram daki butıkler vs gıbı onunda yazışma ekran fotoğraflarıyla bangır bangır reklamını yaptığını düşünüyorum.Hersey sizde sizin bilincinizde ve bilinçaltınızda tek bır faydası var Mevlana gibi kötülükte yapsa affet ve ıyılıkte kal diyor rabbımızın istediği gibi

B Bukre11 al benden de o kadar. bir de dikkat ettiniz mi bilmiyorum bütün sunucular daha soruyu sormadan konusmaya baslıyo. bi dur kadın bitirsin sorusunu evet sen herseyi biliyosun zaten dogru. ayrıca ben instagramda danısanlarından gelen mesajların kendisinin yazdıgını dusunuyorum. hepsinin yazım sekli soru sekli ve memnun kalması aynı sekilde..

bir de 30 kilo vermis tebrik ederim ama baklava yiyerek börek poaca yiyerek verdim demesin yaa. ben de madonnayım bilincaltımdan oyle kodladım evet haftaya da sahneye cıkıcam. bırak bu işleri tugçe. insanların kitaplarını da kopyalamayı bırak.

Baklava börekle kim kilo vermiş sabah yiyip gün boyu tazı gibi koşması lazım tatlım seansı koşarak mı yapıyor
Var işe yarayan işlemleride var amann kışının tamamıyla kendi İlahi bağlantısı ve enerjisi ile alakalı

Ben binnazablayq da yazdım Tuğçe de Beki de üçkağıtçı bir şeyden anladıkları yok. Üstüne hırsızlar milletin kitaplarını çevirip kendilerinin diye yutturma peşindeler.

Yakından ilgilenmedim hiç kendisiyle ama duymuşluğum üzerinde düşünmüşlüğüm vardır, çok şaşırdım öldürüldüğüne... Neden acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…