10 yıl değil canım. Bak arayı ne kadar açarsan o kadar azalacak hevesin.
Benim de mat. hiç iyi değil ama netten izle sürekli Youtube Şenol hocayı aç bir de en kolay seviyede mat. kitabı al.
En başından başla hocayla beraber ilerle konularda. Önce videoyu izle sonra kitabı oku gerekirse aynı kitabı tekrar oku.
Her konu bitirdiğinde onunla ilgili test çöz. Bu arada diğer dersleri de aksatmamaya çalış.
Her ders için güzel defterler al ve güzel güzel notlar al ve bu notlara arada bak. Yatmadan önce en çok zorlandığın konuları oku (her gece tek ders olacak şekilde) yattığında da aklından geçir formüllerini, tarihlerini artık ne detayları varsa..
Emin ol çok işine yarayacak ve ilk sınavda başarılı olacaksın. Tek yapman gereken sınava kadar bir program yap ve bunun dışına çıkma. "Bugün çalışmasam bir şey olmaz" diye düşünme!!
Çalışamadığın zamanlarda (keyfi olmamasına özen göster) oldu ki bir işin çıktı çalışamadın, test çözerek o günü kurtarmaya çalış. Ama her derste ünite ünite git. Farklı testler çözerek kafanı karıştırma, birini anlamadan diğerine geçmeye kalkma.
Diğer dersler için de videolar bulursan iyi olur senin için

Başarılar canım, Allah gönlüne göre versin.