Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

Hıc dıyet uygulamadım denedım ama basaramadım malesef arkadasım bende kendıme uygun ne varsa ymem gereken onları yedım ...
Tek yaptıgım
sabah yumurta 1 kepek ekmek peynır zeytın domates..
Arada badem kayısı kurusu vb...
Oglen sebze yemegı yogurt...
Ara elma veya mevsım meyvesı..
Aksam yıne salata ne yemek varsa 1 kase yogurtla yedım...
1 saat spor
1.5 lt su...
Ve bol azım kendıne guc vermek bıde buradakı dıyet basarı oykulerı benı cok kamcıladı arkadasım...

evet sonunda oldum 60 kılo cok mutluyum ya artık 38 bedene gırebılıyorum razmazanında etkısı var Rabbım sana cok sukur allah ım....

evet sonunda oldum 60 kılo cok mutluyum ya artık 38 bedene gırebılıyorum razmazanında etkısı var Rabbım sana cok sukur allah ım....

tebrik ederim canım. şimdi ilk yazını okudum bu başlıktaki. yeni bir yazı sandım, çok sinirlendim ama sonra anladım ki sen bir sürü yol katetmişsin. sevgili eşin de söylediklerinden utanıyordur yeni halini her gördüğünde eminim. kendinle gurur duymalısın. tebrik ederim yine yeniden.

hatıcem nasılsın bacım ay cok mutlu oldum senı gorunce valla....sen ne yaptın ben spora devam hala bacım yemek kontrollu ama raamazanın etkısı buyuk vermemde....

canım esım sımdı soklarda nasıl olacak maddı acıdan hallettım ben onu almadıgım sey kalmadı cok mutluyum ınanırmısınız valla esımın davranısları bıle degıstı etrafımdakıler sasırıyo hele uzun sure gormeyenler nasıl yaptın dıyo magazada 38 bedenın ıcıne bıle gırmek benı mutlu edıyo .... gercekden bende okudum ve cok sey katettım....
takım yarıslarına gırdım sevgılı kaptanım hatıcemle tanıstım ordakı arkadaslarımın destegını burada yazan arkadaslarımın destegını asla unutamam....

Selam arkadaslar verdıgım kılolardan bazılarını almıs bulunmaktayım...
Erden destek ıstıyorum 65 oldum yıne yarın dıyete baslıcam ınsallah...
Of ver al ver al cok sıkıldım mıllet gıbı bende zayıf kalmak ıstıyorum bogazıma hakım olarak tabı...
Verdım dıye sevındım gerı almaya basladım dur demem lazım yardım edın bana lutfen...

Selam arkadaslar verdıgım kılolardan bazılarını almıs bulunmaktayım...
Erden destek ıstıyorum 65 oldum yıne yarın dıyete baslıcam ınsallah...
Of ver al ver al cok sıkıldım mıllet gıbı bende zayıf kalmak ıstıyorum bogazıma hakım olarak tabı...
Verdım dıye sevındım gerı almaya basladım dur demem lazım yardım edın bana lutfen...

nasıl aldın eski düzenine mi döndün. nasıl diyet yaptın peki. ilk şart yeme alışkanlığını kazanmak.
hep öyle beslenmek . kiloyu vermek değil korumak önemli olan. ben de 112 den 88 e düştüm.
bayram haftası yedim de yedim ama almadım çünkü spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum.
bi kere hayatımda ekmek yok artık buna alışmak lazım diye düşünüyorum. günde 3 dilimde fazla ekmek tüketmiyorum.

canım annem amelıyat oldu 1 aydır onun yanındayım spora falan gıdemıyorum kı yanından ayrılmamam lazım evde yapıyım dıyorum ıcımden gelmıyo ben normalde hergun 1 saat yuruyus yapıyodum...evet yememde arttı sıkıntıdan yok ama gelcem kendıme yenıden yasamak ıstemıyorum aynı sıkıntıları esımın dılıne dusmek ıstemıyorum yenıden...

canım benım senı cok ıyı anlıyorum benım esımde oyle laflar ettıkı bana senınkı bıraz agır olmus ama benımkınınde kalır yanı yoktu esım dostum dusmanım herkesın yanında alay etmıstı bende 2 haftadır sıkı bı dıyetteyım bız ıstedıkmı yaparız uzulme bende hep ona dıyorum ben sana bu lafları yedırıcem dıye ınanıyorum sende oyle olucaksın.. basarılar.

sagol canım bneım destegın ıcın gecen sene 21 aralıkdan ıtıbaren 6 ayda 15 kılo verdım sımdı ıse 2 ayda 5 kılosunu gerı aldım cok moralım bozuk ve ben bu kıloları kolay vermedım oyuzden kolayda almamam gerekıyo yıne baladım dıyete...

