- Konu Sahibi forever1212
-
Canım her bişeyin pek bi cicii; ağustosa pek bişi kalmamış; herşeyini mutlulukla kullanırsın inşallah
Çok beğendim çeyizlerini . Maşallah
Havlularından bazılarını bir kaç internet sitesinde görüp beğenmiştim ama banyom belli olmadığı için henüz alamadım, ama aklımdalar :)
Güle güle kullan, bir ömür sevdiceğinle canım
Eki Görüntüle 342519
Kızlar bunlardan arıyorum müthiş bir tasarım alan var mı aranızda?Nerden bulabilirm
Canım evmanya ve evimisterde var ama aşırı pahalı adet fiyatı 150 gibi bir rakamdı yurt dışında eminim daha uygundur.
Canım evmanya ve evimisterde var ama aşırı pahalı adet fiyatı 150 gibi bir rakamdı yurt dışında eminim daha uygundur.
Eva Solo- Smiley Bowl diye geçiyor ve 225 TlBu istediğimden sanırım vazgeçmeliyim :)) ama çok yaratıcı tasarımları var
Canım markasını hatırlayamadım ama gülen çerezlikdi galiba :)) Tasarım güzel ve fiyat çok daha güzel :)) KK da alan biri vardı ama kim olduğunu hatırlayamadım.
Teşekkür ederimm Moulinex'i kullanmadım ama kullananlar çok memnun teyzemde var çok pratik olduğunu söylüyorşimdiye kadar sadece bir kaç tane gördüğüm en zarif seçimlerden biri.güle güle kullan canım,hepsi de ayrı ayrı güzel..moulinex doğrayıcıyı hiç kullandın mı denemek için?kullanışlı bir şey mi merak ediyorum,ben de almayı düşünüyorum da.
Amin canım benim ağustos ayında mı senin düğün?
evet canım 23 kına 24 dugun Rabbım hepımızınkını tamamını erdırdırsın
irya - home designer Kızlar bu sitede muhteşem şeyler var birçok havlu aldım ekleyemiyorum fotoğrafları bulamadım ve Allianz diye bir firma var ordada süper havlular battaniyeler banyo takımları var Polo Home çalışıyor bu firmalar ben çok ürün aldım çok şık ve kaliteli ben bayılıyorum..Polo Home girdğimde kendi kaybediyorum resmen
bayıldımm, gerçekten herşey çok şık ve kaliteli. İrya'ya baktım, tam zevkime uygun ürünler var ancak online satış yapmıyor sanırım, ve nereden satın alabileceğime ilişkin bilgi yok. Nereden aldığını ve fiyatları ile ilgili bilgi verebilirsen sevinirim.:44:
Polo Home da satılıyor..Online alışveriş sitesi var ama hiç almadım bilemiyorum ve daha eski modelleri var sitesinde.. Fiyatlar nasıl anlatayım ki göreceli 25 Tl havlu var 50 Tl değişiyor ürünün işlemesine göre canım
Öncelikle hepsini güle güle iyi günlerde huzurla kullan vanım. Hepsi çok hoş ve çok şık ürünler.
Bende irya ya bir baktım ve çok hoş şeyler var bu polo home mağazaları istanbul anadolu yakasında varmı acaba yada internet sitesi varmı ?
Bende incelemek isterim ürünleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?