- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Internetten arastirdim ne yapilabilir bulamadim birsey malesef cok kotu degilse ikram edin siz yineDondurmayla servis etsek yenmezse oda ziyan olur şaştım kaldım vallahi
Dondurma yenir bence yiyin hepsini yiyin su baklavalari ne zahmetle yaptik diye korkutun misafirleri..Dondurmayla servis etsek yenmezse oda ziyan olur şaştım kaldım vallahi
Teşekkür ederim gerçekten bende birşey bulamadım. Bi iki misafirin üstünde test ederim yenmezse duygu sömürüsü, bari birini yiyin vs derim en son olmadı elimde tepsiyle sokağa çıkar çocuklara dağıtırım :/Internetten arastirdim ne yapilabilir bulamadim birsey malesef cok kotu degilse ikram edin siz yine
Asla hayır demem bence sorun etme. Hafifse sorun olmazHazır yufka yaktu bizu :/
Valla adresini yolla göndereyim az da yolda ekşir oh
Bu özel bi tarif falan mı desemAsla hayır demem bence sorun etme. Hafifse sorun olmazbenim yengeminkiler bildim bileli hafif ekşi olur hatta hafif de olmaz. Bilerek öyle yapar kendisi
Memnuniyetle ikram et. Hiç kasma ve bu ekşi baklava yeni nesil özel de. Sizler için de. Kimse bir şey diyemezBu özel bi tarif falan mı desemay sinirlerim bozuldu valla :)
Aa super fikir.. bu baska baklavalara benzemez bunu yiyenin omru uzuyor hadi amcacim ye de..bak diger baklavalar sekerli bayiyor bu eksili ohh miss de..Bu özel bi tarif falan mı desemay sinirlerim bozuldu valla :)
Eccük mızmızlanırım yiyin noluğğ falan hadi inşallah boşalır tepsilerMemnuniyetle ikram et. Hiç kasma ve bu ekşi baklava yeni nesil özel de. Sizler için de. Kimse bir şey diyemez
Kolayla fantayla çiğnemeden yutun dicemAa super fikir.. bu baska baklavalara benzemez bunu yiyenin omru uzuyor hadi amcacim ye de..bak diger baklavalar sekerli bayiyor bu eksili ohh miss de..
Yedin ama dimi :) yenilirse sorun yok :)bence hazır baklava yufkasının çıkmazı o.
daha önce bayramlarda bir kaç kişide yedim, katkı maddelerinin yoğun olmasından kaynaklandığını düşünmüştüm o ekşiliğin, burukluğun.
Yedin ama dimi :) yenilirse sorun yok :)
Aynen bende baklava yapmıştım hazır baklavalik ile okadar ekşidiki kimse yiyemedi attık çöpe okadar cevizli yoksa emeğimi yanarsın gerçekten çok can sıkıcı bir gün olmuştu öğün bugün artık hazır yufkadan baklava yapmıyorum belki sizinki yenilebilir bi deneyin bakalım umarım yenilebilir yazık olmasınSelam kızlar
Şimdiden Ramazan bayramınız mübarek olsun.
Aradığım cevabı nette bulamadım konu açayım dedim hemen taşınmazsa çok mutlu olucam
Sıkıntım; baklava yufkası. Kendisini marketten aldık eve getirdik annemle güzelce köy tereyağı ve bol cevizle burduk büzdük baya uğraştık neyse pişti şerbetledik sonra bi tadalım dedik böyle hafif bi ekşilik. :/ hani şerbetteki limon zaten 2 damlaydı ondan olduğunu sanmıyorum. Yufkaların da tarihi geçmiş değil ama bu baklavalar neden böyle oldu bilmiyoruz, birde iki koca tepsi.. annemin morali baya bozuldu bende kızlara sorayım dedim çözüm bilen ya da üreten olur diyerekten. Umarım çare bulabiliriz fikirlerinizi bekliyorum
Teşekkürler
Saat 7 gibi tattık şu saat oldu iyiyiz çok şükür :) 2 damla sıktım limondan değil canım ya yufkadanSanada hayirli bayramlar
Hazir yufkanin tadinda eksimsilik oluyor yani el acmasi olmadigi anlasiliyor ama serbette limonu biraz kacirmis gibi bi tat baklavaya beziyor sizinki daha baskinsa yemeyin hic biriniz ne olur ne olmaz
Heh aynen canım tam da dediğin gibiydi. Daha bedava verseler de almam :)Yöresel tatlı diye ikram edin :)
Bazı hazır yufkalardan tutkal kokusu gibi bir koku geliyor. Ekşimsi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?