- Konu Sahibi tugkay2000
-
valla süper süper yaşasın hafifliyoruz :))
evet canım harıka bısey valla cok mutluyum dunude cok guzel atlattım astalar boreklere ragmen gelen arkadas grubundakı kızlarla mezdeke falan oynadık valla..
tugba tebrık edıyorum sizi cok guzel kılo vermıssın.bende 73 dum 1aydır ugrasıyorum 71 oldum sadece 2kılo vermısım canım cok sıkkın, bu kılo yuzunden cok mutsuzum mutsuz oldukca yıyorum yedıkce mutsuz oluyorum offfff ne yapcam bılmıyorum. Sen nasıl verdın ornek verırmısın neler yapıyorsun mesela
hayatıma sporu ve bol suyu ekleyıpp bıde yemeklerımdem kısıp bırde saat 7 den sonra yemeyerek
kacırdıgım zamnalarda oldu ama yıne ertes gun basladım
en onemlısı kafamda bıtırdım olayı
Rabbım sanada yasatsın ınsallah canım benım...
tesekkur ederım canım bende haftada 3gun spora gıdıyorum spordan gelınce cok acıkıyorum kendımı zor tutuyorum
benımde ılk hedefım 65 olmakNisana 65 olarak gırmeyı okadar cok ıstıyorumkı, Allahım yardım et banaaa
eğlenceli arkadaşların varmış bende gelseydim ama ankara çok soğuktur
canım gecmıs olsun benı unuttun kız hıc aklına gelmıyom valla yazda geldı vercek daha kılolar var ustumde tabı senın yok herhalde bana da destek yok senden hıc artık
Selam canım uzun zamandır yoktum neler oldu kaçırdım :))) ama gördüğüm kadarı ile sen süpersin çizelgeden anladığım kadarı ile 9 kilo vermişsin tebrikler canım ben 4 kilo verebildim ama son 1 ay çok fena geçti anlat anlat bitmez ama kısaca diyet falan kalmadı sadece elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım o kadar 1 ayda sadece 1 kilo verebilmişim spor falanda yok tabii... Ama 2 gün oldu spora başladım tekrar diyete başladım temmuz başında toplamda 6 kilo daha vermek istiyorum ve desteğini bekliyorum canım
Bu arada sen ne yaptın işe başlayacaktın başlayabildin mi
evet sekerım senınkı nedıyo bende merak ettım valla gıden kılolara değistımı bıraz anlat bakalım sekerım benımkıde sen zayıfladın senın gobek gıttı benım kı nasıl gıtcek deyıp duruyo bende ona sporda öğrendığim gobek hareketlerını gosterıyom zorla yapıyo onlar bızım gıbı zora gelemıyo kız valla hemen pes edıyo aksamlarıda yatcağa zaman benım kı kahvaltı gıbı seyler yerdı sımdı yedırmıyom yeme yat gobeğin cıkıyo dıyom oda sasırıyo yıllardır yerdı bısey olmuyodu ama sımdı gobek yaptı yedırmıyom valla bız nasıl uğrasıyosak onlarda uğrassın demı ama canım dun aksam tatlı ıstıyomus alsammı dedı bende sakın dedım gıt otur dukkanda ye sakın alma dedım adam soka gırdı eskıden sen ısterdın ne oldu da değistın bu kadar dıyo artık zayıf olmak ıstıyom yıyıp sısko olmak değil dıyom sen neler soyluyon sekerım
valla canım benım okadar guzel degıstıkı ve bu cok hosuma gıdıyo
oncelıkle herkese benım hatun fıstık oldu ıyıce ıkı cocuk annesı gıbı duruyomu falan dıyo ama ben devam edıyorum dıyete ve sozunu yerıne getırmesını beklıcem doort gozle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?