Tuhaf baklava

Internetten arastirdim ne yapilabilir bulamadim birsey malesef cok kotu degilse ikram edin siz yine
Teşekkür ederim gerçekten bende birşey bulamadım. Bi iki misafirin üstünde test ederim yenmezse duygu sömürüsü, bari birini yiyin vs derim en son olmadı elimde tepsiyle sokağa çıkar çocuklara dağıtırım :/

Emeğinize üzüldüm canım ama misafiri hoş etmek önemli bence hazır alın dışardan yaptıklarınızı dağıtın

bence hazır baklava yufkasının çıkmazı o.
daha önce bayramlarda bir kaç kişide yedim, katkı maddelerinin yoğun olmasından kaynaklandığını düşünmüştüm o ekşiliğin, burukluğun.

bence hazır baklava yufkasının çıkmazı o.
daha önce bayramlarda bir kaç kişide yedim, katkı maddelerinin yoğun olmasından kaynaklandığını düşünmüştüm o ekşiliğin, burukluğun.
Yedin ama dimi :) yenilirse sorun yok :)

Sanada hayirli bayramlar
Hazir yufkanin tadinda eksimsilik oluyor yani el acmasi olmadigi anlasiliyor ama serbette limonu biraz kacirmis gibi bi tat baklavaya beziyor sizinki daha baskinsa yemeyin hic biriniz ne olur ne olmaz

Yöresel tatlı diye ikram edin :)

Bazı hazır yufkalardan tutkal kokusu gibi bir koku geliyor. Ekşimsi oluyor.

Aynen bende baklava yapmıştım hazır baklavalik ile okadar ekşidiki kimse yiyemedi attık çöpe okadar cevizli yoksa emeğimi yanarsın gerçekten çok can sıkıcı bir gün olmuştu öğün bugün artık hazır yufkadan baklava yapmıyorum belki sizinki yenilebilir bi deneyin bakalım umarım yenilebilir yazık olmasın

Sanada hayirli bayramlar
Hazir yufkanin tadinda eksimsilik oluyor yani el acmasi olmadigi anlasiliyor ama serbette limonu biraz kacirmis gibi bi tat baklavaya beziyor sizinki daha baskinsa yemeyin hic biriniz ne olur ne olmaz
Saat 7 gibi tattık şu saat oldu iyiyiz çok şükür :) 2 damla sıktım limondan değil canım ya yufkadan

Yöresel tatlı diye ikram edin :)

Bazı hazır yufkalardan tutkal kokusu gibi bir koku geliyor. Ekşimsi oluyor.
Heh aynen canım tam da dediğin gibiydi. Daha bedava verseler de almam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…