Öncelikle beni de aranıza alırmısın diye başlamak istiyorum :) İsterseniz biraz hikayemden bahsedeyim size. Ben şu an 20 yaşındayım, ben genel olarak toplu diye tabir edilen bi ergenlik geçirdim. Sadece ''ergenlik'' diyorum, çünkü adet görmeye başladıktan sonraki yıllarda kendimi kilolu hissetmeye başladım. 12 yaşında adet oldum ve sonrasında kapanmaz bi iştaha sahip oldum
her neyse ben bi şekilde 17 yaşında kendimce diyet yapmaya başladım. çok çok fazla yazılar okudum araştırmalar yaptım internette. önce işe kalori sayımıyla başladım daha sonrada lahana suyu içmeye başladım ki beni kilo vermemde aşırı yardımcı oldu. Birkaç yardımcı bir şeyler daha yaptım lahanayla birlikte, BİM' den aldığım form çaylarından içtim hergün 2 fincan, bir de ip atladım. Arkadaşlar bu ip atlamayı bir araştırın derim size, yok böyle bi spor o kadar faydalıymış ki bende faydasını çok fazla gördüm haliyle. İp atladım dediysem de öyle ip alıp sokaklarda ip atlamak değil :) evin içinde ellerimi ip tutat gibi yaptım, hayali yani :) dakikada 100 tane çoğalta çoğalta 1500 e kadar çıktım ki düşünürseniz 15 dakikanızı alıyor. Ve sonuç inanılmazdı 1.5 ayın sonunda tam tamına 14 kilo vermiştimmm :) dediğim gibi şu an 20 yaşındayım geçen 3 senelik süre içinde hep en fazla 3 kilo aldım verdim, aldım verdim. Hiç daha fazlası olmadı. Hani hep derler ya ''çabuk kilo verince fazlasıyla geri alırsın'' diye, yok öyle bir şey ''yersen alırsın'' bu kadar basit. 70 kilo ile diyete başlamıştım 56 ile bitirdim. Ve size en büyük tavsiyem arkadaşlar ne olur lütfen ama lütfen lahana suyu için biliyorum tadı iğrenç çok haklısınız benim lahana şu an o kadar tahammülüm yokki turşunsunu bile yiyemiyorum ama ne olur için sıkın dişinizi 1 ay için şu lahana suyunu. Bir de içme konusunda size bir tavsiye vereyim. Kokusunda çok tiksiniyorsanız pet şişenin kapağını delin ordan bir pipet sokun öyle için kesinlikle koku gelmiyor. Peki şu an kaç kiloyum diye merak eden olursa 58 kiloyum 2 kiloyu vermeye çalışıyorum. Bugün diyetimin 3. günü. Bunu belki size bi yararım olur diye yazdım. Son olarak tavsiyelerimi sıralayıp gideyim. :)
- Mutlaka ama mutlaka lahana suyu için
- BİM de satılan form çaylarında için 2 fincan
- Her şeyin lightını yiyin özellikle peynir olmakla birlikte süt, yoğurt vs..
- İp atlayın dakika da 80-100 olmak şartıyla
- Ve kesinlikle kalori hesabı yapın 1200 ü geçmeyin ( ama ben 600 ü bile bulmamışımdır. benimki bildiğiniz ölüm diyetiydi. Bunu kesinlikle denemeyin. unutmayın en az 1000 e inin