Evet zaten sürekli kullandığımız yağ, ilk kez kullanıyor olsak ondan şüphelenirdim ama baklava yufkasında sanki sorun :/Köy tereyaginin tadin baktiniz mi koymadan once?
Evet yagda sorun yoksa kesin yufka. Havalar isindi. Dolaba koymadan uzun sure sicak ortamda kalmis olabilir. Cok fena olmus.Evet zaten sürekli kullandığımız yağ, ilk kez kullanıyor olsak ondan şüphelenirdim ama baklava yufkasında sanki sorun :/
BelkideEvet yagda sorun yoksa kesin yufka. Dolaba koymadan uzun sure sicak ortamda kalmis olabilir. Cok fena olmus.
Hayir hazir baklavalik yufkadan yapmislar.Allah Allah, yufka nasıl bozulur ki? un, su değil mi, yumurtalı mıydı? Çok anlamam ama bozuk olsa tipinden belli olurdu sanki, no?
Ekşi meksi canım çekti benim ev baklavasııı.
PS: Senin de bayramın mübarek olsun
Ay hiç bakmadım yumurtalı mı :/Allah Allah, yufka nasıl bozulur ki? un, su değil mi, yumurtalı mıydı? Çok anlamam ama bozuk olsa tipinden belli olurdu sanki, no?
Ekşi meksi canım çekti benim ev baklavasııı
Ama yeniyor mu peki bi tuhaf anormal oldu tadı bizim evdekininBaklavalik yufkalar hafif eksimsi oluyor bana da denk geldi
Ben çok ince açamıyorum becerim yok annem de rahatsızdı yoksa hep kendi açardı pişman oldum zatenBen hazır şeylere karşıyım. Elde neden açmadınız ki? Çok basit. Yazık olmuş. Yufkadandır sanmıyorum bir çözümü olacağını.
Cok fazla yenmiyecek gibi degildi yedik yani.yufkayi ilk actiginizda eksi bir koku varmiydi tadina birazcik baksaydiniz anlasilirdi.gercekten tadi kotuyse misafirler bir dilim zor yer gerisi cope gider sanirim bayatlamis olabilir sizinkiAma yeniyor mu peki bi tuhaf anormal oldu tadı bizim evdekinin
O tadı nasıl bastırabiliriz
Keske kadayif yapsaydiniz nerden bilesinizki dimiDondurmayla ikram edin. Biraz pahalıya gelebilir. Hafiften eriyince tatlar birbirine karışır fark edilmez.
Evet vardı öyle bi koku ama daha önce de bi tatlıda hazır yufka kullanmıştım böyle bi sorun yaşamadım. Satın almadan önce oluşan bi sorun sanırım..Cok fazla yenmiyecek gibi degildi yedik yani.yufkayi ilk actiginizda eksi bir koku varmiydi tadina birazcik baksaydiniz anlasilirdi.gercekten tadi kotuyse misafirler bir dilim zor yer gerisi cope gider sanirim bayatlamis olabilir sizinki
Kalitesine markasina gore degisebilir bu durum birde skt sine az bir zaman varsa bozulma ihtimali yuksek.Evet vardı öyle bi koku ama daha önce de bi tatlıda hazır yufka kullanmıştım böyle bi sorun yaşamadım. Satın almadan önce oluşan bi sorun sanırım..
Dondurmayla servis etsek yenmezse oda ziyan olur şaştım kaldım vallahiKakitesini markasina gore degisebilir bu durum birde skt sine az bir zaman varsa bizulma ihtimali yuksek.
Hazır yufka yaktu bizu :/Sana da hayırlı bayramlar canım
Valla ev baklavasını özlüyorum annem yapmadı bu bayram Mersin e gideceğiz diye. Ekşi mekşi gömerdim ben olsamcanım çekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?