tugce nin çeyizleri

Çeyizlerin çok cici bende yavaş yavaş başladım. Kuşlu olan linens nevresim takımının aynısından bende de var çeyizimin ilk parçası :))

canım cicilerin çok güzel , kaliteli seçimler yapmışsın bir korkmazcı daha :)
Güle güle kullan

Çeyizlerin çok cici bende yavaş yavaş başladım. Kuşlu olan linens nevresim takımının aynısından bende de var çeyizimin ilk parçası :))

saol tatlım bende o nevresim takımını çok begenerek aldım.iyi yapmışsın almakla şimdiden almak lazım bir iki bir iki derken bi bakmışsın herşeyin tamamlanmış.

canım cicilerin çok güzel , kaliteli seçimler yapmışsın bir korkmazcı daha :)
Güle güle kullan

evt canım saol tşk ederim.öncelikle evkurdan korkmaz kataloğu aldım.alıcağım şeyleri işaretledim.ama bnm için o kadar kolay olmadı.çünkü korkmaz satan bailer yakın çevremde yokdu.tencere takımını cezve takımını çaydanlık takımını evkurdan geri kalan herşeyi internetten aldım.tam 1 sene sonra korkmaz baisi açıldı oturduğumuz yere.

canım aldıklarını güle güle kullan hepsi birbirinden güzel devamını bekliyorum

inş. canım saol iyiki bu site de paylaşmışım.aldıklarım paylaşmışlarımın yanında hiç aldığım herşeyi koliledim.sadece aklımda kalanları internetten indirip paylaşabildim.daha aklıma gelen şeyler olursa paylaşıcam inş

benimde öyleydi ablam evlenirken herşey açıldı ayrıldı ve tekrar kolilendi öyle koyabildim bende kendi çeyizlerimi zaten zamanla aldıklarımı birebir ekleyip öyle kaldırdım inşallah devamınında resmini bulursun bizde bakarız bu site harika bişey dediğin gibi iyikide paylaşmışsın

evkur pahalı canım ya. ama başka seçenek kalmayınca maalesef insan yine de alıyor. bende bizim burda bir düükkan var tesadüf eseri gördüm korkmaz saatığını ve hemen aldım :)

Eevlilik ne zaman canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…