Tuğçenin Çeyizi

çeyizin çok güzelmiş canım maşallah güzel günlerde kullan inşallah.darısı bize diyelim:) fransız dantelli havlularına bayıldım nerden aldın acaba?

Çok beğendim çeyizinizdeki parçaları,benim zevkime hitap ediyor. Metal mutfak aksesuarlarına bayılıyorum zaten. Güle güle kullanın aldıklarınızı. İlk eklediğiniz bornoz takımının içeriği,markası ve fiyatı nedir acaba?

Canım çok beğendimmm her şeyini Maşallah diyelim :)) Berghoffları da farkettim çok tatlılar. Güzel günlerde kullan inşallah. Beyaz Eşyada da Bosch veya Siemens alacağım ben de.

Canım çok beğendimmm her şeyini Maşallah diyelim :)) Berghoffları da farkettim çok tatlılar. Güzel günlerde kullan inşallah. Beyaz Eşyada da Bosch veya Siemens alacağım ben de.

Berghofflara bayılıyorum yaa ama ne yazıkki çok bilinen bir marka değil bulmakta güçlük çektim,hatta siparişlerim 1ay içinde yurt dışından gelmesini bekledim ama değdi kullanaağım günü sabırsızlıkla bekliyorum... Siemens ve bosch kaliteli bir seçim olur

çeyizin çok güzelmiş canım maşallah güzel günlerde kullan inşallah.darısı bize diyelim:) fransız dantelli havlularına bayıldım nerden aldın acaba?

Fransız danteli havlularımın bir çoğunu ekleyemedim irya - home designer ve Allianz diye bir marka var Polo Home da satılıyor fotoğrafları olmadığı için ekleyemedimm çeyizimde kolay da değil fotoğraflarını çekemiyorum Ama özellikle iryanın battaniyeleri ve havlularını aldım çok güzeller, Allianz da fransız güpürlü banyo paspas takımını aldım görülmeye değer ürünler...Gördüğünüzde aşık oluyorsunuz resmen.. Tapya Home,İrya Home,Allianz markalı havlularım.

Teşekkür ederim canım- İrya home dan aldım

güle güle kullan canım Allah kavgasız gürültüsüz ağız tadıya kullanmayı nasip etsin :)

canım çeyizlerin özenle seçilmiş uyumlu sade ve şık.çok beğendim gerçekten.
allah kocişle sana musmutlu bi yuva versin.amiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…