- 28 Mart 2015
- 670
- 1.494
- 113
- Konu Sahibi DurFakatDinle
-
30 yasindayim evet, tam olarak nereye takildiniz biraz acarmisiniz?Siz 30 yaşında olduğunuza emin misiniz?
Bunları 15 yaşındakiler bu şekilde düşünür ve yazar.
Ekleme yaptım yoruma30 yasindayim evet, tam olarak nereye takildiniz biraz acarmisiniz?
Böyle düsünmenize saygi duyuyorum öncelikle, üsenmemis cevap yazmissiniz, ama yazarken konuya hitab eden bir cevap yazsaymissiniz keske? Haklimi buldunuz arkadasi ben onu ögrenmeye calisiyorum?Saka mi bu konu
Gercekten 30 yasinda misiniz?
Oyleyse bol bol arkadas edinin , sosyal bir cevreniz olsun , insanlari gozlemleyin zira arkadaslik nedir insanlarla nasil konusulur nasil arkadaslik edilir bilmiyorsunuz
Inanin ki, kizlar soruyor sayfasina yazsaydim daha olgun cevaplar alirdim diye düsünüyorum.
Buraya sadece "bosaniyorum, izin veriyormusunuz? tarzi konular aciliyor galiba, yanlis platform secmisim kusura bakmayin.
Cevabiniz izin tesekkür ederim. Konuyu acmamin sebebi aslinda, vicdanen rahat olmadigimdandi. Ben bu kisiden hoslanmiyorum hayir, ama kendisi bir cok sey anlatti bana cocukluguyla alakali, bir sekilde üzülüyorum yanliz birakmak istemiyorum.Sen bu çocuktan hoşlanıyor musun?
Canım 30 yaşında bakir olması sağlıklı birsey değil.yani o yaşa kadar sevgilisi olmuş olması gerekirdi.
Popon güzel gözüküyor falan demesi bir arkadasın bana görede değil.bende terslerdim.bence adam abazalıktan herkese yazıyor.küserse küssün boşver ya.sen haksız değilsin..
Arkadaştan öte aşıksınız galiba..Selam hanimlar
Benim tuhaf bir derdim var.
Iki senedir tanidigim ve cok sevdigim bir arkadasim var.
Ikimizde üniye giderken ona bir kitap satmamla basladi dostlugumuz.
Simdi ise ayni isyerine basvurduk, ve ikimizde alindik ise, bir aydir beraber calisiyoruz.
Iki sene boyunca irtibati hic kesmedik, sürekli yazistik, dertlesdik.
Bir aydir sebebini bilmedigim bir sekilde onu tersliyorum, o bana iltifat ettikce ben onu itiyorum. Fakat terslememin sebebi, haddini asan seyler söylemesiydi, örnegin popon harika gözüküyor o pantolonla gibi seyler...
Hal böyle olunca, Bende ona hic yumusak degil, tam tersi domuz gibi davrandim. Normalde böyleleriyle muhattab bile olmam, ama kendisi gercekten temiz biri, 30 yasinda olmasina ragmen, hic sevgilisi olmamis, ve arkadasimiz halen bakir.
Bana bu tip seyler söylemesini bir sekilde tecrübesizligine veriyorum, Yada yanlizligimi giderdigim, dertlesdigim bir dost olmasindan dolayi bilemiyorum.
Gecen gün, bir kiz buna internetten yazmis, buda bir kiz nasil tavlanir bilmedigi icin, lafi dolandirip sûrekli kizin köyünden bahsederek sohbet etmis kizla.
Bana sordu, kiz yazmayi kesti neden acaba diye? Bende agzima geleni söyledim, odun, kütük, coban gibi seyler... alindi söylediklerime ve bana defol yazdi.
Bende defoluyorum, Hatta tamamen gidiyorum yazdim ve iki haftadir küsüz konusmuyoruz is yerinde. Face'den de sildim.
Ama onu cok özlüyorum, barismak istiyorum. O bi kac mesaj atti, cevap vermedim. Özür filan yoktu mesajlarda ama.
Ne yapmam gerekiyor? Bisey mi yazmaliyim?
Kim hakli kim haksiz kestiremiyorum aslinda, ben cok kolay suclarim kendimi, sanirim ondan dolayi vicdanim rahat degil.
Anladım cnmCevabiniz izin tesekkür ederim. Konuyu acmamin sebebi aslinda, vicdanen rahat olmadigimdandi. Ben bu kisiden hoslanmiyorum hayir, ama kendisi bir cok sey anlatti bana cocukluguyla alakali, bir sekilde üzülüyorum yanliz birakmak istemiyorum.
Konuyu bastan anlatirsam daha net olur dedim, ama yanlis bir izlenim verdim sanirim.
Inanin ki bende onun yol yordam bilmedigini düsüyorum, ve aslinda yardimci olmak istiyorum. Ama her defasinda alinip güceniyor. Terslememin sebebi, sabrim tasti anlatabiliyormuyum, kac kez izah ettim kendisine daha önce böyle konusmamasi gerektigini.Siz iltifat değil de açık sözlülük istiyorsunuz. Galiba o yol yordam bilmiyor.
Seviyorsa, hoşlanıyorsa açık açık söylesin iltifat edip de karşısındakinin anlamasını beklemesin. Ama bir duygusu yoksa da böyle gereksiz konuşmasın. Popon güzel demekle pantolon yakışmış demek arasında fark var. Tabi bunu ona birilerinin söylemesi lazım senin değil. Erkek arkadaşları yok mu? Sanki sürekli dipdibeymişsiniz gibi bir anlatım var.Inanin ki bende onun yol yordam bilmedigini düsüyorum, ve aslinda yardimci olmak istiyorum. Ama her defasinda alinip güceniyor. Terslememin sebebi, sabrim tasti anlatabiliyormuyum, kac kez izah ettim kendisine daha önce böyle konusmamasi gerektigini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?