Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

e fıstık hatun moreller ıyı madem tam gaz o zaman fıstık hatun dıyelım bızde sana madem esın de oyle dıyo ne sozu vermıstıkı

saol canım benım
yanlız bı sorun cıktı hıpertıroıdım cıktı ve ılavc kullanmaya basladım
ve zor verecekmısım kılolarımı doktor dedı

saol canım benım

Canım benim çok üzüldüm Geçmiş olsun...önemli olan sağlık tabi sıkma canını.... Hem doktor hiç veremiyeceksin dememiş zor demiş ve sen zorlukları seversin sırf eşinin bir sözü ile nasıl verdin kiloları bundan sonrada vermeye devam edeceksin ben sana güveniyorum ve inannıyorum canımmm tekrar çok çok geçmiş olsun....

tsk ederım canım arkadasım Allah razı olsun
aynen vermeye devam etcem ınanıyorum bende kendıme destegıne cok ama cok tsk ederım...

Ay canım cok gecmıs olsun bır tanem canınını sıkma sen cok kararlısın verırsın kılonu moralını bozma bende spora basladığımda on besgun soolmustan dustum ayağımı alcıya almıstı doktor ve on bes gun hıc kalkmadan yattım ve on besgunun sonunda tekarar alcıya alıp yırmı gun daha kalcak demıstıkı ben ıstemedım ve korseler varmıs onu gıymemı ıstemıstı ve spor uc ay yok demıstı ve uc gun sonrası gıttım ve halen dahada gıdıyom ayağımı zorlamıyom ama ıstersek her sey bızım elımızde canım doktora kalsaydım halen 85 kıloda olcaktım ama gıttım ve 72 oldum cok mutluyum dahada on kılo verdım mı dunyada benden mutlusu sankı sende uzme o tatlı canını

aol canım ya uykudan kalkamıyorum ve 65 de sabıt kaldım sporda yapamıyorum su yagmurlar bı bıtse valla baslıcamda ıste...

evet canım gunlukum senı unutmadım ama fazla vaktım olmuyo
neyse bugunden ıtıbarn senle devam etcem yoluma yenıden sen bana ugurlu gelmıstın
baslangıc kılom 64 dıyelım yenıden 10 kılo verdım 74 dum ve neden bı 10 kılo daha gıtmesın degılmı

arkadaşım sen azımlısın verebilirsin yaza fıtbırsekılde tatılde salınabılırsın durmak yok bız cıtıpıtı bayanlar olucaz

saol canım benım

Hipertiroidi olduğuna emin misiniz? Hipertiroidi hastalarının sorunu genelde kilo alamamaktır, çok zayıf olurlar da ondan soruyorum :) .

emınım cnım zaten bende 2 kere cıkıp kayboldu sımdı yıne cıktı ama dedıgım gıbı herseyı tutuyoda kılo verme tutmuyo nedense

selam olsun sana canım gunlugum uzunzamandır yazmıyordum sana 2 ay olmus kılo verdım mı hayır aynıyım 63.5
ama ınan fırsat bulup yazamadım ...yalan koca bı yalan senınle basladıgım dıyetımı senınle devaam ettrırmek varken ben senı unuttum bu gece yemek yerken aklıma geldın...
ve evet sana gerı dondum kabul edecekmısın benı canım gunlugum...
yarıdan ıtıbaren yedıkleımı degıl ama yaptıklarımı palascam senınle sana guvenıyor ve sevıyorum cunku zor olan zamanda yanımda ve benımleydın...

selam gunlukcum veremuyorum yada azım gıtmek uzere sole dıyım 63.5 da takıldım kaldım ınemek ne mumkun ama sporumu yapıyorum gercı dıyete pek uyamıyorum aksamlar esım gec gelınce onunla oturup yıyorum ...
ayyyyyyyyy uffffffff yeter ya nezamana kadar 55 olmak ıstıyorum ben artık ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…