Tuhaf baklava

Off yazık olmuş ya :/
Yeniyor ama daha da ekşir mi bilemedim. Bende daha hiiç almam çok pişman oldum

Ben sanirsam kimseye kiyamazdim
Aninda çöpe:)
İçine yarım çuval ceviz bol bol organik tereyağ koyduk çöp bile kabul etmezdi bence
Zehir değil ya sonuçta, sonra kahve soda ikram ederim hazmı kolaylaştırır

Hazır baklava yufkası öyle oluyor malesef. Bir de azıcık sert kalıyor katlar düzgün haşlansa da. Bence sade dondurmayla ikram edilirse makbule geçer yine. Hem tadını bastırır hem sıcaklarda serin serin güzel olur.

Bim yufkasıyla her vakit yaparim .bu bayram ve ramazan içinde yaptım .Şeker de bi tuhaflik olabilir .limon bozuk olabilir .Başka yufkalar iyi olmuyor

Bim yufkasıyla her vakit yaparim .bu bayram ve ramazan içinde yaptım .Şeker de bi tuhaflik olabilir .limon bozuk olabilir .Başka yufkalar iyi olmuyor
Şeker torku hep kullandığımız marka ve memnunuz. Limonda 2 damla ve çürük değildi. Ah keşke bilsem ordan alırdım mandıradan aldım

Baklava yufkalarının tadında değişiklik olabilir.

Ben hazır şeylere karşıyım. Elde neden açmadınız ki? Çok basit. Yazık olmuş. Yufkadandır sanmıyorum bir çözümü olacağını.
elde baklava açmak mı çok basit ben daha pizza hamurunu yuvarlak açmayı beceremiyorum bacım, baklavanın inceceik hamurunu kat kat açmak her babayiğidin harcı mı ki?

Dilim börekten aldım baklavayı çıtır çıtır ev baklavası gibi en iyisi güvenilir taze yapan işletmelerden almak .

Sizin baklava için ne desem bilmiyorum hiç kullanmadım hazır yufka ama pek samimi gelmiyor açıkçası o yufkalar , içinizden bi gönüllü bi kaç parça yesin bişe olmazsa misafirlere ikram edin gitsin

Hayırlı bayramlar :)

elde baklava açmak mı çok basit ben daha pizza hamurunu yuvarlak açmayı beceremiyorum bacım, baklavanın inceceik hamurunu kat kat açmak her babayiğidin harcı mı ki?
Belki anneme zamanında hep yardım ettiğimden çok kolay açarım. İlk açtığımda da çok kolaydı. Herkese göre değişir tabi. Annem sağ kolu fıtıktan dolayı geçici süre tutmamasına rağmen dün 6 tepsi açmış. Genetik de olabilir maşallah diyeyim de.

ahahaha genetik işi mantıklı, 29 yaşındayım daha annemin bir kere baklava açtığını görmedim boşuna dememişler anasına bak kızını al diye

o zaman size çifte maşallah

Dondurma ile ver tadını bastırır diyen arkadaşlar bozuk gıda yenilmez. Evet tadı belki bastırır ama insanların sahligini tehlikeye atmaya gerek yok.Bayramda günaha girmek almamız. Hastası,yaşlısı çocuğu ,hamilesi giyecek o baklavadan.Sağlık sorunları çıkarır .
Çope dök arkadaeim sen baklavayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…