- Konu Sahibi tugkay2000
-
ne oldu canım sabah sabh ,evli isen kesin kocan bozmuştur morali.
şu erkekler yok mu
afiyet olsunnn,
vede hayırlıııı olsun yeni işin......
çalışmak insana iyi gelir
ne güzel maşallahtsk ederım arkadasım sımdı ıyıce alıstım bu tempoya spor yemek ye yesıl cay iç ...
canım bak ben de bi ara senin gibi rejim yapmıştım, sabah kahvaltımı işyerinde yapıyordum, yanımda 1 dilim dil peyniri, kepek ekmeği fln getiriyordum, yeşil çay içiyordum, öğlen işyerinde ne yemek varsa yiyordum abartmadan... akşamları da special k yiyordum, 6 kilo vermiştim böyle... işyerinde de devam edebilirsin bence yanidoru soyledın valla esım bozdu yok benım rejımım ona pahalıya patlıcakmıs ya hem zayıfla dıyo hem al dedıgım seylere laf edıyo yesıl cay ıstedım bıttı dıye ah ahhh ... iş gercekten cok sevındım ama calısırken nasıl olacak bılmıyorum bu dıyet bıde yavrularıma nasıl dayancam onları bırakıp calıscam ...
ne güzel maşallah
canım bak ben de bi ara senin gibi rejim yapmıştım, sabah kahvaltımı işyerinde yapıyordum, yanımda 1 dilim dil peyniri, kepek ekmeği fln getiriyordum, yeşil çay içiyordum, öğlen işyerinde ne yemek varsa yiyordum abartmadan... akşamları da special k yiyordum, 6 kilo vermiştim böyle... işyerinde de devam edebilirsin bence yani
işe başlayınca daha kolay verirsin, emin ol canım.. ve o zaman kocan sana yeşil çay getirsin die beklemek zorunda kalmayacaksın, istediğini daha rahat alacaksın, işin hayırlı olsun bu arada...ıyı fıkır evden goturmek ama varya ılk baslar cok zor olacak cunku ev cocuklar eve gel yemek yap temızlk ıse gıt ohooo karısık bıraz ılk zamanlar zorlancam belkı o tempoyla bıle kılo verebılırım valla ..
işe başlayınca daha kolay verirsin, emin ol canım.. ve o zaman kocan sana yeşil çay getirsin die beklemek zorunda kalmayacaksın, istediğini daha rahat alacaksın, işin hayırlı olsun bu arada...
valla derya aynı cumleyı sabah esıme kullandım ıse baslayınca sana dememe gerek kalmaz kendım gıder alırım dedım Allah kımseyı kımseye muhtac etmesın dedımm. bız kadınların fıkırlerı genelde bır oluyo...
kızlar chocaleta adlı arkadası gordunuzmu basaranlarda harıka olmus ya resım koymus bayıldım bu azımle varya bende koycam resmınım spor yapıcam sımdı by
tatlim öncellikle hayirli olsun ise basliyormussun
diyetin daha kolay olur bence calisinca. evde oturmaktansa daha iyi
bu arada evet bende gördüm chocolate'i. basari öyküsünü okumustum
cok sasirmistim acikcasi nasil degismis fistik gibi bi kiz olmus masallah
kilo insani nasil degistiriyor dimi yaaa cok tuhafff
ıyı fıkır evden goturmek ama varya ılk baslar cok zor olacak cunku ev cocuklar eve gel yemek yap temızlk ıse gıt ohooo karısık bıraz ılk zamanlar zorlancam belkı o tempoyla bıle kılo verebılırım valla ..
valla derya aynı cumleyı sabah esıme kullandım ıse baslayınca sana dememe gerek kalmaz kendım gıder alırım dedım Allah kımseyı kımseye muhtac etmesın dedımm. bız kadınların fıkırlerı genelde bır oluyo...
kızlar suanda kendıme cok kızgınım teyzemlere geldık mısafırlıge oyle yemekler yaspmıs kı pılav kuru kofte yedım bıı tabak bı tanede ekler pasta of ya of ben nıye boyleyım bıdaha mısafırlıgıe gıtmıcem hıc bıyere...
canım diyete daha yeni başlamışsın daha oturmamış 1 hafta geçince alışıyor insan.
ben de ilk sınavımı dün verdim.
arkadaşlara gittik ve bisürü şey vardı ben sadece çay içtim kibarca reddettim neyseki üstelemediler.
ısrar edilince sinir oluyorum zaten
bu tempoyla daha iyi kg verirsin canımmm,
kendi paranı kazanmak sana ço iyi gelecek,
kocanda olsa kimseye muhtaç olmamak çok güzel olsa gereek
çocukları napcan peki,benim oğlumu bırakacak kimsem yok
yabancıyada bırakamam asla...
canım diyete daha yeni başlamışsın daha oturmamış 1 hafta geçince alışıyor insan.
ben de ilk sınavımı dün verdim.
arkadaşlara gittik ve bisürü şey vardı ben sadece çay içtim kibarca reddettim neyseki üstelemediler.
ısrar edilince sinir oluyorum zaten
benim şu anda diyette olduğumu kimse bilmiyor dolayısıyla sürekli ısrar ediyorlar yemem için.ben de genelde yalan söylemek zorunda kalıyorum.öğlen çok yedim tıka basa doluyum diye sadece tadımlık yiyiyorum.Diyete başladığım ilk hafta sanki herkes bana inat olsun diye mantı pizza falan yediler tabii ben de.arada sırada olur küçük kaçamaklar sakın kendini üzme ertesi gün daha çok dikkat edersin yediklerine olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?