tuhaf ama onemli bir 'dert'

redlipped

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
161
25
48
31
merhaba arkadaslar,

direk konuya giriyorum...
benim iki ismim var ve iki ismimi de sosyal araclarda kullaniyorum, sadece ilk ismimle anilsam bile. Bircok kez ikinci ismimi, soy isim olarak algilandi ve evli oldugum dusunuldu.. Bence ikinci ismim bir soyisim olarak dusunelemez ama olabilirdi de. Diyorum ki acaba iki ismimi de kullanarak, insanlar evli oldugumu mu dusunuyor ve bu yuzden kismetimi mi kapatiyorum? Hic sevgilim de olmadi 25 yasimda olmama ragmen.... Arkadasima soyledim, olabilir dedi yani iki tane soy isim gibi algilanabilir...

Siz ne dusunuyorsunuz?

Şimdiye kadar bir ilişkinizin olmayışı bunun yüzünden değildir tabii. Ama sosyal medyada evli olduğu sanılan bir kadına bir erkek ilgi duyuyorsa bile kendini geri çeker yani düzgün bir adamda öyle yapar. Madem içinize kurt düştü hangi ismi kullanıyorsanız onu yasın diğerini baş harf vr noktayla belirtin selma n. Demir gibi

Sosyal medyada tek isim kullanın o zaman. Ama bence iki isimli olmakla alakası yok, ben olmak üzere çevremde iki isimli olan insanlar var ve kimse böyle bir durumla karşılaşmadım. Bence bunun dışında şeyler düşünün, içine kapanık biri misiniz sosyal yönünüz mü zayıf, insanlarla konuşurken nasıl davranıyorsunuz gibi. Çevremde ilişkisi olmamış kimse yok belki yaşadığınız yer küçük bir yerdir.

merhaba arkadaslar,

direk konuya giriyorum...
benim iki ismim var ve iki ismimi de sosyal araclarda kullaniyorum, sadece ilk ismimle anilsam bile. Bircok kez ikinci ismimi, soy isim olarak algilandi ve evli oldugum dusunuldu.. Bence ikinci ismim bir soyisim olarak dusunelemez ama olabilirdi de. Diyorum ki acaba iki ismimi de kullanarak, insanlar evli oldugumu mu dusunuyor ve bu yuzden kismetimi mi kapatiyorum? Hic sevgilim de olmadi 25 yasimda olmama ragmen.... Arkadasima soyledim, olabilir dedi yani iki tane soy isim gibi algilanabilir...

Siz ne dusunuyorsunuz?
Ilgisi oldugunu sanmiyorum. Ki erkek arkadasla yanlizca sosyal medyada karsilasmazsiniz.. Belki siz cok sosyal biri olmayabilirsiniz

Yok hayır,hiç öyle algılanacağını ve kısmetinizi kapatacağını sanmam.
Medeni durumunuza sebep bulamayınca bu mu geldi aklınıza :)

Sizin medeni durumunuzu zaten biliyordur çevreniz.
Sizden hoşlanan biri de bunu bilecektir.
Sizi sadece ismen tanıyan biri iki isimli olduğunuzu da biliyordur elbet.
Yani alaka kuramadım :)

Kafanıza çok takıldıysa soyadınızı büyük yazın.
Veyahut bir isminizi silin.

Back
X