tugkay2000önce seni tebrik ederim.15 kilo az değil.Ben de 65 kiloyum sabah itibariyle.Ama birkaç hafta öncesine kadar 63 idim.Nasıl oldu anlamadım.İstersen beraber yarışabiliriz.Hedeflerimiz kilolarımız aynı.Ben de 8-10 vermek istiyorum.Bu arada bende yıllarca 70'lerde gezdim.Dün sabah kendimi topladım.Her gün girip yediğimizi içtiğimizi yazalım.Sen de moralini bozma.Ben hep şöyle derim"En azından başlangıçtan çok uzaktayım"Ya sen de 74 olsaydın şu anda.Yarışa var mısın.

Öncelikle beni de aranıza alırmısın diye başlamak istiyorum :) İsterseniz biraz hikayemden bahsedeyim size. Ben şu an 20 yaşındayım, ben genel olarak toplu diye tabir edilen bi ergenlik geçirdim. Sadece ''ergenlik'' diyorum, çünkü adet görmeye başladıktan sonraki yıllarda kendimi kilolu hissetmeye başladım. 12 yaşında adet oldum ve sonrasında kapanmaz bi iştaha sahip oldum her neyse ben bi şekilde 17 yaşında kendimce diyet yapmaya başladım. çok çok fazla yazılar okudum araştırmalar yaptım internette. önce işe kalori sayımıyla başladım daha sonrada lahana suyu içmeye başladım ki beni kilo vermemde aşırı yardımcı oldu. Birkaç yardımcı bir şeyler daha yaptım lahanayla birlikte, BİM' den aldığım form çaylarından içtim hergün 2 fincan, bir de ip atladım. Arkadaşlar bu ip atlamayı bir araştırın derim size, yok böyle bi spor o kadar faydalıymış ki bende faydasını çok fazla gördüm haliyle. İp atladım dediysem de öyle ip alıp sokaklarda ip atlamak değil :) evin içinde ellerimi ip tutat gibi yaptım, hayali yani :) dakikada 100 tane çoğalta çoğalta 1500 e kadar çıktım ki düşünürseniz 15 dakikanızı alıyor. Ve sonuç inanılmazdı 1.5 ayın sonunda tam tamına 14 kilo vermiştimmm :) dediğim gibi şu an 20 yaşındayım geçen 3 senelik süre içinde hep en fazla 3 kilo aldım verdim, aldım verdim. Hiç daha fazlası olmadı. Hani hep derler ya ''çabuk kilo verince fazlasıyla geri alırsın'' diye, yok öyle bir şey ''yersen alırsın'' bu kadar basit. 70 kilo ile diyete başlamıştım 56 ile bitirdim. Ve size en büyük tavsiyem arkadaşlar ne olur lütfen ama lütfen lahana suyu için biliyorum tadı iğrenç çok haklısınız benim lahana şu an o kadar tahammülüm yokki turşunsunu bile yiyemiyorum ama ne olur için sıkın dişinizi 1 ay için şu lahana suyunu. Bir de içme konusunda size bir tavsiye vereyim. Kokusunda çok tiksiniyorsanız pet şişenin kapağını delin ordan bir pipet sokun öyle için kesinlikle koku gelmiyor. Peki şu an kaç kiloyum diye merak eden olursa 58 kiloyum 2 kiloyu vermeye çalışıyorum. Bugün diyetimin 3. günü. Bunu belki size bi yararım olur diye yazdım. Son olarak tavsiyelerimi sıralayıp gideyim. :)

- Mutlaka ama mutlaka lahana suyu için
- BİM de satılan form çaylarında için 2 fincan
- Her şeyin lightını yiyin özellikle peynir olmakla birlikte süt, yoğurt vs..
- İp atlayın dakika da 80-100 olmak şartıyla
- Ve kesinlikle kalori hesabı yapın 1200 ü geçmeyin ( ama ben 600 ü bile bulmamışımdır. benimki bildiğiniz ölüm diyetiydi. Bunu kesinlikle denemeyin. unutmayın en az 1000 e inin

oncelıle tsk ederım canım evet gıremedım uzun sure ama dıyetıme basladım 64 oldum ve vermeye devam etcegım yıne .
neden olmasın beraber cok daha etkılı ve guzel oluyo kılo vermesı esıyetten cıkıp eglenceye gırıyo ... lahana suyunu deneyeılırım aslında ben cok severım cunku lahananın herseyını daha dun kapuska yedım mesela :) ...
hadı basladık demı sımdı kızlar ozaman...

aaaa gormedım tamam tamam varım yarısa eger gorursenız yazdıgımı gelın olurmu baslayalım yarısımıza... hadı bısmıllah bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…